16+
Лайт-версия сайта

Звернення до Народних депутатів

Литература / Критика, философия / Звернення до Народних депутатів
Просмотр работы:
18 июня ’2017   23:45
Просмотров: 12761

Абстрагуючись до кольору партійних знамен можна твердо сказати що більшість депутатів вихована «системою», де домінував матеріалізм. Епоха СРСР в минулому, але не в минулому «система». Вона в кожному з нас, яке б гасло він не тримав у руках. «Система» дала можливість іншого погляду на життя, виховання, розвиток. Та вона не дала ніяких рецептів чи відповідей, але дала можливість набуття абстрактного, логічного, асоціативного та філософського мислення. Нажаль, так закладено «природою», що більшість суспільства (і депутатів) залучає до вирішення тих чи інших проблем власні навички мислення саме за такою послідовністю, хоч за наявності хоч початкової вищої освіти послідовність мала б використовуватися у протилежному напрямку. Знову ж таки психологією людини обумовлено, що лишень частка суспільства переймається сенсом життя і проблемами інших, бо в них самих не все гаразд. А відтак – що ж очікувати більшості від депутата з переповненим гаманцем. Хоча…
Парадокс українського керівництва лежить в не усвідомленні реалій сьогодення, бо мало хто проводив паралелі між «Одкровенням» і нинішніми світовими реаліями. Весь світ чекає від України рецепту, як жити далі, а дехто з обранців ще й досі засліплений блискучим металіком.
Ми страшенно переймаємося питаннями природнього газу і бензину, не усвідомлюючи, що вже давно настав час, коли треба за новим ДБН опалювати житло і виробництво електрикою без теплоносія, бо ця технологія українська, замість бездумного спалювання таких дорогих енергоносіїв. Де в кого в голові застрягла абсурдна ідея «української силіконової долини» або ж переймається 013-ю технологією, яку начебто освоїли світові велетні електроніки, не розуміючи, що все, що набуто останніми роками нашими ближніми сусідами, набуто для нас. Бо в них наш же менталітет, будь то вони удмурти чи молдавани. Ми ж за файні обгортки і ще дещо… все більше й більше втягуємо Україну в ярмо світового «сервісу», хоча вже давно мали б виробляти надійне, якісне і дешеве своє, давши урок Китаю, відродивши справжню українську сім’ю (замість відокремлених членів родини) і будувати для неї «автономні» «п’ятиповерхівки» з ліфтами і біореакторами каналізації, коморами, майстернями і паркінгом, із приміськими тролейбусами, що курсують між «хуторами комплексної забудови» з молочною мінфермою й переробним мінізаводом, із сімейними електричними позашляховими «Богданами» із сільськими маршрутами мінітролейбусів, де швидкісні Чернігівські «Дельфіни», звозять на роботу до соціальних заводів інвалідів, із п’ятигодинним робочим днем із трирівневою системою оплати праці, з новою передовою і вже забутою українською середньою освітою, з обов’язковою безкоштовною добровільно-примусовою початковою вищою школою…
Пройшовши школу осмислення буття, відкритий до діалогу, прагну передусім регіонального злиття державного й приватного капіталу в єдину міжрегіональну виробничо-впроваджувальну структуру, що переймається всіма зазначеними питаннями для підняття рівня і якості життя українських селян до кращих світових взірців, надіславши до Кабінету Міністрів України пакет документів проекту, щодо Концепції Загальнодержавної соціально-економічної програми «Новітнє село», як передумови створення Технологічного парку для серійного зведення новітніх «хуторів» для дружніх сімейних родин…

Колишній військовий інженер-електрик, Сингалевич С.В.






Голосование:

Суммарный балл: 0
Проголосовало пользователей: 0

Балл суточного голосования: 0
Проголосовало пользователей: 0

Голосовать могут только зарегистрированные пользователи

Вас также могут заинтересовать работы:



Отзывы:



Нет отзывов

Оставлять отзывы могут только зарегистрированные пользователи
Логин
Пароль

Регистрация
Забыли пароль?


Трибуна сайта

Город влюбленный людей

Присоединяйтесь 




Наш рупор

 
Оставьте своё объявление, воспользовавшись услугой "Наш рупор"

Присоединяйтесь 







© 2009 - 2024 www.neizvestniy-geniy.ru         Карта сайта

Яндекс.Метрика
Реклама на нашем сайте

Мы в соц. сетях —  ВКонтакте Одноклассники Livejournal

Разработка web-сайта — Веб-студия BondSoft