16+
Лайт-версия сайта

Вышел в свет № 74 международного литературно-художественного журнала "Склянка Часу*Zeitglas"

Литература / Очерки / Вышел в свет № 74 международного литературно-художественного журнала "Склянка Часу*Zeitglas"
Просмотр работы:
27 июня ’2015   15:56
Просмотров: 16351

"Склянка Часу*Zeitglas"

червень 2015, № 74

Червневий номер 74 журнал „Склянка Часу*Zeitglas” публікує оповідання Олександра ВОЛКОВА „ТЫ ЧТО, ОДНА?”, Петра ГАЙВОРОНСЬКОГО „КІБОРГ”, Анатолія КРИМА „АНТИСЕМИТ”, новели Назарія ВІВЧАРИКА «ЗУСТРІЧ У КАФЕ», Влада НАСЛУНГИ «НЕСПОКІЙНЕ ЛІТО» та Віктора ПОЛЯНЕЦЬКОГО «НАД КРУЧЕЮ» .

Розділ Альтернативна проза представлений оповіданнями Андрія КОСТЮЧЕНКА „ПРАКТИЧЕСКИ БАХ”, Володиира КОМІСАРУКА «СПАСИ,ГОСПОДИІМ`Я МОЄ,», Юрія ШЕЛЯЖЕНКА «МИРНИЙ КРАЙ», Марини ЛЕВАНДОВИЧ «ВОТ ИДЁТ ЧЕЛОВЕК».

У рубриці Вітчізняний роман розпочато публікацію нового роману Володимира САМОЙЛЕНКА „ЧАС РОЗКИДАНОГО КАМІННЯ” та завершено публікацію романа Олександра НОСОВА „1914 ИСТОКИ”.

ПОЕЗІЯ представлена творами Вікторії ТОРОН, Андрія ДАЦКІВА, Інни ДОЛЕНИК, Анатолія МЕЛЬНИКА, Надії ПОЗНЯК, Віри АГАРКОВОЇ, Ореста КНЯЗЬКОГО, Віктора ОСТРОУХА та новітніх молодих українських авторів.

У рубриці Сучасна поема побачив світ твір В`ячеслава ПАСЕНЮКА, „ДОСЛОВНО И БУКВАЛЬНО”, де автор між іншим пише:

Море живое бьётся о берег небытия,
волны и груди схожи, было давно отмечено.
Пена и пот зарожденья, ложатся края на края,
между сокрытием и соитием многое очеловечено.
Колыбель, домовина, ладья – случайна ли схожесть?
Как легко заменяемы: мертвец, в колыбели гребущий,
перевозчик, что стынет, в глухой домовине скукожась,
и младенец, в ладье непомерной грядущий.

Розділ Критики та есеїстики друкує нарис Олександра АПАЛЬКОВА «НАПИСАННОМУ ВЕРИТЬ», Василя КАЛИТИ «ВІНЕЦЬ ІВАНА КОТЛЯРЕВСЬКОГО», Володимира ДАНИКА «МЫСЛИ ВСЛУХ» та Олександра РОНСЬКОГО „КРАЙ СЛОВЕСНОСТИ”.
.

Галерея журналу представляє нові твори українських художників Володимира ТАРАСЕНКА та Олексія МАРТИРОСОВА.

Більш розлого на сайті:
http://zeitglas.io.ua/story







Голосование:

Суммарный балл: 0
Проголосовало пользователей: 0

Балл суточного голосования: 0
Проголосовало пользователей: 0

Голосовать могут только зарегистрированные пользователи

Вас также могут заинтересовать работы:



Отзывы:



Нет отзывов

Оставлять отзывы могут только зарегистрированные пользователи
Логин
Пароль

Регистрация
Забыли пароль?


Трибуна сайта

Листья в ноябре

Присоединяйтесь 




Наш рупор

 
Оставьте своё объявление, воспользовавшись услугой "Наш рупор"

Присоединяйтесь 







© 2009 - 2024 www.neizvestniy-geniy.ru         Карта сайта

Яндекс.Метрика
Реклама на нашем сайте

Мы в соц. сетях —  ВКонтакте Одноклассники Livejournal

Разработка web-сайта — Веб-студия BondSoft