16+
Лайт-версия сайта

МОЛИТВЫ СВЯТЫМ и О СВЯТЫХ

Литература / Религия / МОЛИТВЫ СВЯТЫМ и О СВЯТЫХ
Просмотр работы:
04 ноября ’2021   10:18
Просмотров: 4639

Молитвы святым и о святых
Текст постоянно обновляется: вносятся исправления и дополнения. Так что кого заинтересовало - спустя некоторое время имеет смысл заглянуть …

Молитвы о заступничестве святых
Яви мне помощь святых Твоих, Господи Иисусе Христе Спасе Боже мой (наш) (Отче Господа нашего Иисуса Христа)!

Господи Иисусе Христе Спасе Боже мой (наш) (Отче Господа нашего Иисуса Христа), Владыко Святый и Истинный, Содетелю и Спасителю наш, Истинный и Живый Путю, Истино Непреложная и Любы Неизреченная, Сердцеведче всех, Наставниче покаяния, яко Ты Боже, сотворивый Небо и Землю и море вся, яже в них (Деян 4: 24), Творче всяческих, посли мне в помощь Угодник Своих!

Господи Иисусе Христе, Сыне Божий, не лиши меня заступничества Угодник Твоих (имя рек). Не отрини их ходатайства обо мне!

Пресвятая Владычице моя Богородице (Господи Иисусе Спасе Боже мой, Отче Господа нашего Иисуса Христа, Святитель Отче Николае, угодниче Божий (имя рек), вступись за мя перед сильными врагами моими (сильными мира сего)!

Слава Тебе, Владыко Всемилостиве Господи Иисусе Христе Спасе Боже мой (наш) (Отче Господа нашего Иисуса Христа), Владыко Святый и Истинный, Содетелю и Спасителю наш, Истинный и Живый Путю, Истино Непреложная и Любы Неизреченная, Премудрости и смыслов Подателю, Сердцеведче всех, за Святых Угодник Твоих, яже делятся с нами елеем неисчерпаемыя силы, славы, милости и благодати Твоея! (Матф 25:1-13)

Молитва о младенцах Вифлеемских

Яко за Христа в жертву непорочную принеслися еси и беззаконного Ирода кончиною своею обличили суть, мученики младенцы Вифлеемские, молите Христа Бога даровати прощение грехам нашим (даровати нам грехов отпущение)!

Молитва Спиридону Тримифунтскому 1
О Небесной Премудрости

Яко перстию земною Троицу Святую проповедал еси и неверного мудреца к вере обратил еси, богомудре отче Спиридоне, тако сподоби нас, из персти земной созданных и в персть земную устремленный ум имущих к Премудрости Небесней обращение всесильными молитвами твоими даровати!


Молитва о Вере, Надежде Любови 3

Яко страданиями и славной кончиной дщерей твоих Веры, Надежды и Любови верность Христу премудро сохранити (запечатлети) сподобила еси, премудрая мати София, премудрость имени твоего премудро Премудрости Божией вернсть запечетлевая, тако сильными вашими с дщерями твоими молитвами сподоби мя, недостойного, Премудрости Божией верность в добродетелях Веры, Любви и Надежды премудро в сердце своем сохранити (запечатлети)!

Молитва о Феодоре Ушакове
О сильных мира

Яко славным воином Твоим Непобедимым адмиралом Феодором образ начальствующим явил еси, Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш, яко отца чадолюбивого того преданным, не токмо подчиненным, но и врагам милосердия образ являя, тако славными Твоего Угодника молитвами помяни сильных мира перед Престолом Твоим, да убоятся страхом Твоим творити волю святую Твою!

Молитва о Илии Муромце о исцелении

Яко преподобному Твоему Илии Муромцу чудо избавления от неисцельныя болезни, от нея же тридесять и три лета страждал еси, чудо исцеления в вифлеемской купели
На будущем защитнике Земли Русской являя, тако сильными угодника Твоего молитвами даруй облегчение неисцельных недугов всем обращающимся к Тебе ради просиявшей в стране нашей северней славе Твоей!

Молитвы о Марии Египетской

Яко преподобную Твою Марию в пустыне египетской в сокровище нетленное сокрыл еси, Господи Иисусе Христе Боже наш, тако сохрани мя, недостойного, в достояние Твое в сокровенной пустыне спасения Твоего!

Яко преподобной Твоей Марии Египетской дар прозрения даровал еси, Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш, тако даруй мне, недостойному, дар разумения во славу Твою (ради милости Твоея)!

Яко преподобной Твоей Марии Египетской покаяние иконой Твоей (Матери Твоея) даровал (а) еси, Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш (Пресвятая Владычице Богородице), тако даруй покаяние мне, недостойному (нами поминаемым) ради милости Твоея (молитвами преподобной Твоей)!

Яко преподобной Твоей Марии Египетской, даруй мне покаяние (оправдания Твоя), Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш!

Яко преподобному Твоему Зосиме через рабу Твою Марию Египетскую утешение даровал еси, тако сильными тех угодников Твоих молитвами даруй утешение сердцу моему, Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш!

Яко преподобному Твоему Зосиме житие Марии Египетской в утешение и поучение даровал еси, Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш, тако сильными тех молитвами даруй мне, недостойному, поведати тайны неизреченной Премудрости и милости Твоея!

Яко преподобной Твоей Марии Египетской грехов оставление даровал еси и иных великих дарований сподобил еси, Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш, тако сильными угодницы Твоея молитвами даруй мне, недостойному, грехов оставлении грехов и обретение благодати Твоея!

Молитва о утешении в трудах
о видении преподобного Сергия

Яко преподобного Твоего Сергия (Радонежского) видением множества учеников, яко птенцов гнезда его, сердце утешил еси, Господи Иисусе Христе, Спасе и Боже наш, тако излиянием милости твоея утеши скорбную душу мою, аще угодны Тебе труды моя!

Молитва о священномученике Антипе Пергамском

Яко священномученика Твоего Антипу, сподоби меня, недостойного, дара любви Твоея, Господи Иисусе Христе Спасе Боже мой!
Молитва о Феодосии Кавказском и Архангеле Михаиле - в поношении

Яко Архангела Михаила Угоднику Твоему Феодосию, в яму сточную от братий своих на Афоне зле злого поругания ради ввержену во избавление послал еси, Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш, тако сильными тех молитвами посли ми помощь во избавление от злаго поношения моего!

Молитвы о великомученике Пантелеимоне

Яко молитвами великомученика Пантелеимона умершего отрока воскресил еси и укусившего того ехидну поразил еси, Господи Иисусе Христе, Спасе Боже наш, тако того молитвами воскреси погибшую душу мою, поразив ехидну страшную страстей моих!


Яко Угоднику Твоему великомученику Пантелеимону благодать всяку язву в людях целити и болезни всемилостиве врачевати даровал еси, Тебе, Врача душ и телес благодати причастника тезоименитого всему миру являя, тако того всемилостивыми молитвами даруй нам благодать исцеления душ и телес наших!

Яко безмездного врачества источник явился еси, темже Учителю Благому Врачу душ и телес наших, рекшему: «Туне приясте, туне давайте», уподобился еси, за сие от клеврет нечестивых в руки мучителевы предан был еси, целебниче и Врачу многомилостие Пантелеимоне, моли Всех благ Подателя обрести милость душам нашим!!!


Молитва о гласе Господнем
О пророке Самуиле

Яко пророку твоему Самуилу, даруй мне разумети глас Твой, Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш!

Яко матери пророка Твоего Самуила, услыши глас мой, Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш!

Молитва о младенце Гаврииле Белостокском

Яко мученика Твоего младенца Гавриила страсти (страдания) восприял еси и младенца незлобливого в угодники Своя избрати изволил еси, тако сильными тго молитвами прими прошения моя (слезныя моления моя о чадех моих), Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш!

Молитва о младенце Гаврииле Белостокском

Яко мучеником Твоим младенцем Гавриилом злобныя козни сатанинския и служащих князю века сего обличити изволил еси и небесного покровителя младенческого незлобия христианом даровал еси, Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш, тако сильными Твоего Угодника молитвами обличи мерзость князя века сего и слуг его и даруй небесное ополчение всем, почитающим память угодника Твоего!

Мученик – младенец Гавриил Белостокский был распят и ритуально умерщвлён сектантами – изуверами и почитается Православной Церковью как покровитель младенцев. Патриарх Кирилл при посещении Польской Православной Церкви поклонился мощам мученика - младенца Гавриила.

Молитва о Георгие Победоносце

Яко верную жену своего мучителя царицу Александру к Истинному Богу обратил еси и в полк мученический ввел еси, того же ради славным покровителем государств и воинств вовеки стал еси, преславне Георгие Победоносче, темже буди нам защитником всесильным - державе и народу нашему вовеки!

Молитва о царице Александре
Яко чудесами славного великомученика Георгия вразумилася еси и к Истинному Богу от беззаконного мучителя, иже законного супруга и правителя мужественно обратилася еси, мученице славная премудрая царице Александро, того ради буди нам молитвенница теплая и верная ходатаице к Единому всех смыслов и Премудрости и Истины Подателю!

Акафист царице Александре Римской

Молитва о Святителе Игнатии Брянчанинове

Яко Святителем Твоим Игнатием святоотеческую мудрость возвестил еси и нравы жестоковыйного времени отступления сего и заблуждений его обличил еси, Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш, того же ради благодати и молитвами даруй нам, заблудшим, дара разумения святых отцов и благодати присвоения!

Молитва о первоверховных князьях
Борисе Глебе и Игоре

Яко князей Твоих Бориса, Глдеба и Игоря от Певоверховного Престола в Царствие Твое восхитил еси и тем камень краеугольный несекомый в основание Державы Русския положил еси, Домом Матери Твоея Возлюбленныя Землю нашу показуя, темже даруй всем с верою Отечеству служащим небесную награду, Отечество земное преддверие небесного Отечества всем верным знаменуя!

Молитва Святителю Николаю о милости

Яко Христа яко Бога исповедал еси и Ария хульника пред всеми посрамил еси, темже заступление Возлюбленного тобою и Пречистыя Матери Его стяжал еси, Святителю наш отче Николае, того же ради моли Тех дерзновенно помиловати души наша!

Яко Христа яко Бога небоязненно исповедал еси и Угодник Того и Пречистыя Матери Его явился еси, и по всей земле милости изливаеши: болящих исцеляеши, обидимых заступаеши, от напрасныя смерти спасаеши, Святителю наш отче Николае, моли Исповеданного тобой и Пречистую Матерь Его помиловати души наша!

Молитва о царе Давиде о Духе

Яко царю Твоему Давиду даруй мне причастие Духа Твоего Святого, Господи Иисусе Христе Спасе Боже мой!

Молитва о святых 1 Вселенского Собора
О Истине

Яко святым отцам 1 Вселенского Собора Истину Свою возвестил еси и Угодником Твоим Николаем Ария безумного посрамил еси, тако сильными тех молитвами приобщи нас истине Твоей, Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш!

Молитва о первоверховных князьях
Борисе Глебе и Игоре

Яко князей Твоих Бориса, Глдеба и Игоря от Певоверховного Престола в Царствие Твое восхитил еси и тем камень краеугольный несекомый в основание Державы Русския положил еси, Домом Матери Твоея Возлюбленныя Землю нашу показуя, темже даруй всем с верою Отечеству служащим небесную награду, Отечество земное преддверие небесного Отечества всем верным знаменуя!

Молитвы о Никите Новгородском и Киево – Печерских святых


Яко молитвами отцов Киево – Печерских козни демонския посрамил еси и милость на заблудшем Твоем иноке Никите удивил еси, его же по сем на кафедру Нова града со славою возвел еси и многия преславныя чудеса того молитвами явил еси, тех же ради сильных Твоих угодников молитвами избави мя от заблуждения (ослепления духовного) и даруй ми победу над врагом моим, Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш!

Яко преподобным Твоим Киево – Печерским дар дар любви и благодати ниспослал еси и тех сильными молитвами инока заблудшего Никиту от прелести бесовския отвел еси, по сем же на кафедру Нова града со славою возвел еси, тех же сильными молитвами даруй нам, заблудшим, дара Духа милости, Любви и благодати Твоея!

Молитва о Святителе Игнатии Брянчанинове

Яко Святителем Твоим Игнатием святоотеческую мудрость возвестил еси и нравы жестоковыйного времени отступления сего и заблуждений его обличил еси, Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш, того же ради благодати и молитвами даруй нам, заблудшим, дара разумения святых отцов и благодати присвоения!

Святителю Николаю о врагах

Святителю отче Николае, яви мне, недостойному, заступление твое во очию враг моих!

Святителю отче Николае, защити меня от враг моих сильных!

Молитва Николаю Угоднику дополненная Игорем Храмовым

Всем известна молитва Святителю Николаю, составленная к акафисту этому святому. Вот она:

О, всесвятый Николае, угодниче преизрядный Господень,
теплый наш заступниче, и везде в скорбех скорый помощниче!
Помози мне грешному и унылому в настоящем сем житии,
умоли Господа Бога даровати ми оставление всех моих грехов,
елико согреших от юности моея, во всем житии моем,
делом, словом, помышлением и всеми моими чувствы;
и во исходе души моея помози ми окаянному,
умоли Господа Бога, всея твари Содетеля,
избавити мя воздушных мытарств и вечнаго мучения:
да всегда прославляю Отца и Сына и Святаго Духа,
и твое милостивное предстательство,
ныне и присно и во веки веков.
Аминь.

А вот какие небольшие добавления вносит в эту молитву составитель этих строк:

О, всесвятый Николае, угодниче преизрядный Господень,
теплый наш заступниче, и везде в скорбех скорый помощниче!
Помози мне грешному и унылому в настоящем сем житии,
умоли Господа Бога даровати ми оставление всех моих грехов,
елико согреших от юности моея, во всем житии моем,
делом, словом, помышлением и всеми моими чувствы; СПОСПЕШЕСТВУЙ НАМ В ДЕЛАХ НАШИХ И МОЛИТВАХ НАШИХ МОЛИТВАМИ ТВОИМИ, ДА ИСПОЛНИТ Милосердный ГОСПОДЬ ВО БЛАГИХ ВСЯ ПРОШЕНИЯ И ЧАЯНИЯ НАША, ВСЯКУЮ БЕДУ ДА ОТВЕДЕТ, ВСЯКОЙ БЛАГОСТИ ДА ИСПОЛНИТ, а наипаче
и во исходе души моея помози ми окаянному,
умоли Господа Бога, всея твари Содетеля,
избавити мя воздушных мытарств и вечнаго мучения:
да всегда прославляю Отца и Сына и Святаго Духа,
и твое милостивное предстательство,
ныне и присно и во веки веков.
Аминь.

Святители Василий Великий, Григорий Богослов, Иоанн Златоуст, молите Духа Святаго, Ему же изрядно послужили суть, просветити душу мою!
Молитва о Ксении Петербуржской

Яко блаженной Твоей Ксении, бывшей нищей странницей в мире сем по имени своему, не о земном, а о небесном помышляя, тако даруй нам, недостойным, стремление к стяжанию Царствия Твоего, да святыни Небесного Отечества приобретше, гражданами Небесного Иерусалима да будем!

Молитва о благодати неосуждения
О Иосифе Обручнике

Яко Иосифу Обручнику Пречистыя Матери Твоея, иже праведен быв, хотя тай отпустити Ея, бракоокрадованную Ту помышляя, оправдания Твоя (во очию Твоею) даровал еси, Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш, тако соделай праведна немощного раба Твоего, даровав благодать неосуждения немощной душе моей!

Молитва о царе Давиде о врагах

Яко некогда рабу Твоему Давиду, даруй ми противитися врагом именем твоим, Господи Иисусе Христе Спасе Боже мой!

Молитва о Иоанне Крестителе о радовании

Яко крином Твоим сельным Пророком и Предтечею Иоанном пустыне Иорданской радование даровал еси, тако даруй истомленной душе моей радование о источнике воды Твоей Живой, Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш!
Молитва о праведном Лоте о Содоме

Яко праведного праотца Лота в Содоме, помилуй мя и изведи из мерзости мира сего, Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш!

Молитва на неделю Всех святых в Земле Российской просиявших

Молитвы Всех святых Земли Российския прими о нас (во оправдание наше), Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш!

Даруй мне молитвы святых Твоих, (в Земле нашей просиявших или имя рек) во оправдания Твоя (во вразумление Твое), Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш!

Яко приношение Отцу Твоему святыя Земли нашея принесл еси, Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш, тако тех сильным заступлением спаси души наша!

Молитвами святых Земли нашея, Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш, заступи народ наш!

Молитвами святых Земли нашея даруй мне воспети правду Твою (славу Твою), Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш!

Яко иконами Твоими Землю Русскую заступила еси и народ наш просветила еси, тако сильными Твоими молитвами просвети и заступи душу мою, Пресвятая Владычице Богородице!

Молитвами Святых Земли Русския обличи отступления от Тебя народа нашего, властей и воинства ея, Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш!

Молитва Архангелу Гавриилу

Достойно есть, яко воистину блажити Тя, Богородицу песнь на землю принесл еси и камень, яко воск, под перстом умягчив, людям ту даровал еси, славный Гарвииле Архангеле, темже человеком славословие Божией Матери даровал еси (человеков славословию Божией Матери научил еси), сподоби мене, недостойного, ныне славу Матери того приносити!


7 (24) 07 Рождество Пророка Предтечи и Крестителя Господня Иоанна

Молитвы Иоанну Крестителю

Яко Крещение покаяния людям проповедал еси, темже путь Господень уготовал еси и Иисуса Сына Божия наречение Отцом Небесным и Духом Святым во утверждение своими очами лицезрел еси, темже Агнца Божия, вземлящего грехи мира, Того учеником своим возвестил еси, Того моли усердно нам в покаянии утвердитися, Крестителю Спасов Иоанне! (Иоанн 1: 11-36)

Яко Духа Святаго из чрева матерня исполнился еси и велий пред Господом явился еси, и многих от сынов Израилевых ко Господу Богу их обратил еси и духом и силой Илиною всех Владыкой предшел еси, Того моли усердно обратити сердца наша отцем на чада, и противныя в мудрость праведных, еже уготовати нас Господеви люди совершенны! ( Лк 1: 15-17).

Яко славным Зачатием Твоим неплодство родителей разрешил еси, те же Духом Святым исполнилися еста, темже со славными родителями Твоими Захарией и Елизаветою моли всех Владыку просветитися нам Духом Святым! (Лк 1)

Яко взыгранием во чреве матери твоея Божией Матери пришествие возвестил еси и блаженство веры утверждение познания во чреве матери своея чудесно вкусил еси, того ради моли всех благ Подателя дати всем нам веры утверждение (и причастие благодати Его)! (Лк 1: 41-45)

Яко Рождеством Твоим немощствующие уста отца своего разрешил еси и от того Духом Святым пророком нареклся еси, темже пред лицем Господним предыти сподобился еси дати разум спасения людем Господним во оставление грех их, темже покаяния начальник по праву нареклся еси, темже моли милосердия ради милости Бога нашего посетити нас Восток свыше, просветити нас во тьме и сени смертней сидящая и исправити ноги наша в путь мирен! (Лк 1: 64-79)

Яко чудным Рождеством Предтечи и Крестителя Твоего Иоанна праведность избранных Твоих Захарии и Елизаветы явил еси и тем поношение за бесчадие от них отъял еси, тако сильными тех молитвами отыми от меня, немощного, поношение мое и прими труды моя недостойныя во славу Твою, Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш!

Яко славной кончиной мучеников Твоих млпденцев Вифлеемских мерзость богоборческую царя Ирода обличил еси и чудным спасением отрока Иоанна нареченного бытии пророкм и Предтечею Твоим чудное заступление Твое всем верным указал еси, Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш, тако сильными тех молитвами сподоби меня, недостойного, держатися Тебя. Пути и Спасения моего!

Яко фарисеи и саддукеи порождения ехиднины нарекл еси и тем лукавое благочестие обличил еси и по смирению звание пророческое нарещися отказался еси, Пророче, Предтече и Крестителю Спасов Иоанне, того ради моли обличити лукавое благочестие века сего и истинное блыгочестие Христово утвердити!

Молитва о устроении судьбы
(ищущего супругу(а))

Яко праотцу нашему Иакову Рахиль, яко праотцу Аврааму Сарру, яко отцу Предтечи и Крестителя Господа нашего Иисуса Христа Захарии Елизавету, яко Иоакиму матерь Пресвятой Богородицы Анну, яко мученику Адриану верную Наталию, яко Тимофею – Мавру, яко князю Муромскому Петру премудрую Февронию, яко Димитрию Московскому – сопрестольную служительницу Евдокию, даруй ми, недостойному, душу и судьбу мою (ко служению Тебе), Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш!

Молитва Святителю Филиппу Московскому О заступлении

Яко нечестивого царя мучителя обличил еси и страждущих и обидимых заступил еси, Святитею отче небоязненне Филиппе, того ради моли Бога о нас, чадах Твоих, страждущих и обремененных от сильных мира сего!

Молитва Святителю Василию Рязанскому
О просвещении и спасении

Яко на мантии твоей противу течению по воде шествием ослепленных муромчан вразумил еси и камень крепкий во основание Рязани заложил еси, небоязненне Святителю Василие преподобне, темже моли Христа Бога просветити нам разум, ослепленный прелестными учениями века сего и заложити камень несекомый во основание спасения душ наших!

Молитва Царственным мученикам о покаянии народа Русского

Святые Царственные мученики, молите милостивого Бога даровати покаяние нам, меньшим братиям и чадам вашим! ( да вкупе с вами верными чадами Церкви Руссия и гражданами Небесной Святой Руси да пребудем!

Молитва преподобному Антонию Киево – Печероскому

Преподорбне отче Антоние Киево – Печерский, русских монахов начальниче и православныя веры наставниче, настави нас творити волю Господа нашего Иисуса Христа!

Преподорбне отче Антоние Киево – Печерский, русских монахов начальниче и православныя веры наставниче, обличи лукавых отступников века сего – слуг дьявольских, ищущих оправдания всякой мерзости ради лукавого самоугождения своего и ненасытной злобной похоти самодовольной души своея!

Молитва Троеручице о Иоанне Дамаскине

Яко Угодника Твоего Иоанна Дамаскина, помилуй меня, Пресвятая Владычице Богородице!

Молитва Крестителю Руси равноапостольному князю Владимиру

Яко веру Православную с народом вкупе премудро и преславно избрати изволил еси и Церковь Христианскую, яко камень несекомый в основание Святой Руси положил еси, к тому же и сынов своих Бориса и Глеба в утверждение Церкви и державы даровал еси, Крестителю Руси и Православия начальниче великомудре и выскодержавне княже наш Владимире Великий, купно с ними и премудрой бабкой твоей Ольгой моли о нас, согражданах и пасынках твоих, в пути твоем и славе Православия вовеки утвердитися!

Молитва великомученику Пантелеимону
О болящих и врачующих

Яко туне исцеления подаеши еси и за то завистливыми клевретами безбожным властям на мучения был предан еси, великомучениче великодушне целителю Пантелеимоне, сего ради молим тя: туне исцеления подавай нам и споспешествуй в делах благих всем подражателям твоим, чтущим святую память твою!

Молитвы Святителю Николаю


11.08 (29.07) Рождество Святителя Николая




Тропарь Рождеству Николая Угодника

Яко Рождеством Великого Угодника Твоего Николая радость верным рабом Твоим Феофану и Нонне даровал еси и славным чудом трехчасного стояния в купели в вере верных укрепил еси, житием и чудесами весь мир той радости приобщил еси, Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш, тако того сильными молитвами сподоби нас приобщитися радости Твоея (внити в радость Твою)!



Молитва Святителю Николаю о славе Божией

Яко Ария безумного обличил еси и Православие утвердил еси, Святитель наш отче Николае, тако обличи нечестивых служителей суетного века сего и утверди верных чад твоих, ревнующих о славе Христа Бога нашего всесильными молитвами твоими!

Молитвы Святителю Николаю об Угреше

Яко иконою Твоею Угрешскою князю Димитрию Донскому сердце угреша еси и победу над супостаты одержати сподобил еси, Святителю наш отче Николае, тако вкупе с ним молите стране и воинству нашему победы над супостатами непрестанно даровати!!

Или

Яко иконою Твоею Угрешскою князю Димитрию Донскому сердце угреша еси и победу над супостаты одержати сподобил еси, Святителю наш отче Николае, тако вкупе с ним молите стране и воинству нашему даровати нам побелы над супостаты!!

Или

Яко иконою Твоею Угрешскою князю Димитрию Донскому сердце угреша еси и победу над супостаты одержати сподобил еси, Святителю наш отче Николае, тако вкупе с ним молите стране и даровати ми победу над супостаты, запинающими мя в доброделании моем!


Молитва Николаю Угоднику правило веры

Яко правило веры явился еси и Православие утвердил еси, тем же сбытие Истины – Господа нашего Иисуса Христа явил собою еси, Святителю наш отче Николае, сего ради молим тя: утверди веру в сердцах наших!


Молитва Николаю Угоднику допоплненная Игорем Храмовым

Всем известна молитва Святителю Николаю, составленная к акафисту этому святому. Вот она:

О, всесвятый Николае, угодниче преизрядный Господень,
теплый наш заступниче, и везде в скорбех скорый помощниче!
Помози мне грешному и унылому в настоящем сем житии,
умоли Господа Бога даровати ми оставление всех моих грехов,
елико согреших от юности моея, во всем житии моем,
делом, словом, помышлением и всеми моими чувствы;
и во исходе души моея помози ми окаянному,
умоли Господа Бога, всея твари Содетеля,
избавити мя воздушных мытарств и вечнаго мучения:
да всегда прославляю Отца и Сына и Святаго Духа,
и твое милостивное предстательство,
ныне и присно и во веки веков.
Аминь.

А вот какие небольшие добавления вносит в эту молитву составитель этих строк:

О, всесвятый Николае, угодниче преизрядный Господень,
теплый наш заступниче, и везде в скорбех скорый помощниче!
Помози мне грешному и унылому в настоящем сем житии,
умоли Господа Бога даровати ми оставление всех моих грехов,
елико согреших от юности моея, во всем житии моем,
делом, словом, помышлением и всеми моими чувствы; СПОСПЕШЕСТВУЙ НАМ В ДЕЛАХ НАШИХ И МОЛИТВАХ НАШИХ МОЛИТВАМИ ТВОИМИ, ДА ИСПОЛНИТ Милосердный ГОСПОДЬ ВО БЛАГИХ ВСЯ ПРОШЕНИЯ И ЧАЯНИЯ НАША, ВСЯКУЮ БЕДУ ДА ОТВЕДЕТ, ВСЯКОЙ БЛАГОСТИ ДА ИСПОЛНИТ, а наипаче
и во исходе души моея помози ми окаянному,
умоли Господа Бога, всея твари Содетеля,
избавити мя воздушных мытарств и вечнаго мучения:
да всегда прославляю Отца и Сына и Святаго Духа,
и твое милостивное предстательство,
ныне и присно и во веки веков.
Аминь.


Молитва о Святителе Николае

Яко Угоднику Твоему Николаю милостиво заступление Твое явил еси, Господи Иисусе Христе, Спасе и Боже наш, тако и мне даруй того молитвами милость Твою!


Молитва Святителю Николаю в защиту от сильных

Яко невинно осужденных оклеветанных воевод царю грозно отпустити повелел еси, и иных многих от невинного осуждения и оклеветания избавил еси, ЧудотворчеСвятый отче Николае, тако избави меня, немощного, от заговора сильных мира сего!!


Молитва Святителя Николаю в нужде


О, Великий Угодниче Божий Святителю Отче Николае! Яко узельцы три злата родителю трех отроковиц, на брак скверный нищеты ради уготованным, таяся подал еси, тако подай ми, недостойному, в бедности моей нищеты ради во отчаяние пришедшему источник достояния моего к благоустроению и утверждению моему!!
Или
Яко узельцы три злата родителю трех отроковиц, на брак скверный нищеты ради уготованным, Великим Угодником Твоим тай подал еси, Господи Иисусе Христе, Спасе и Боже наш, тако того молитвами подай ми, недостойному, в бедности моей нищеты ради во отчаяние пришедшему источник достояния моего к благоустроению и утверждению моему!!

Составитель сего текста крайне нуждается и просит молитв читателей.


Святителю Николаю о врагах

Святителю отче Николае, яви мне, недостойному, заступление твое во очию враг моих!

Святителю отче Николае, защити меня от враг моих сильных!

Молитва Святителю Николаю о милости

Яко Христа яко Бога исповедал еси и Ария хульника пред всеми посрамил еси, темже заступление Возлюбленного тобою и Пречистыя Матери Его стяжал еси, Святителю наш отче Николае, того же ради моли Тех дерзновенно помиловати души наша!

Яко Христа яко Бога небоязненно исповедал еси и Угодник Того и Пречистыя Матери Его явился еси, и по всей земле милости изливаеши: болящих исцеляеши, обидимых заступаеши, от напрасныя смерти спасаеши, Святителю наш отче Николае, моли Исповеданного тобой и Пречистую Матерь Его помиловати души наша!

Молитва Святителю Николаю о препятствующих в доброделании

Яко троих невинно осужденных оклеветанных мужей царю грозно отпустити повелел еси, Святителю наш отче Николае, тако запрети злобствующим на меня врагом моим, препятствующим мне злобой своей в доброделании моем!


Молитва Святителю Николаю
О уме Христовом

Яко разум неуразуменный о Святей Троице вразумил еси и ум человеческий к познанию Божества отверзл еси, Святителю отче Николае, тако даруй ми, помраченному, ум Христов к познанию Творца и Спасителя моего!


Молитвы писателя. Трудящегося во славу Божию о трудах

Господи Воскресения, восреси души наша!

Яко честную главу твою, за правду усеченную, верныя ученики твоя сокрыли суть и тем сокровище нетленное сохранили суть, Креститею Спасов Иоанне, тако сильными молитвами твоими сохрани труды моя (яже тщатся извести враги моя) во славу Христа Бога нашего, Егоже Предтечей явился еси!

Яко Ветхозаветный Израиль к покаянию воззвал еси и сильных мира порождения ехиднины обличил еси, Креститею Спасов Иоанне, тако обличи (помоги мне, недостойному, обличити) заговор сильных мира сего против малых сих!

Молитвы о Вере, Надежде, Любови и матери их Софии

Молитва о вере, надежде, любви 1

Господи Иисусе Христе, Сыне Божий, даруй мне веру непостыдну, любовь нелицемерну, надежду несумненну, к сим же Премудрость Твою, Христе Боже наш, да научуся творити волю святую Твою!


Молитва о Вере, Надежде Любови 2

Яко Угодница Твоя Великомученица София в жертву Живую дщерей своих Веру, Надежду и Любовь принесла еси Тебе, Господи, тех имена добродетели яко камни живые дети своя полагая в созидание Тела Церкви Твоея Святыя, тако тех сильным ходатайством камень меня да соделаеши в Тело Твое, Господи Иисусе Христе, Спасе Боже наш!

Молитва о Вере, Надежде Любови 3

Яко страданиями и славной кончиной дщерей твоих Веры, Надежды и Любови верность Христу премудро сохранити (запечатлети) сподобила еси, премудрая мати София, премудрость имени твоего премудро Премудрости Божией верность запечетлевая, тако сильными вашими с дщерями твоими молитвами сподоби мя, недостойного, Премудрости Божией верность в добродетелях Веры, Любви и Надежды премудро в сердце своем сохранити (запечатлети)!

Молитва о Вере, Надежде Любови 4

Дщери твоя Веру Надежду Любовь яко дар совершен принесла еси, премудрая мати София, иждити жизнь свою тоя Подателю Возлюбленному Жениху в дар увещевая, того ради с теми же Того моли усердно чада моя такоже Создателю уневестити!

Молитва о Вере, Надежде Любови 5

Чада своя возлюбленная – плод чрева своего Веру, Надежду и Любовь в Хлеб Небесный в горниле искушений испещися увещевала еси, премудрая мати София, ныне с ними же усердно Жениха Своего молите Хлеб Небесный нам даровати (и души своя Жениху Небесному уневестити)!

Молитва о Вере, Надежде Любови 6

Дщери своя верныя Веру, Надежду Любовь Христу уневестила еси, премудрая мати София, ныне с теми же молите Всех Владыку помиловати души наша!

кондак царице Александре Римской

Яко славную угодницу Твою – царицу Александру чудесами исповедника Твоего великомученика Георгия к вере истинной обратил еси и тем начало покаянию народа римского положил еси, Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш, тем Рим Ветхий к славному служению центра власти Православной всей Вселенней тем премудро предуготовляя, тем Рим Новый Русской славной мученицей славней тезоименитой в Царственном Небесном сопрестольном Риме знаменуя, тако славным и всемилостивым и всесильным тех ходатайством даруй в вере Православней Истинней народу утверждение и к славным сопрестольницам Отечества Небесного нам беспрепятственное восхождение!!


*******
Молитвы о Патриархе Ермогене

Молитва о Патриархе Ермогене о Церкви

Яко славным Патриархом Твоим Русским Русским Ермогеном икону Матери Твоея Казанския прославити благоволил еси и истинную веру Православную хранити заповедати изволил еси, Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш, тако сильными сего ревнителя молитвами просвети наш разум к хранению заповедей и уставов Церкви Твоея!

Молитва о Патриархе Ермогене 2
о власть имущих

Яко славной кончиной угодника Твоего Патриарха Ермогена жестокосердие врага России – мерзких латинян явил еси, Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш, тако того молитвами яви мерзость ныне власть имущих, Владыко Всемилостиве Спасе наш, лишающих праведника заслуженного куска насущного хлеба его!

Молитва о Патриархе Ермогене о иге сатанинском

Яко письменами славного Патриарха Гермогена дух народа русского на борьбу с иноземным поганым игом воздвиглеси, Господи Иисусе Христе, Спасе Боже наш, тако того молитвами сподоби меня, недостойного, обличити мерзость сатанинскую!

Яко верному рабу Твоему Ермогену дар чудный написания молитв даровала еси, темже сильными того глаголами народ русский на иноземныхсупостатов, ищущих того поработити воздвигла еси, о Заступнице Усердная Мати Господа Вышняго, того ради сильными молитвами даруй мне того дар пламенных словес ко утверждению Твоему (всесильного заступления Твоего)!!


Молитва Апостолам

Яко Истину Христову благовестили суть и всю вселенную глаголами своими просветили суть, Апостоли всехвальнии Христовы, молите Слова Христа Бога просветитися душам нашим!

Господи Иисусе Христе, Сыне Божий, яви силу свою! Обличи и низложи мерзость на Святом Престоле Твоем!

Яко устами святых Апостол Истину благовестил еси и всю вселенную всесильными тех глаголами просветил еси, Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш, тако сильными тех молитвами обличи и низложи мерзость сатанинскую на Святом Престоле Твоем!


Молитвы о Апостоле Иакове брате Господнем

Яко часть наследия отеческого со сводным братом Христом разделити изволил еси, темже братом Господним по плоти Церковью благочестиво имунуешися, святе всехвальне преславне Апостоле Иакове брате Христове, темже молим твою милость: моли Всесильного Всемилостивого Брата твоего и Бога нашего даровати нам велию милость и достаток душам нашим!!!

Господи Иисусе Христе Сыне Божий Спасе и Боже мой, даждь мне, суетному, радость во искушении моем!!! (Иак 1:2)

Господи Иисусе Христе Сыне Божий Спасе и Боже мой, даждь мне, двоедушному и неустроенному, Премудрость Твою ради милости Твоея и нелицеприятия Твоего!! (Иак 1:5-8)

Господи Иисусе Христе Сыне Божий Спасе и Боже мой, даждь мне,немощному, бытии творцом слова Твоего, а не токмо слушателем, яже прельщают ся! (Иак 1: 22-25)

Господи Иисусе Христе Сыне Божий Спасе и Боже мой, обличи, накажи, низожи ботатыя, яже укоритеи нищих суть, насилуют и влекут на судища малых сих (избранных Твоих) (Иак 2: 6)!!!!

Молитва о Апостолах о просвещении

Яко глаголами Апостол Твоих всю вселенную просветил еси, Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш, тако тех молитвами просвети помраченные разум и душу мою ко утверждению моему!

Молитва о Апостоле Иакове 1 брате Господнем

об обличении

Яко славною кончиною Апостола и брата Твоего Иакова нечестие архиереев и старцев обличил еси, Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш, тако славных того молитвами обличи нечестие сильных мира сего (слуг Твоих, творящих мерзость беззакония на Святом Престоле Твоем)!

Молитвы о Апостоле Фоме о вере

Яко Апостолу Твоему Фоме, даруй мне, немощному, утверждение в Тебе, Господи Иисусе Христе Спасе мой!

Яко Апостолу Твоему Фоме, даруй пособие неверию моему, Господи Иисусе Христе Спасе мой!

Яко Апостола Твоего Фомы, взыщи неверие мое (душу мою), Господи Иисусе Христе Спасе мой!

Молитвы о Тайновидце Апостоле и Евангелисте Иоанне Богословое

Молитва о Премудрости
О Иоанне Богослове

Яко Апостолу и Евыангелисту Твоему Иоанну Богослову откровение Твое запечатлети повелел еси и тем источник Премудрости Твоея отверзл еси, Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш, тако даруй мне, недостойному, зрети, разумети и имети источник мудрости и благодати Твоея!


Молитва о Иоанне Богослове о вразумлении

Яко Апостолу Твоему Евангелисту Иоанну Богослову сокровенныя яко явленные открыл еси и того письменами разум человеческий умудрил еси, тем же Сын Громов Пречистыми Твоими устами нарекл еси, Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш, тако славными того молитвами сподоби меня, грешного, разумети и творити волю святую Твою!

Молитва о Иоанне Богослове о вразумлении 2

Яко любимому Твоему ученику Апостолу Евангелисту Иоанну Богослову скоровенныя явил еси и в писаниях на благо рода человеческого запечатлети повелел еси, Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш, тако сильными того молитвами сподоби меня, грешного, поучатися в письменах Твоих ко разумению и исполнению святой воли Твоей!

Яко Апостолу и Евангелисту Твоему Иоанну Богослову Книгу Откровений даровал еси и судьбы грядущия возвестити изволил еси, Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш, тако даруй мне, недостойному рабу Твоему, возвестити откровения Твоя, еже даровал еси мне, грешному рабу Твоему!

Молитва о сокровенном, да откроется, и о тайном, да уразумеется (Лк 12:2)
Яко на Тайной Вечери на лоне Вощлюбленного Учителя вощлежал еси ( Иоан 13:23) и имя предателя вопросити Того не убоялся еси (Иона 13:25), Наперсниче Христов Апостоле Евангелисте Иоанне Богослове, тем же (того ради) имя предателя от Учителя познал еси (Иоан 13: 26), того ради моли Милостивое Слово Христа Бога возвестити Откровения Своя душам нашим!!

Яко славным заступлением мучеников Гурия, Самона и Авива напрасной злобной смерти невинную девицу милостиво избавил еси, еяже клятвою нелицемерною мужа нечестивого лукавого злой смерти от судии нелицемерного и праведного предал еси, Владыко Вседержителю Всемилостиве Господи Иисусе Христе Сыне Божий Спасе Боже наш, тако сильными Твоих угодников молитвами изволи оправдати мя, невинного и покарати злобные лукавые враги моя (яже суть враги Твоя), и ближних их (яже суть рекут ся верные рабы Твоя)!


Прошу принять эти молитвы о насельниках, работниках и прихожанах Свято – Никольского монастыря и прочих храмов Саратовской митрополии и прочих моих подлых мерзких лукавых ЛЖЕ – братиях.

Молитвы в споре о богомудрии
Яко витий суемудренных Угодником Твоим Николаем посрамил еси (Акаф Николаю – Угоднику икос 9), Отче Господа нашего Иисуса Христа (Господи Иисусе Христе Сыне Божий, Спасе и Боже наш), тако сильными Твоего Святителя молитвами посрами лукавых совопросник моих!
Посвящается профессору Кураеву и его богомудропросвещённым читателям

Яко Богомыслием разум совершен стяжал еси темже дерзновенно с Богом и Ангелами беседовал еси, отче священноначальниче Богомудре Богопросвещённе Святителю Христов Николае (кондак 10), моли моли Премудрость Божию и Ту Премудрость Породившую луч оправданий Божиих тебя хвалящим даровати!

Яко витий суемудренных нечестивых посрамил есии нас во Православии укрепил еси, священноначальниче Богомудре заступниче Христов Николае (икос 9), темже немудрых умудрил еси, умудри укрепи настави в богомудрии недостойного раба Твоего (Христа Бога нашего)!

Слава Тебе, Христе Боже, (Отче Господа нашего Иисуса Христа), за великого Угодника Твоего (Христова) Николая, его же молитвами помилуй мя, вразуми и настави на Пути Твоем, Еже есть Христос Бог наш!
*****
Молитвы Святителю Спиридону

Молитва Спиридону Тримифунтскому 1
О Небесной Премудрости

Яко перстию земною Троицу Святую проповедал еси и неверного мудреца к вере обратил еси, богомудре отче Спиридоне, тако сподоби нас, из персти земной созданных и в персть земную устремленный ум имущих к Премудрости Небесней обращение всесильными молитвами твоими даровати!

Молитва Спиридону Тримифунтскому 2
О покаянии и обращении

Яко жене блуднице, слезами ноги твоя омывшей, грехи именем Бога отпустил еси и тем скорбь на радость обратил еси, Святителю всехвальне отче Спиридоне, тако даруй нам грехов от Бога отпущение и к покаянию на радость обращение молитвами твоими!

Молитва Святителю Спиридону 3
О вере

Яко перстию земною проповедание Троицу Святую миру возвестил еси и безумных, мнящихся премудрыми бытии, обуил еси, и веру христианскую всеславно и всехвально утвердил еси, Святителю наш богомудре отче Спиридоне, тако даруй нам духа Премудрости и страха Божия молитвами твоими!

Молитва Святителю Спиридону 4
О богатых татях

Яко кротости, воздержания и милосердия ради твоего Бог татей, пришедших грабити тя, невидимыми путами связал есть, ты же по величайшему милосердию твоему за нощь без сна овна им даровал еси, Святителю наш отче Спиридоне, тако ныне моли Всемилостивого Бога связати узами ко обращению и покаянию немилосердных богачей, зле утесняющих и оскорбляющих мылых сих (ради ненасытной похоти и злобной зависти своей)!

Молитва Спиридону Тримифунтскому 5
О сильных мира сего

Яко некогда непослушным козлищем, якобы разум имущим, купца, утаившего цену его, обличил еси и тем к покаянию того привел еси, всемилостиве наш кротчайший отче Спиридоне, тако ныне славными молитвами твоими обличи славных и богатых мира сего, зле утесняющих малых сих ради ненасытной похоти души своея!

Молитва о Спиридоне Тримифунтском о небеснем сокровище

Яко Угодником и Чудотворцем Твоим Спиридоном Тримифунтским змия в злато обратил еси, Господи Иисусе Христе Боже наш, тако того молитвами обрати злые козни злобного врага моего в неветшающее сокровище Царствия Твоего ко благоустроению моему!

Молитва Святителю Спиридону 6

Яко купцу змея в злато обратил еси и дщерь свою умершую ради скрытых денег бедной подруги ея из мертвых воскресил еси, по сем же паки упокоиться повелел еси, Святителю наш досточудне Чудотворче отче Спиридоне, моли Всемилостивого Бога бедности телесныя избавити нас и нищетою духовною обогатитися!

Молитва Святителю Луке Крымскому
Яко дар исцелений от Господа восприял еси и во дни брани исцелителю доблий вождей и воинов явился еси, темже и от безбожныя власти почтен был еси, Святителю наш отче Луко, темже буди нам, врачу многомилостиве, целителю недугов душевных и телесных!













Молитвы о пророках
Молитвы ветхозаветным пророкам и о пророках

Молитвы о пророках

Молитва о пророческом служении 2

Яко из среды Богоизбранного народа Твоего избранных Тобой пророков воздвизал еси и тех устами и писаниями волю Твою возвещал еси, Отче Господа нашего Иисуса Христа, тако тех молитвами воздвигни из среды народа (нашего) мужей силы слова, да возвестят миру волю Твою во утоления глада Слова Твоего!

Молитва о пророческом служении 3

Ей, Отче Господа нашего Иисуса Христа! Се, воздвигл еси из народа нашего мужей силы слова, яже обличиша суть нечестие народа своего и пастырей Твоих, творящих мерзость сатанинскую на Святом Престоле Твоем, извращающих Закон Твой и представляющих Невесту Сына Твоего Христа Бога нашего – Церковь Святую Его в мерзкую похоть лукавого самоугождения своего!
Но не послушаша их овцы, и заткнуша, яко аспид глухий, уши своя, некогда избранный народ Твой, еже не слышати на себя обличительные словеса в нечестии своем. И что паки сотворити избранным Твоим, аще не ждати праведного Суда Твоего?
Ей, Господи! Ты вся веси, Ты зриши, Ты знаеши! Поступи с нами по неизреченному милосердию Твоему ради неизреченной милости Твоея!

Молитвы трех отроков в пещи и пророка Даниила


Молитва трех отроков в пещи и пророка Даниила

Изми нас по чудесем Твоим и даждь славу имени Твоему, Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш!

Господи Иисусе Христе Сыне Божий, не остави милости Твоея от нас!

Господи Иисусе Христе Сыне Божий, душею сокрушенною да духом смиренным приняты да будем!

Господи Иисусе Христе Сыне Божий, яко во всесожжениях воних и юнчих, и яко во тьмах агнец тучных тако да будет жертва наша пред Тобою днесь, и да свершится по Тебе, яко несть студа уповающим на Тя!
или
Господи Иисусе Христе Сыне Божий, яко во всесожжениях воних и юнчих, и яко во тьмах агнец тучных тако да будет жертва наша пред Тобою днесь, и да свершится по Тебе, яко несть студа уповающим на Тя! Аз же, Господи Иисусе Христе Спасе и Боже мой, поношение в человецех и и поругание от раб Твоих имени ради Твоего. Изми мя милости ради Твоея!

Господи Иисусе Христе Сыне Божий, не посрами нас, но сотвори с нами по кротости Твоей по множеству милости Твоея!

Господи Иисусе Христе Сыне Божий, и да посрамятся вся являющие рабом Твоим злая и да постыдятся от всякия силы, и крепость их да сокрушится!

Молитва пророка Даниила

Благословите вся дела Господня Господа, пойте и превозносите его во веки!


Молитва о трех отроках в огненной пещи 2

Яко трех отроков в пещи огненной сохранил еси, Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш, тако сохрани мя, недостойного, в мире сем (в Церкви Твоей) от огненного искушения лукавого века сего!


Молитва о трех отроках в огненной пещи 3

Яко трем отрокам, славящим во огненной пещи имя Твое, пламень в росу преложити изволил еси, тако окропи росою благодати Твоея всех славящих во искушениях огненных святое имя Твое, Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш!

Молитва о трех отроках в огненной пещи 4

Яко трех отроков в пещи, исхити нас огня геенского, Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш!
Или
Яко трех отроков в пещи, исхити нас огня геенского, грядущего на сынов противления суетного века сего, Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш!

Молитва о трех отроках в огненной пещи 5
Яко трех отроков в пещи, исхити нас от врагов наших, Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш!

Молитва о пророке Аггее о путях

Господи Иисусе Христе Сыне Божий, устрой сердце мое на пути моя!

Господи Иисусе Христе Сыне Божий, устрой сердце мое на пути моя, да исправлю стези моя перед Тобою!

Молитва о пророке Иезекииле

Яко устами пророка Твоего Иезекииля нечестие града Твоего Иерусалима обличил еси и грядущие на него скорби возвестил еси, Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш, тако того молитвами сподоби мя, недостойного поведати дивныя откровения Твоя, яже открыл ми еси в неизреченном милосердии Твоем из неисчерпаемыя сокровищницы милосердия Твоего!

Молитва о пророке Иезекииле 2

Яко славному пророку Твоему Иезекиилю грядущее яко бывшее в видениях возвестил еси, яже верным яко дивныя откровения Твоя, неверным же посмеяние и соблазн суть, тако сильными того пророка молитвами даруй ми, недостойному, дар рассуждения Твоего во разумение дивных судеб Твоих!


Молитва о пророке Илии о ревности по Богу

Яко славному пророку Твоему Илииревность о славе Твоей даровал еси, Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш, тако даруй мне ревность о славе Твоей ради славного имени Святого Твоего!

Молитва о пророке Илии о служении Богу

Яко молитвами пророка Твоего Илии небо некогда отступившего от Тебя Израиля заключил еси и жертву праведную водою попалил еси, Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш, тако того молитвами обличи и накажи нечестивых враг моих, запинающих меня в служении Твоем!

Яко пророка Твоего Илию, просвети мя, недостойного, Духом Твоим Святым, Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш (Отче Господа нашего Иисуса Христа)!

Яко пророку Твоему Илии, даруй мне, недостойному, ревность о имени Твоем, Отче Господа нашего Иисуса Христа!

Яко во обличение и вразумлении избранному народу Твоему пророка Твоего Илию ниспослати изволил еси и тем избранных верных мужей, не преклонивших колена перед Ваалом, веру и силу укрепил еси, Отче Господа нашего Иисуса Христа, тако ниспосли мужей силы и правды во обличение лукавых раб Твоих, (церкви лукавнующих (нечестивых)), яже православныя ся рекут суть!!

Молитвы о пророке Елисее

Яко пророка Твоего Елисея, помилуй (покрый) мя, Господи Иисусе Христе спасе Боже мой!

Яко пророку Твоему Елисею, даруй мне милость и благодать Твою, Господи Иисусе Христе спасе Боже мой!

Яко пророком Твоим Елисеем, накажи насмехающихся над избранными Твоими (попирающими заповеди Твоя)!

*****
Яко пророку Твоему Елисею, даруй мне благодать Твою, Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш!!

О учениках
Яко пророка Твоего Елисея пророку Илии во ученики ниспослати изволил еси и тем дцх пророческий во избранном народе Твоем возгрети (сохранити) изволил (озаботился) еси, Отче Господа нашего Иисуса Христа, тако ниспосли ми, недостойному, верных раб Твоих в продолжении дела моего в моем служении Тебе!!


Молитва о пророке Ионе 1

Яко пророку Ионе даруй ми молитву к Тебе, Господи Иисусе!

Или

Яко пророк Иона взываю к Тебе из бездны зол и скорбей моих: помилуй мя, Господи Иисусе! Се, Господи, житие мое привременно и полно скорбей есть, далече от спасения моего словеса грехопадений моих. Благословен еси, Господи, научи мя оправданием Твоим!
Научи мя творити волю Твою, да спасуся и воспою славу Твою!


Молитва о пророке Ионе

Яко пророка Иону спаси мя, Господии из бездны греховной воззови погибшую душу мою!


Молитвы о пророке Софонии

Молитва о пророке Софонии

Господи Иисусе Христе, Сыне Божий, обличи, накажи, низложи, отмсти на сильных мира сего и близких их, живущих лукавством их, отступников народа своего и на вся́ оболчéн¬ныя во одея́нiя чуждáя, излей кровь их яко персть, и плоть их яко лайна! Да не торжествет сильный и нечестивый в нечестии сердца своего и да жив будет праведник праведностью своей и да жив будет от праведности веры своей!

«Облаченныя в ождежды чуждая» - это американолюбы и западопоклонники, о которых Конфуций говорил: «Горе в стране, в которой на торжище звучит иноплеменная музыка»!!! ТВ тогда ещё не было….

Молитва о пророке Софонии 2

О сильных мира сего и нечестивых служителях

и от¬мщý я́вѣ на вся́ предврáтныя въ дéнь тóй, исполня́ющыя хрáмъ Гóспода Бóга сво¬егó нечéстiемъ и лéстiю. (Соф 1-9)

Господи Иисусе Христе, Сыне Божий, обличи и отмсти яве от сильных мира сего и близких их, живущих лукавством их, отступников народа своего и на вся́ предврáтныя, исполня́ющыя хрáмъ Гóспода Бóга сво¬егó нечéстiемъ и лéстiю.

Молитва о пророке Софонии 3

Господи Иисусе Христе, Сыне Божий, взыщи вся кроткия земли, содеевающия суд и правду, хранящия смиренномудрие на всех путях Твоих и покрый их в день гнева Твоего! (2-3)

Молитва о пророке Софонии 4

Прорóцы егó вѣтронóсцы, мýжiе презóрливи: свящéн¬ницы егó скверня́тъ святáя и нечé¬ст¬вуютъ въ закóнъ (Соф 3-4)

Господи Иисусе Христе, Сыне Божий, обличи и отмсти человеку лукаву, ветроносцу презорливу, иже сквернят святыя Твоя и нечествуют в Законе Твоем, раздражающа долготерпение Твое ко вящему осуждению своему!


Молитва о пророке Софонии

О сильных мира сего и нечестивых служителях

и от¬мщý я́вѣ на вся́ предврáтныя въ дéнь тóй, исполня́ющыя хрáмъ Гóспода Бóга сво¬егó нечéстiемъ и лéстiю. (Соф 1-9)

Господи Иисусе Христе, Сыне Божий(Отче Господа нашего ИисусаХриста), обличи и отмсти яве от сильных мира сего и близких их, живущих лукавством их, отступников народа своего и на вся́ предврáтныя, исполня́ющыя хрáмъ Гóспода Бóга сво-егó нечéстiемъ и лéстiю.
О пророке Михее
И рече́тъ: слы́шите у́бо сiя́, вла́сти до́му Иа́ковля и оста́в¬шiи до́му Изра́илева: не ва́мъ ли е́сть е́же разумѣ́ти су́дъ?
Ненави́дящiи добра́, а и́щущiи зла́, похища́ющiи ко́жы и́хъ съ ни́хъ и пло́ти и́хъ от¬ косте́й и́хъ:
я́коже объядо́ша пло́ти люді́й мо¬и́хъ, и ко́жы и́хъ от¬ косте́й и́хъ одра́ша, и ко́сти и́хъ столко́ша и содроби́ша я́ко пло́ти въ коно́бъ и я́ко мяса́ въ горне́цъ:
та́ко возопiю́тъ ко Го́споду, и не послу́шаетъ и́хъ и от¬врати́тъ лице́ свое́ от¬ ни́хъ въ то́ вре́мя, поне́же слука́вноваша въ начина́нiихъ сво¬и́хъ на ня́.
(Мих 3: 1-4)
И сказал я: слушайте, главы Иакова и князья дома Израилева: не вам ли должно знать правду?
А вы ненавидите доброе и любите злое; сдираете с них кожу их и плоть с костей их,
едите плоть народа Моего и сдираете с них кожу их, а кости их ломаете и дробите как бы в горшок, и плоть – как бы в котел.
И будут они взывать к Господу, но Он не услышит их и сокроет лице Свое от них на то время, как они злодействуют.

Молитвы о нечестивых властителях
Отче Господа нашего Иисуса Христа, обличи, накажи, низложи нечестивые власти народа Твоего, ненавидящи добра, ищущи зла, похищающих кожи с избранных Твоих и поядающих плоти от костей их и содробиша кости их в коноб яко мяса в горнец: не послушай никакоже их, егда возопиют к Тебе и отврати Лице Твое от них, и избави народ Твой от нечестия их!

Слы́шите сiя́, старѣ́йшины до́му Иа́ковля и оста́в¬шiи до́му Изра́илева, гнуша́ющiися судо́мъ и вся́ пра́вая развраща́ющiи,
созида́ющiи Сiо́на кровьми́ и Иерусали́ма непра́вдами:
старѣ́йшины его́ на да́рѣхъ сужда́ху, и жерцы́ его́ на мздѣ́ от¬вѣщава́ху, и проро́цы его́ на сребрѣ́ волхвова́ху, и на Го́сподѣ почива́ху, глаго́люще: не Госпо́дь ли въ на́съ е́сть? не прiи́дутъ на ны́ зла́я.
Сего́ ра́ди ва́съ дѣ́ла Сiо́нъ я́коже ни́ва изоре́т¬ся, и Иерусали́мъ я́ко ово́щное храни́лище бу́детъ, и гора́ до́му я́коже лу́гъ дубра́вный.

Слушайте же это, главы дома Иаковлева и князья дома Израилева, гнушающиеся правосудием и искривляющие все прямое,
созидающие Сион кровью и Иерусалим – неправдою!
Главы его судят за подарки и священники его учат за плату, и пророки его предвещают за деньги, а между тем опираются на Господа, говоря: «не среди ли нас Господь? не постигнет нас беда!»
Посему за вас Сион распахан будет как поле, и Иерусалим сделается грудою развалин, и гора дома сего будет лесистым холмом.

И бу́детъ въ послѣ́днiя дни́ явле́на гора́ Госпо́дня, угото́вана надъ верхи́ го́ръ, и воз¬несе́т¬ся вы́ше холмо́въ, и потща́т¬ся къ не́й лю́дiе,
и прiи́дутъ язы́цы мно́зи и реку́тъ: прiиди́те, взы́демъ на го́ру Госпо́дню и въ до́мъ Бо́га Иа́ковля: и пока́жутъ на́мъ пу́ть его́, и по́йдемъ по стезя́мъ его́: я́ко от¬ Сiо́на изы́детъ зако́нъ, и сло́во Госпо́дне изъ Иерусали́ма,
и разсу́дитъ средѣ́ люді́й мно́гихъ и изобличи́тъ язы́ки крѣ́пки да́же до земли́ да́льнiя: и раскую́тъ мечы́ своя́ на ра́ла и су́лицы своя́ на серпы́, и не ктому́ во́зметъ язы́къ на язы́къ меча́, и не науча́т¬ся ксему́ во¬ева́ти.

Отче Господа нашего Иисуса Христа, обличи, накажи, низложи нечестивые власти народа Твоего, и старейшины народа Твоего, гнушающие судом и вся правая развращающия, созидающие еже глаголят святое от лукавства своего кровьми и неправдами,и глаголящие от лукавства своего: «не Господь ли в нас есть» и «не за Русь ли Святую путь наш и души наша»!
Зле зло покарай их за ублюдство их! На мерзких детях блуда их яви всю мерзость их! Соделай жилища их яко мерзость Тебе и мерзкия святыни их –яко овощное хранилище!

*****
Мих.3:5 Сiя́ глаго́летъ Госпо́дь на проро́ки льстя́щыя люді́й мои́хъ, угрыза́ющыя зубы́ свои́ми и проповѣ́дающыя ми́ръ на ни́хъ, и не вда́ся во уста́ и́хъ, возста́виша на ни́хъ ра́ть:
Так говорит Господь на пророков, вводящих в заблуждение народ Мой, которые грызут зубами своими – и проповедуют мир, а кто ничего не кладет им в рот, против того объявляют войну.

Мих.3:8 А́ще а́зъ не напо́лню си́лы Ду́хомъ Госпо́днимъ и судо́мъ и си́лою, е́же возвѣсти́ти Иа́кову нече́стiя его́ и Изра́илеви грѣхи́ его́.
А я исполнен силы Духа Господня, правоты и твердости, чтобы высказать Иакову преступление его и Израилю грех его.

Отче Господа нашего Иисуса Христа, обличи, накажи, низложи, расточи пророки, льстящих людей Твоих, угрызающих зубы своими и проповедующие мир на них, и яко не вдася во уста их, возаставиша на них рать и воздвигни мужей силы и слова Духа Святого Твоего, еже возвестити Иакову нечестия его и Израилеви грехи его!

Мих.6:8 Возвѣсти́ся бо тебѣ́, человѣ́че, что́ добро́, или́ чесого́ Госпо́дь и́щетъ от тебе́, ра́звѣ е́же твори́ти су́дъ и люби́ти ми́лость и гото́ву бы́ти е́же ходи́ти съ Го́сподемъ Бо́гомъ твои́мъ?
Отче Господа нашего Иисуса Христа, научи мя, еже како угодно Тебе: творити суд и любити милость и готову бытии еже ходити пред Тобою – Господом Богом и Спасом моим?
****
Молитва о лукавых 6

Господи Иисусе Христе, Сыне Божий, обличи, накажи, низложи лукавыя люди Твоя, яже на злое руки уготовляют, сильные просят, и судия лукавыя словеса глаголет от желания души своея!
(Мих 7: 3)

Молитва о делающих беззакония
(молитва о прихватизаторах)


Господи Иисусе, накажи, обличи, низложи
помышляюще труды и делающе зло на ложахъ своихъ, и кyпно со днeмъ совершaху тая, понeже не воздвигоша къ Богу рyкъ своихъ:
и желaху сeл, и грaбляху сирот и домы их расхищaху мyжа и дом его, и мyжа и наследие его. (Мих 2: 1-2)


Яко пророка Иону помилуй нас, Господи Иисусе!

Господи Иисусе, соделай явным то, что аз, боязливый, страх имам прорещи по малодушию своему!


Яко пророков из среды Ветхого Израиля восставлял еси, Владыко Вседержителю Господи Боже Творче наш, тако воздвигни из народа нашего мужей силы и слова во утверждение воли Твоея, да послушают я!

Яко праведникам Ветхозаветным, яви нам непреложныя обетования Твоя, Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш!

Молитва о пророке Аггее о путях

Господи Иисусе Христе Сыне Божий, устрой сердце мое на пути моя!

Господи Иисусе Христе Сыне Божий, устрой сердце мое на пути моя, да исправлю стези моя перед Тобою!


Молитвы о пророке Аввакуме

Молитва пророка Аввакума

о наказании грешных и торжестве праведных

През;рливый же и оби;дливый м;жъ и велич;вый ничес;же сконч;етъ: и;же разшири; ;ки ;дъ д;шу свою;, и с;й я;ко см;рть ненасыщ;нъ: и собер;тъ къ себ;; вся; язы;ки и прiи;метъ къ себ;; вся; лю;ди. (Авв. 2-5)

Г;ре напая;ющему п;друга сво¬ег; развращ;нiемъ м;тнымъ, и упояв;ющему, я;ко да взир;етъ къ пещ;рамъ и;хъ.
• Сы;тость безч;стiя от¬ сл;вы исп;й и ты;: с;рдце, покол;блися и сотрясни;ся: обы;де о теб;; ч;ша десни;цы Госп;дни, и собр;ся безч;стiе на глав; твою;. (Авв 2: 15-16)

Горе тебе, который подаешь ближнему твоему питье с примесью злобы твоей и делаешь его пьяным, чтобы видеть срамоту его!
Ты пресытился стыдом вместо славы; пей же и ты и показывай срамоту, – обратится и к тебе чаша десницы Господней и посрамление на славу твою

• Господи Иисусе Христе, Сыне Божий, обличи, накажи, низложи человека лукавого, расширяющего, яко ад, душу свою и ненасыщенного, яко смерть, в алчной похоти злобы своей: напаяющему пОдруга своего развращениемъ мутнымъ, и упоявающему, яко да взираетъ къ пещерамъ ихъ на. Даждь ему чашу десницы Твоея: сытость безчестiя от славы испити в череду свою: сокруши и поколебли сердце и вся внутренности его от гнева ярости Твоея и бесчестия на главу его! За срамоту души и деяний его сокруши силу его и покрый славу его венцем бесчестия на главу его! Да не величается мерзкий похотью души своея и да торжествует праведный в праведности своея и да жив будет от праведности веры своея!

О пророке Аавакуме

Сего́ ра́ди разори́ся зако́нъ, и не про¬изво́дит¬ся въ соверше́нiе су́дъ: я́ко нечести́вый преоби́дитъ пра́веднаго, сего́ ра́ди изы́детъ су́дъ развраще́нъ. (Авв 1: 4)!


Господи Иисусе Христе Сыне Божий, избави мя (нас) от страсти и нечестия, его же ра́ди разори́ся зако́нъ, и не про¬изво́дит¬ся въ соверше́нiе су́дъ: я́ко нечести́вый преоби́дитъ пра́веднаго, сего́ ра́ди изы́детъ су́дъ развраще́нъ. Да минует мя (нас, народ мой) чаша сия!!!

А́ще усумни́т¬ся, не благоволи́тъ душа́ моя́ въ не́мъ: пра́ведникъ же [мо́й] от¬ вѣ́ры жи́въ бу́детъ. (Авв 2:4)

Господи Иисусе Христе Сыне Божий, не даждь ми усумниться в милости Твоея, яко не благоволит Дух Твой в уподобищихся колеблещихся волнению морскому (Иак 1: 6-7), праведник же Твой от веры жив будет!!


Го́ре лихо¬и́м¬ст¬ву¬ю¬щымъ лихо¬и́м¬ст¬во зло́е до́му сво¬ему́, е́же учини́ти на высотѣ́ гнѣздо́ свое́, е́же исто́ргнути от¬ руки́ злы́хъ.

• учини́ти на высотѣ́ гнѣздо́ свое́, е́же исто́ргнути от¬ руки́ злы́хъ.
• Умы́слилъ еси́ стыдѣ́нiе до́му сво¬ему́, сконча́лъ еси́ лю́ди мно́ги, и согрѣши́ душа́ твоя́.
• Зане́ ка́мень изъ стѣны́ возопiе́тъ, и хру́щь от¬ дре́ва воз¬глаго́летъ сiя́:
• у́, лю́тѣ созида́ющему гра́дъ кровьми́ и уготовля́ющему гра́дъ непра́вдами.
• Сы́тость безче́стiя от¬ сла́вы испі́й и ты́: се́рдце, поколе́блися и сотрясни́ся: обы́де о тебѣ́ ча́ша десни́цы Госпо́дни, и собра́ся безче́стiе на главу́ твою́. (Авв 2: 9-16)



• Господи Иисусе Христе Сыне Божий, избави мя от лихоимцев, лихо¬и́м¬ст¬ву¬ю¬щымъ лихо¬и́м¬ст¬во зло́е до́му сво¬ему́, е́же учини́ти на высотѣ́ гнѣздо́ свое́, е́же исто́ргнути от¬ руки́ злы́хъ лю́тѣ созида́ющему гра́дъ кровьми́ и уготовля́ющему гра́дъ непра́вдами! По нечестию их воздаждь им нечестие их! Сытость нечестия от славы испити даждь им, воздаждь им чашу гнева Своего и обрати бесчестие на главу их! (Авв 2: 9-12)

Книга Еноха

Господи Иисусе Христе Сыне Божий (Отче Господа нашего Иисуса Христа), яко верному рабу Твоему Еноху, даруй мне благодарение, в нем же утвержуся и не упокоюся, да будет мне мое благодарение Тебе покоем (Енох 7:36)!

Господи Иисусе Христе Сыне Божий (Отче Господа нашего Иисуса Христа), се, ныне по глаголу святого пророка Твоего, Мyдpость не нашла на земле места, где бы ей жить, и потомy жилище её стало на небесах. (Енох 7:39), убереги мя, неомщного, от безумия мира сего и даруй мне Небесную Премудрость Твою в гражданство Небесного Иерусалима Твоего!

Господи Иисусе Христе Сыне Божий (Отче Господа нашего Иисуса Христа), буди Отмстителем Грозным за душу мою (енох 7:25)!

13. И это те, которые осуждают звезды небесные и возвышают свои руки против Всевышнего, и попирают землю и на ней живут; все дела их неправда, и они открывают неправду; сила их основывается на богатстве, и вера их относится к богам, сделанным их же руками; и они отвергли Господа духов.
27. И Я предал их в руки Моих избранных: как солома в огне и как свинец в воде, они сгорят пред лицом праведных и потонут пред лицом святых, и никакого следа более не останется от них.
28. И в день их бедствия водворится покой на земле; они падут пред Ним и не восстанут опять; не будет никого, кто бы взял их в свои руки и поднял: ибо они отвергли Господа духов и Его Помазанника.
29. Имя Господа духов будет прославлено. (Енох 8:27-29)

Молитва о революции - низвержении бесчестного сатанинского правления и утверждении коммунизма
Господи Иисусе Христе Сыне Божий (Отче Господа нашего Иисуса Христа), се, ныне Ты по глаголу святого пророка Твоего предал нечестивых правителей в руци народов их, угнетаемых ими, и сжег их в пламени огненном, яко солому и потопил их в воде яко свинец и в день их бедствия воцарил радость и покой в народах их о кончине нечестивого подлого правления их ради своекорыстной подлой похоти самодовольной души своея, и не стало никого, кто бы взял их в свои руки и поднял, ибо они в самодовльном нечестии своем отвергоша Тебя, Господа духов и Твоего Помазанника – Господа нашего Иисуса Христа. Се, ныне нечестивые от Лица Имени Твоего тщетно тщатся восстановити нечестивое правление саодержавной власти своей, яже Ты дал еси народом в гневе Твоем (Ос 13:11) ради самодержавной самодовольной злой похоти своея! Воста́ни, вску́ю спи́ши, Го́споди? Воскре́сни́, и не от¬ри́ни до конца́. (Пс 43:24), да прославлено будет Имя Твое!

Господи Иисусе Христе Сыне Божий (Отче Господа нашего Иисуса Христа), посли Ангелов наказания, яже идут уготовали сатане и избранным и возлюбленным его царям и сильным земли орудия наказания Твоего ради жертв и скорби и крови избранных Твоих!

25. И премудрость Господа духов открыла Его святым и избранным, ибо Он охраняет жребий праведных, так как они возненавидели и презрели этот мир неправды, и все его произведения и пути возненавидели во имя Господа духов; ибо во имя Его они спасаются, и Он становится мстителем за их жизнь.(Енох 8:25)!
Господи Иисусе Христе Сыне Божий (Отче Господа нашего Иисуса Христа), открый мне, недостойному, Премудрость Твою ради ненависти мира сего к рабу Твоему и буди Отмстителем Грозным обидчикам и гонителям моим за немощную душу мою!


13. И это те, которые осуждают звёзды небесные и возвышают свои руки против Всевышнего, и попирают землю и на ней живут; все дела их неправда, и они открывают неправду; сила их основывается на богатстве, и вера их относится к богам, сделанным их же руками; и они отвергли Господа духов.
14. И они изгоняются из домов их общественного собрания и из домов верующих, которые взвешены во имя Господа духов.
15. [47] И в те дни восходит молитва праведных и кровь праведного от земли к Господу духов. (Енох 8:13-15)!
Господи Иисусе Христе Сыне Божий (Отче Господа нашего Иисуса Христа), изгони из храмов и синагог и соборищ сильных мира сего, яже утверждаются на неправде утверждают силу свою на богатстве домов своих, яже отымают от души ближнего своего и на нечестии творят дела своя и отвергли Истину и правду и Суд Твой – по делам их воздаждь им!

14. И я упал на свое лицо, и все мое тело сплавилось, и мой дух изменился: и я воскликнул громким голосом, духом силы, и прославил и восхвалил и превознес.
15. И эти прославления, которые вышли из моих уст, были приятны для того Главы дней. (Енох 12: 14-15)!
Яко пророку Твоему Еноху, даруй мне хваления неизреченныя славы Твоея, Господи Иисусе Христе Спасе Боже мой!

Пророчество Еноха о сильных мира сего

60. И мы погибнем пред Его лицом за свои дела, и все грехи наши исчислены по справедливости".
61. Теперь они скажут себе: "душа наша насытилась неправедным стяжанием, но оно не отвратит того, что мы будем низвергнуты в пламя адского мучения".
62. И после этого их лицо исполнится мраком перед тем Сыном человеческим и они будут отвергнуты от Его лица, и меч будет жить между ними перед Его лицом.
63. И Господь духов так сказал: "вот повеление и суд над сильными, и царями, и вознесёнными, и владеющими твердью, пред Господом духов".
Енох 10: 60-63
Господи Иисусе Христе Сыне Божий (Отче Господа нашего Иисуса Христа), изреки "вот повеление и суд над сильными, и царями, и вознесёнными, и владеющими твердью, пред Тобой, Творцом и Спасителем нашим, яже грехи исчислены по всесильной всемилостивой праведности Твоея! Обличи, накажи, низложи сильных мира сего, утесняющих (угнетающих) малых сих ради ненасытной злобной похоти лукавой души своея! (Енох 10: 60-63)

Пророчество Еноха о сильных мира сего

60. И мы погибнем пред Его лицом за свои дела, и все грехи наши исчислены по справедливости".
61. Теперь они скажут себе: "душа наша насытилась неправедным стяжанием, но оно не отвратит того, что мы будем низвергнуты в пламя адского мучения".
62. И после этого их лицо исполнится мраком перед тем Сыном человеческим и они будут отвергнуты от Его лица, и меч будет жить между ними перед Его лицом.
63. И Господь духов так сказал: "вот повеление и суд над сильными, и царями, и вознесёнными, и владеющими твердью, пред Господом духов".
Енох 10: 60-63
Господи Иисусе Христе Сыне Божий (Отче Господа нашего Иисуса Христа), изреки "вот повеление и суд над сильными, и царями, и вознесёнными, и владеющими твердью, пред Тобой, Творцом и Спасителем нашим, яже грехи исчислены по всесильной всемилостивой праведности Твоея! Обличи, накажи, низложи сильных мира сего, утесняющих (угнетающих) малых сих ради ненасытной злобной похоти лукавой души своея! (Енох 10: 60-63)

11. И для них (ангелов) не будет убежища вовеки, так как они показали им (людям) то, что сокрыто, и они осуждены; но не так ты, мой сын: Господь духов знает, что ты чист и свободен от этой укоризны за тайны. Енох 11: 11
Господи Иисусе Христе Сыне Божий, Спасе и Боже мой (Отче Господа нашего Иисуса Христа), свободи мя ради милости Твоея укоризны за тайны Твоя, яже открыл им еси в откровении Твоем ради милости Твоея (пытливого ума моего)!


53. И после этого я тотчас прославил Господа, вечного Царя славы, за то, что Он сотворил все произведения мира и восхвалил Господа за Его терпение, и благословил Его за детей мира. (Енох 15:53)
Слава Тебе, Владыко Вседержителю Создателю всех Отче Господа нашего Иисуса Христа за вся создания Твоя и за неисследованное терпение и милосердие Твое! Буди терпением моим!
Даруй мне праведность рабов Твоих Иова и Еноха и всех праведников Твоих, Владыко Вседержителю Создателю всех Отче Господа нашего Иисуса Христа!
57. Ибо добрые будут возвещать правду; праведный будет радоваться с праведными, и они будут благожелать друг другу.
58. Грешник же умрет с грешником и отпадший потонет с отпадшим.
Исторгни мя из среды грешников, Владыко Вседержителю Создателю всех Отче Господа нашего Иисуса Христа!

63. Мудрость я дал тебе и твоим детям, и тем твоим детям, которые еще придут, чтобы они передали ее своим детям и грядущим родам до вечности, – именно эту мудрость, превышающую их мысли.
64. И разумеющие ее не будут спать, и будут прислушиваться своим ухом, чтобы научиться этой мудрости, ибо она понравится тем, которые кушают от неё, лучше приятной пищи. (Енох 15: 63-64)
Даруй мне мудрость, превышающую помышление человеческое, юже приобщившиеся и разумеющие оттрясают сон с вежд своих и тщатся вкусити ю ради всех превышшей Всемилостивой Премудрости Твоея, Владыко Вседержителю Создателю всех Отче Господа нашего Иисуса Христа!

Енох 19: 2-4
2. Да не смущается дух ваш из-за времен, ибо Святой и Великий всему положил дни.
3. И праведный восстанет от сна, восстанет и пойдет по пути правды, и весь его путь и стезя будут в вечном благе и милости для праведного, и даст господство, и он будет жить во благе и правде, будет ходить в вечном свете.
4. И погибнет грех во мраке навсегда и навечно, и более уже не появится от того дня до вечности.

Господи Иисусе Христе Сыне Божий (Отче Господа нашего Иисуса Христа), Владыка Святой и Великий, избави мя от смущения времен и Сам буди Терпением моим ради Милостивого Терпения Твоего (Енох 19:2-4)!

20. [94] И теперь я говорю вам, мои сыны, любите правду и ходите в ней, ибо пути правды достойны, чтобы принять их; а пути неправды исчезают внезапно и погибают. (Енох 19:20)!
Господи Иисусе Христе Сыне Божий (Отче Господа нашего Иисуса Христа), Владыка Святой и Великий, даруй мне, недостойному, Путь праведности Твоея и избави мя от лукавого пути погибельного, противного правде Твоей!

34. Не страшитесь грешников, вы – праведные, ибо Господь опять предаст их в ваши руки, чтобы вы совершили над ними суд, как желаете. (Енох 19:34)
Господи Иисусе Христе Сыне Божий (Отче Господа нашего Иисуса Христа), Владыка Святой и Великий, даруй праведному суд над нечестивым и предай грешников в руки праведников ради Праведности Твоей!

*****
30. И ваши праведники в те дни будут служить поношением для грешников и нечестивых.
Господи Иисусе Христе Сыне Божий (Отче Господа нашего Иисуса Христа), Владыка Святой и Великий, даруй праведному суд и обличи лукавых святых нечестивого сатанинского сборища сего, яже лукаво тщатся сотворити Твоя рабы суть!

34. Не страшитесь грешников, вы – праведные, ибо Господь опять предаст их в ваши руки, чтобы вы совершили над ними суд, как желаете.

38. Горе вам, грешникам, так как вы преследуете праведных;
ибо вы будете преданы и преследуемы, вы – люди неправды, и тяжело будет на вас их (праведных) ярмо.
39. [96] Вы, праведные, надейтесь, ибо грешники внезапно погибнут пред вами, и вы будете господствовать над ними, как желаете!
40. И в день страдания грешников ваши юнцы вознесутся и взлетят, как орлы, и выше, чем у коршуна, будет ваше гнездо, вознесетесь; и как кролики вы проникнете в ущелье земли и в расселины скал навсегда пред праведными; а они будут воздыхать из-за вас и плакать, как лесные духи.
41. Но и вы не бойтесь, – вы страдающие, ибо для вас будет исцеление, и будет светить вам блестящий свет, и призыв к покою вы услышите с неба.
Енох 19:38-41

Господи Иисусе Христе Сыне Божий (Отче Господа нашего Иисуса Христа), Владыка Святой и Великий, даруй праведному суд и предаждь грешника в руки обидимого им праведника ради праведного Суда Твоего!

42. Горе вам, вы – грешники, ибо ваше богатство позволяет вам казаться праведным, но ваше сердце изобличает вас, что вы грешники, и эта речь будет свидетельствовать против вас для напоминания о ваших злодеяниях.
43. Горе вам, которые едите тук пшеницы и пьете силу корня источника, и попираете своею силу приниженных!
44. Горе вам, которые всегда пьете воду, ибо вам внезапно будет воздано, и вы завянете и иссохнете, так как вы оставили источник жизни!
Енох 19: 42-44
Господи Иисусе Христе Сыне Божий (Отче Господа нашего Иисуса Христа), Владыка Святой и Великий, даруй праведному суд и предаждь грешника, надеющегося на богатство свое (Мк 10:24) в руки обидимого им праведника ради праведного Суда Твоего!

46. Горе вам, сильные, поражающие своею силою праведного, ибо придет день вашей погибели, в то время много хороших дней придет для праведных день вашего суда.
Господи Иисусе Христе Сыне Божий (Отче Господа нашего Иисуса Христа), Владыка Святой и Великий, даруй праведному суд и предаждь грешника, поражающего своею силою праведного в руки обидимого им праведника ради праведного Суда Твоего!

51. И в те дни молитва праведных проникнет к Господу, и для вас наступят дни вашего суда.
52. И все ваши неправедные речи будет прочитаны пред Великим и Святым, и ваше лицо пристыдится, и всякое дело, основанное на неправде, будет отринуто.
53. Горе вам, грешникам, в средине моря и на суше, воспоминание которых об вас недоброе!
54. Горе вам, приобретающим себе серебро и золото не по правде и говорящим: "мы сделались богатыми и имеем сокровища, и владеем всем, чего хотим; и теперь мы исполним все то, что нам думается, ибо мы собрали серебра и наполнили наши кладовые, и как воды много у нас оберегающих наши дома".
55. как вода, разольется ваша ложь, ибо богатство не сохранится у вас, но внезапно будет у вас отнято, так как вы все приобрели неправдою, и вы сами подвергаетесь великому осуждению.

Господи Иисусе Христе Сыне Божий (Отче Господа нашего Иисуса Христа), Владыка Святой и Великий, прими молитву праведного пред Лице Твое и отмсти от обидимого им нечестивого и даруй праведному суд и предаждь грешника, надеющегося на ложь свою и обретаемое ложью богатство свое, поражающего своею силою праведного, в руки обидимого им праведника ради праведного Суда Твоего!

64. Горе вам, – вы ожесточенные, которые делаете зло и едите кровь!
65. Откуда у вас хорошая пища, и питье, и насыщение?
66. От всякого блага, которое наш Господь, Всевышний в изобилии послан на землю: посему вы не должны иметь мира.

Господи Иисусе Христе Сыне Божий (Отче Господа нашего Иисуса Христа), Владыка Святой и Великий, даруй праведному суд и предаждь грешника, еже яст Кровь Твою во осуждение себе и пиет кровь ближнего своего как вино, поражающего своею силою праведного ради хорошей пищи и пития и насыщения своего и искреннего своего, живущим лукавством его, в руки обидимого им праведника ради праведного Суда Твоего!

67. Горе вам, любящим свои деяния неправды!
68. Почему вы чаете блага для себя?
69. Знайте, что вы будете преданы в руки праведных; они перережут ваши шеи и умертвят вас, и не будут иметь сострадания к вам.
70. Горе вам, радующимся страданию праведных, ибо для вас не будет вырыта могила!
71. Горе вам, для которых слова праведных только пустые речи, ибо для вас не будет надежды на жизнь!
72. Горе вам, записывающим лживые речи и беззаконные слова;
ибо они записывают свою ложь, чтобы их слушали и не забывали их безумия; так не будет же для них мира, но они умрут внезапной смертью!
73. [99] Горе тем, которые совершают нечестие, и похваляют и сохраняют в уважении лживые речи: вы погибнете чрез это и для вас нет хорошей жизни!
74. Горе вам, искажающим слова праведности!
75. И они отпадут от вечного закона и сами себя делают тем, чем не были, именно – грешниками; они будут попираемы на земле.
76. В те дни вы, праведные, приготовьтесь вознести свои мысленные молитвы, вы представите их как свидетельство ангелам, чтобы они представили беззакония грешников Всевышнему в напоминание.
Енох 19:67-76

Господи Иисусе Христе Сыне Божий (Отче Господа нашего Иисуса Христа), Владыка Святой и Великий, даруй праведному суд и предаждь грешника, еже яст Кровь Твою во осуждение себе и пиет кровь ближнего своего как вино, поражающего своею силою праведного ради хорошей пищи и пития и насыщения своего и искреннего своего, живущим лукавством его, в руки обидимого им праведника ради праведного Суда Твоего!
Прошу принять эту молитву о нечестивых подлых богомерзких священнослужителях и прихожанах Свято – Никольского монастыря, храма священномученика Косьмы Саратовского и иных служителях и членах Русской Православной Церкви, а также лукавых, утверждающих житие свое и ближних своих на лукавстве своем. И да свершится воля Божия и будет тяжкий гнев Божий на богомерзких нечестивых богоотступниках, лукаво именующих себя православными христианами и верными рабами Всевышнего, а наипаче всех пропагандистах и идеологах, утверждающих ложь как истину ради мерзкого утверждения своего.

Яко некогда змия в злато обратил еси и тем от нужды земледельца спасл еси, по сим повторным обращением злато в змия веру верных славно укрепил еси, тако ныне даруй избавление от нужды и веры утверждение (ради веры утверждения) всем притекающим к тебе, предивне и всемилостиве отче наш всехвальне Спиридоне!

Яко некогда недостающу елею в храме тебе ради Бог лампады с избытком тем наполни, тако ныне моли исполнити прошения о нуждах прибегающих к тебе, Святителю наш отче Спиридоне!

Яко некогда во время зноя внезапну роса, снизшедшая свыше, священную твою главу прохлади, ты же в сем близость преставления твоего провидел еси, всехвальне отче Спиридоне, тако даруй обращающимся к тебе разумение кончины века сего и иные откровения Творца всяческих ко спасению и утверждению нашему!

Яко во время глада корабельщикам явился еси и пищу страждущим доставити повелел еси, темже от смерти верных избавил еси, Святителю наш отче Спиридоне, тако моли даровати нуждающимся нечаянную помощь твою!

Яко некогда окрыленный сонмом Ангелов и в деснице меч имуще, полчища нечестивых агарян от предел твоих отгнал еси и корабли их в пучине потопил еси, Святителю наш отче Спиридоне, темже тако ныне даруй избавление всем прибегающим к всемилостивой помощи твоей!

Яко некогда создати храм, во еже соврешати в нем мессу латинскую на пресном хлебе, возбранил еси и воеводу латинянина, тако зле дезнувшего, лютою смертию поразил еси, темже изображение его в доме сожегл еси и отступление и лжемудрование Запада велегласно посрамил еси, пастырю наш добрый Спиридоне, тако ныне непреложно повсеместно обличи, накажи, посрами, низложи всех извращающих учение Церкви Православней в лукавом самовластном самоугождении своем!

Яко разорением житниц богатого купца, серде свое от бедных ближних заключивша (затворивша), наказал еси и тем бедных насытил еси, темже веру и милосердие в сердцах людских возгрел еси, милосерде душеведче человеколюбче Святителю наш отче Спиридоне, темже моли явити таковыя чудеса Всемилостивого Бога нашего, создавшего богатыя и бедныя и творящего вся к славной славе Своей и спасению душ наших!

Молитвами угодника Твоего великомученика Феодора Тирона открый мне коварные замыслы врагов моих (наших), Господи Иисусе Христ Спасе Боже наш!
Яко Иосифу нашему праотцу, даруй мне Премудрость Твою(благоволение сильных мира сего), Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш!
или
Яко Иосифу нашему праотцу, даруй мне Премудрость Твою пред сильными мира сего, Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш!

Яко раба Твоего Моисея, научи мя премудрости лукавого века сего, Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш (ради утверждения моего)!
Яко мудрейшему Соломону Песнь Песней в утешение дарова, Всемилостиве Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш (Отче Господа нашего Иисуса Христа), тако ниспосли утешение немощней душе моей, тоскующей о любви и милости Твоей!

Яко душа праведного Твоего Лота в Содоме, тоскует душа моя по Тебе в злобном мире сем, Всемилостиве Господи Иисусе Христе Спасе Боже мой! Ей, Владыко, Всемилостиве! Исторгни мя из среды развращенного мира сего!
или
Всемилостиве Господи Иисусе Христе Спасе Боже мой! Яко праведного Твоего Лота, исторгни мя из среды развращенного мира сего!

Молитвы о пророке Иеремии
Яко Ветхозаветный Израиль, Бога своего оставивший, обличил еси, святый пророче Божий Иеремие, тако обличи жестокосердый род сей, оставивший Бога своего ради самодовольной злобной похоти души своея!

Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш, обличи лукавых утешителей, тщащихся обличити ближнего своего в лукавом самодовольстве своем!

Яко князю Димитрию Московскому икону твою в утешение, о ней же реша «угреша сердце мое», ниспослати изволил еси, Святителю Великий наш Угодниче и Чудотворче Николае, тако посли мне, недостойному, знамение милости и благодати твоея (во очию враг моих) (во славу Божию и утверждение Руси) и во утверждение мое!
Яко воинство могучее иноземных супостатов победити сподобился еси и милостию Бога Вседержителя основу Русския Державы заложил еси, княже наш Московский и страны Российския правитель – покровитель архистратиже славный Димитрие, тако даруй ныне немощному мне, Державы Русския воителю, молитвами твоими славную победу над супротивники моими - супостаты богомерзкими Руси Святыя, тщащимися мя, страну Российскую и люд ея поработити и державы своея мерзейшей сатанинской приобщити!
Прошу Всемилостивого Владыку моего Бога Вседержителя принять эти и иные молитвы молитвы о нечестивых подлых богомерзких священнослужителях и прихожанах Свято – Никольского монастыря, храма священномученика Косьмы Саратовского и иных служителях и членах Русской Православной Церкви, власть имущих – а также лукавых, наипаче власть имущих, утверждающих житие свое и ближних своих на лукавстве своем. И да свершится воля Божия и будет тяжкий гнев Божий на богомерзких нечестивых богоотступниках, лукаво именующих себя православными христианами и верными рабами Всевышнего, а наипаче всех пропагандистах и идеологах, утверждающих ложь как истину ради мерзкого утверждения своего.
Акафист Дмитрию и Евдокии Московским
https://www.neizvestniy-geniy.ru/cat/literature/relig/2164694.html?author

****
Даруй мне духа пророческого, Господи Иисусе Христе Спасе Боже мой!

Даруй мне силу ко обличению, Господи Иисусе Христе Спасе Боже мой!

Молитвы о Димитрии Донском

Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш, Истинный и Живый Путю, Пастырю Добрый и Учителю Благий, милостив буди мне грешному в немощи моей, рцы ми, якоже преподобный Сергий князю Димитрию Донскому накануне битвы: «Победиши враги твоя», да не ослабею в немощи моей!!

Молитвы о иконе Донской Божией Матери

Яко Угоднику Твоему Димитрию Донскому икону Пречистыя Матери Твоея в знамение победы над агарянами даровал еси, Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш, тако сильным тех молитвами даруй ми знамение милости Твоея в победу над врагами Твоими!
Или
Яко Угоднику Твоему Димитрию Донскому икону Пречистыя Матери Твоея в знамение победы над агарянами даровал еси, Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш, тако сильным тех молитвами даруй ми знамение милости Твоея в победу над врагами моими!
Или
Яко Угоднику Твоему Димитрию Донскому икону Пречистыя Матери Твоея в знамение победы над агарянами даровал еси, Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш, тако сильным тех молитвами даруй ми знамение милости Твоея в победу над врагами моими и Отечества моего!
Или
Яко Угоднику Твоему Димитрию Донскому икону Пречистыя Матери Твоея в знамение победы над агарянами даровал еси, Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш, тако сильным тех молитвами даруй ми знамение милости Твоея в победу над врагами моими и Церкви Твоей Святей!

Молитва о Димитрии Донском о верности Христу
Яко славному Угоднику Твоему князю Димитрию Московскому Донскому победу над прегордым воеводою Мамаем и зело могучим его воинством агарянским, ищущим всю землю Русскую мечом опустошити и огню ее предати славно даровал еси, Вссесильне Воеводо и Преславный ада Победителю, и тем камень славный в основание грядущего величия земли Российския яко Дома Пресвятыя Троицы преславно положил еси, тако славного святого воеводы Твоего молитвами обличи и посрами и даруй нам победу над нечестивым сбродом сатанинским, тщащимся извратити учение Святое Православное Твое ради мерзкого служения подлому князю суетного самонадеянного века сего, Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш!

Акафист Димитрию и Евдокии Московским
Акафист Дмитрию и Евдокии Московским
https://www.neizvestniy-geniy.ru/cat/literature/relig/2164694.html?author

Се́ бо, отъ¬я́хъ я́ко о́блакъ беззако́нiя твоя́ и я́ко при¬-мра́къ грѣхи́ твоя́: обрати́ся ко мнѣ́, и изба́влю тя́.
Возвесели́теся, небеса́, я́ко поми́лова Бо́гъ Изра́иля: воструби́те, основа́нiя земна́я, возопі́йте, го́ры, весе́лiе, хо́лми и вся́ древеса́, я́же на ни́хъ: я́ко изба́ви Бо́гъ Иа́кова, и Изра́иль просла́вит¬ся.
Ис.44:22 Изглажу беззакония твои, как туман, и грехи твои, как облако; обратись ко Мне, ибо Я искупил тебя.
Ис.44:23 Торжествуйте, небеса, ибо Господь соделал это. Восклицайте, глубины земли; шумите от радости, горы, лес и все деревья в нем; ибо искупил Господь Иакова и прославится в Израиле. (Ис 44:22-23)
Господи Иисусе Христе, Сыне Божий, Спасе и Боже мой (Отче Господа нашего Иисуса Христа), отыми яко облак беззакония моя и яко примрак грехи моя – да возвеселятся небеса́, и да вострубят, основа́ния земна́я, да вопиют горы, веселие и вся холмы и вся́ древеса́, я́же на ни́хъ, яко помиловал Господь самого отчаянного окаянного раба Своего!
Слава Тебе, Христе Боже, Спасе и Боже мой (Отче Господа нашего Иисуса Христа), яко отъял еси яко облак беззакония моя и яко примрак грехи моя Духом Твоим Святым!

****
****
и пре́жде не́же угасе́ свѣти́лникъ Бо́жiй, и самуи́лъ спа́¬ше въ це́ркви Госпо́дни, идѣ́же киво́тъ Бо́жiй,
и воз¬зва́ Госпо́дь: самуи́ле, самуи́ле. И рече́: се́, а́зъ.
И тече́ ко илі́ю и рече́: се́, а́зъ, я́ко зва́лъ мя́ еси́. И рече́ [илі́й]: не зва́хъ тебе́, воз¬врати́ся и спи́. И воз-врати́ся и спа́.
И пр謬ложи́ Госпо́дь и воз¬зва́ еще́: самуи́ле, самуи́ле. И воста́ самуи́лъ и и́де ко илі́ю втори́цею, и рече́: се́, а́зъ, я́ко зва́лъ мя́ еси́. И рече́: не зва́хъ тебе́, ча́до мое́, воз¬врати́ся, спи́.
Самуи́лъ же въ то́ вре́мя еще́ не познава́¬ше Бо́га, пре́жде от¬крове́нiя ему́ гла́са Госпо́дня.
И пр謬ложи́ Госпо́дь пр謬зва́ти самуи́ла трети́цею: и воста́въ, и и́де ко илі́ю и рече́: се́, а́зъ, я́ко зва́лъ мя́ еси́. И разумѣ́ илі́й, я́ко Госпо́дь пр謬зыва́етъ о́трочища, и рече́: воз¬врати́ся и спи́, ча́до:
и бу́детъ а́ще воз¬зове́тъ тя́ зовы́й, и рече́ши: глаго́ли, Го́споди, я́ко слы́шитъ ра́бъ тво́й. И и́де самуи́лъ, и спа́ на мѣ́стѣ сво¬е́мъ.
И прiи́де Госпо́дь и ста́ и воз¬зва́ его́ я́коже пе́рвое и второ́¬е: самуи́ле, самуи́ле. И рече́ самуи́лъ: глаго́ли [Го́споди], я́ко слы́шитъ ра́бъ тво́й.

1Цар.3:4 воззвал Господь к Самуилу: [Самуил, Самуил!] И отвечал он: вот я!
1Цар.3:5 И побежал к Илию и сказал: вот я! ты звал меня. Но тот сказал: я не звал тебя; пойди назад, ложись. И он пошел и лег.
1Цар.3:6 Но Господь в другой раз воззвал к Самуилу: [Самуил, Самуил!] Он встал, и пришел к Илию вторично, и сказал: вот я! ты звал меня. Но тот сказал: я не звал тебя, сын мой; пойди назад, ложись.
1Цар.3:7 Самуил еще не знал тогда голоса Господа, и еще не открывалось ему слово Господне.
1Цар.3:8 И воззвал Господь к Самуилу еще в третий раз. Он встал и пришел к Илию и сказал: вот я! ты звал меня. Тогда понял Илий, что Господь зовет отрока.
1Цар.3:9 И сказал Илий Самуилу: пойди назад и ложись, и когда [Зовущий] позовет тебя, ты скажи: говори, Господи, ибо слышит раб Твой. И пошел Самуил и лег на месте своем.
1Цар.3:10 И пришел Господь, и стал, и воззвал, как в тот и другой раз: Самуил, Самуил! И сказал Самуил: говори, [Господи,] ибо слышит раб Твой.
Яко пророку Твоему Самуилу, даруй мне, недостойному, разумети Голос посещения Твоего, Владыко Вседержителю Боже Спасе мой! (1 Цар 3:3-9)!

*****
Даруй мне духа пророческого, Господи Иисусе Христе Спасе Боже мой!

Яко Угодника Твоего Симеона Нового Богослова, Господи Иисусе Христе Спасе Боже мой (наш), избави мя от злого прелестника лукавого века сего, да не кроме обрет мя Твоея благодати, прелестник восхитит мя льстивне, и прельстив отведет боготворящих Твоих словес (Молитвы ко Причащению 6)!

Во устѣ́хъ нечести́выхъ сѣ́ть гра́жданомъ, чу́в¬ст¬во же пра́ведныхъ благопоспѣ́шно.
Притч.11:9 Устами лицемер губит ближнего своего, но праведники прозорливостью спасаются.
Это как раз тот случай, когда становится ясно, почему церковнославянский текст более благолепен = то есть – ближе к Богу. Согласитесь, «чувство праведных благопоспешно» - совсем не то, что «праведники прозорливостью спасаются.» Об этом и не только - подробнее – в текстах автора.
Господи Иисусе Христе Спасе Боже мой (наш) (Отче Господа нашего Иисуса Христа), Владыко Святый и Истинный, Содетелю и Спасителю наш, Истинный и Живый Путю, Истино Непреложная и Любы Неизреченная, даруй мне Премудрость Твою и яко избранным Твоим -чувство праведных благопоспешно!

Иезекииль глава 34

И҆ бы́сть сло́во гдⷭ҇не ко мнѣ̀ гл҃ѧ:
сы́не человѣ́чь, прорцы̀ на па̑стыри і҆и҃лєвы, прорцы̀ и҆ рцы̀ па́стырємъ: сїѧ̑ гл҃етъ а҆дѡнаі̀ гдⷭ҇ь:
ѽле, па́стырїе і҆и҃лєвы! є҆да̀ пасꙋ́тъ па́стырїе сами́хъ себѐ; не ѻ҆ве́цъ ли пасꙋ́тъ па́стырїе; сѐ, млеко̀ ꙗ҆дитѐ и҆ во́лною ѡ҆дѣва́етесѧ и҆ тꙋ́чное закала́ете, а҆ ѻ҆ве́цъ мои́хъ не пасе́те:
и҆знемо́гшагѡ не под̾ѧ́сте и҆ болѧ́щагѡ не ᲂу҆врачева́сте, и҆ сокрꙋше́ннагѡ не ѡ҆бѧза́сте и҆ заблꙋжда́ющагѡ не ѡ҆брати́сте, и҆ поги́бшагѡ не взыска́сте и҆ крѣ́пкое ѡ҆скорби́сте трꙋдо́мъ и҆ вла́стїю наказа́сте ѧ҆̀ и҆ нарꙋга́нїемъ.
И҆ разсы́пашасѧ ѻ҆́вцы моѧ̑, поне́же не и҆мѣ́ѧхꙋ па́стырей, и҆ бы́ша на и҆з̾ѧде́нїе всѣ̑мъ ѕвѣрє́мъ сє́льнымъ.
И҆ расточи́шасѧ ѻ҆́вцы моѧ̑ по всѣ̑мъ гора́мъ и҆ (заблꙋди́ша) по всѣ̑мъ холмѡ́мъ высѡ́кимъ, и҆ на лицы̀ всеѧ̀ землѝ разсы́пашасѧ ѻ҆́вцы моѧ̑, и҆ не бѣ̀ взыска́ющагѡ, ни ѡ҆браща́ющагѡ.
Тогѡ̀ ра́ди, ѽ, па́стырїе, слы́шите сло́во гдⷭ҇не:
живꙋ̀ а҆́зъ, гл҃етъ а҆дѡнаі̀ гдⷭ҇ь, поне́же ᲂу҆чинє́на сꙋ́ть стада̀ моѧ̑ въ расхище́нїе, и҆ ѻ҆́вцы моѧ̑ бы́ша во снѣде́нїе всѣ̑мъ ѕвѣрє́мъ сє́льнымъ, зане́же нѣ́сть па́стырей, и҆ не поиска́ша па́стырїе ѻ҆ве́цъ мои́хъ, но пасо́ша па́стырїе сами́хъ себѐ, а҆ ѻ҆ве́цъ мои́хъ не пасо́ша:
сегѡ̀ ра́ди, па́стырїе, слы́шите сло́во гдⷭ҇не,
сїѧ̑ гл҃етъ а҆дѡнаі̀ гдⷭ҇ь: сѐ, а҆́зъ на па̑стыри, и҆ взыщꙋ̀ ѻ҆ве́цъ мои́хъ ѿ рꙋ́къ и҆́хъ, и҆ ѿста́влю ѧ҆̀ ѿ па́ствы ѻ҆ве́цъ мои́хъ, и҆ не бꙋ́дꙋтъ пастѝ и҆̀хъ па́стырїе: нижѐ сами́хъ себѐ и҆́мꙋтъ пастѝ, и҆ ѿимꙋ̀ ѻ҆́вцы моѧ̑ и҆з̾ ᲂу҆́стъ и҆́хъ, и҆ ктомꙋ̀ не бꙋ́дꙋтъ и҆̀мъ на и҆з̾ѧде́нїе.
Сегѡ̀ ра́ди сїѧ̑ гл҃етъ а҆дѡнаі̀ гдⷭ҇ь: сѐ, а҆́зъ взыщꙋ̀ ѻ҆ве́цъ мои́хъ и҆ присѣщꙋ̀ и҆̀хъ:
ꙗ҆́коже присѣща́етъ пастꙋ́хъ па́ствꙋ свою̀ въ де́нь, є҆гда̀ є҆́сть ѡ҆́блаченъ и҆ мглѧ́нъ, средѣ̀ ѻ҆ве́цъ свои́хъ разлꙋче́ныхъ, та́кѡ взыщꙋ̀ ѻ҆ве́цъ мои́хъ и҆ и҆зба́влю ѧ҆̀ ѿ всѧ́кагѡ мѣ́ста, а҆́може сꙋ́ть разсы̑паны въ де́нь ѡ҆́блаченъ и҆ примра́ченъ.
И҆ и҆зведꙋ̀ ѧ҆̀ ѿ ꙗ҆зы̑къ и҆ соберꙋ̀ ѧ҆̀ ѿ стра́нъ, и҆ введꙋ̀ ѧ҆̀ въ зе́млю и҆́хъ и҆ ᲂу҆пасꙋ̀ ѧ҆̀ на гора́хъ і҆и҃левыхъ и҆ въ де́брехъ и҆ во все́мъ селе́нїи землѝ,
на па́жити бла́зѣ ᲂу҆пасꙋ̀ ѧ҆̀, на горѣ̀ высо́цѣ і҆и҃левѣ: и҆ бꙋ́дꙋтъ ѡ҆гра̑ды и҆́хъ та́мѡ, и҆ ᲂу҆́спнꙋтъ и҆ почі́ютъ та́мѡ въ пи́щи бла́зѣ, и҆ на па́жити тꙋ́чнѣ ᲂу҆пасꙋ́тсѧ на гора́хъ і҆и҃левыхъ.
А҆́зъ ᲂу҆пасꙋ̀ ѻ҆́вцы моѧ̑ и҆ а҆́зъ ᲂу҆поко́ю ѧ҆̀, и҆ ᲂу҆разꙋмѣ́ютъ, ꙗ҆́кѡ а҆́зъ є҆́смь гдⷭ҇ь.
Сїѧ̑ гл҃етъ а҆дѡнаі̀ гдⷭ҇ь: поги́бшее взыщꙋ̀ и҆ заблꙋди́вшее ѡ҆бращꙋ̀, и҆ сокрꙋше́нное ѡ҆бѧжꙋ̀ и҆ немощно́е ᲂу҆крѣплю̀, и҆ крѣ́пкое снабдю̀ и҆ ᲂу҆пасꙋ̀ ѧ҆̀ съ сꙋдо́мъ.
И҆ вы̀, ѻ҆́вцы моѧ̑, сїѧ̑ гл҃етъ а҆дѡнаі̀ гдⷭ҇ь: сѐ, а҆́зъ разсꙋждꙋ̀ междꙋ̀ ѻ҆вце́ю и҆ ѻ҆вце́ю, и҆ ѻ҆вно́мъ и҆ козло́мъ.
Не дово́льно ли ва́мъ, ꙗ҆́кѡ на бла́зѣй па́жити пасо́стесѧ, и҆ ѡ҆ста́нокъ па́жити ва́шеѧ нога́ми ва́шими попира́сте, и҆ ᲂу҆стоѧ́вшꙋюсѧ во́дꙋ пива́сте, и҆ ѡ҆ста́нокъ нога́ми ва́шими возмꙋща́сте,
и҆ ѻ҆́вцы моѧ̑ попра́нїемъ но́гъ ва́шихъ живѧ́хꙋ, и҆ возмꙋще́ннꙋю во́дꙋ нога́ми ва́шими пїѧ́хꙋ;
Тогѡ̀ ра́ди сїѧ̑ гл҃етъ а҆дѡнаі̀ гдⷭ҇ь: сѐ, а҆́зъ разсꙋждꙋ̀ междꙋ̀ ѻ҆вча́темъ си́льнымъ и҆ междꙋ̀ ѻ҆вча́темъ немощны́мъ.
Ре́брами и҆ плеща́ми ва́шими рѣ́ѧсте и҆ рога́ми ва́шими бодо́сте, и҆ всѧ́кое немощно́е пха́сте, до́ндеже и҆згна́сте ѧ҆̀ во́нъ:
и҆ сп҃сꙋ̀ ѻ҆́вцы моѧ̑, и҆ ктомꙋ̀ не бꙋ́дꙋтъ на разграбле́нїе, и҆ разсꙋждꙋ̀ междꙋ̀ ѻ҆вча́темъ и҆ ѻ҆вча́темъ, и҆ междꙋ̀ ѻ҆вно́мъ и҆ ѻ҆вно́мъ:
и҆ возста́влю и҆̀мъ па́стырѧ є҆ди́наго, и҆ ᲂу҆пасе́тъ ѧ҆̀, раба̀ моего̀ даві́да, то́й ᲂу҆пасе́тъ ѧ҆̀, (и҆ то́й ᲂу҆поко́итъ ѧ҆̀,) и҆ бꙋ́детъ и҆̀мъ па́стырь,
а҆́зъ же гдⷭ҇ь бꙋ́дꙋ и҆̀мъ въ бг҃а, и҆ ра́бъ мо́й даві́дъ кнѧ́зь средѣ̀ и҆́хъ: а҆́зъ гдⷭ҇ь гл҃ахъ.
И҆ завѣща́ю даві́дови завѣ́тъ ми́рный, и҆ потреблю̀ ѕвѣ̑ри ѕлы̑ ѿ землѝ, и҆ вселѧ́тсѧ въ пꙋсты́ни, ᲂу҆пова́юще ᲂу҆́спнꙋтъ въ дꙋбра́вахъ.
И҆ да́мъ и҆̀мъ ѡ҆́крестъ горы̀ моеѧ̀ блгⷭ҇ве́нїе, и҆ и҆спꙋщꙋ̀ до́ждь ва́мъ во вре́мѧ своѐ, до́ждь благослове́нїѧ.
И҆ древеса̀ на по́ли дадѧ́тъ пло́дъ сво́й, и҆ землѧ̀ да́стъ си́лꙋ свою̀, и҆ вселѧ́тсѧ на землѝ свое́й съ наде́ждею ми́ра, и҆ ᲂу҆вѣ́дѧтъ, ꙗ҆́кѡ а҆́зъ є҆́смь гдⷭ҇ь, є҆гда̀ сокрꙋшꙋ̀ ᲂу҆́зы и҆́га и҆́хъ: и҆ и҆зба́влю ѧ҆̀ и҆з̾ рꙋкѝ порабо́тившихъ ѧ҆̀,
и҆ не бꙋ́дꙋтъ ктомꙋ̀ во плѣне́нїе ꙗ҆зы́кѡмъ, и҆ ѕвѣ́рїе земні́и не поѧдѧ́тъ и҆́хъ ктомꙋ̀: и҆ вселѧ́тсѧ съ наде́ждею, и҆ не бꙋ́детъ ᲂу҆страша́ѧй и҆̀хъ.
И҆ возста́влю и҆̀мъ са́дъ ми́ренъ, и҆ не бꙋ́дꙋтъ ктомꙋ̀ ма̑лы число́мъ на землѝ, и҆ не бꙋ́дꙋтъ погꙋбле́ни гла́домъ на землѝ, и҆ не прїи́мꙋтъ ктомꙋ̀ ᲂу҆коре́нїѧ ѿ ꙗ҆зы̑къ:
и҆ ᲂу҆вѣ́дѧтъ, ꙗ҆́кѡ а҆́зъ є҆́смь гдⷭ҇ь бг҃ъ и҆́хъ съ ни́ми, а҆ ті́и лю́дїе моѝ до́мъ і҆и҃левъ, гл҃етъ а҆дѡнаі̀ гдⷭ҇ь:
вы́ же ѻ҆́вцы моѧ̑ и҆ ѻ҆́вцы па́ствы моеѧ̀ є҆стѐ, и҆ а҆́зъ гдⷭ҇ь бг҃ъ ва́шъ, гл҃етъ а҆дѡнаі̀ гдⷭ҇ь.

Синодальный
И было ко мне слово Господне:
сын человеческий! изреки пророчество на пастырей Израилевых, изреки пророчество и скажи им, пастырям: так говорит Господь Бог: горе пастырям Израилевым, которые пасли себя самих! не стадо ли должны пасти пастыри?
Вы ели тук и во́лною одевались, откормленных овец заколали, а стада не пасли.
Слабых не укрепляли, и больной овцы не врачевали, и пораненной не перевязывали, и угнанной не возвращали, и потерянной не искали, а правили ими с насилием и жестокостью.
И рассеялись они без пастыря и, рассеявшись, сделались пищею всякому зверю полевому.
Блуждают овцы Мои по всем горам и по всякому высокому холму, и по всему лицу земли рассеялись овцы Мои, и никто не разведывает о них, и никто не ищет их.
Посему, пастыри, выслушайте слово Господне.
Живу Я! говорит Господь Бог; за то, что овцы Мои оставлены были на расхищение и без пастыря сделались овцы Мои пищею всякого зверя полевого, и пастыри Мои не искали овец Моих, и пасли пастыри самих себя, а овец Моих не пасли, –
за то, пастыри, выслушайте слово Господне.
Так говорит Господь Бог: вот, Я – на пастырей, и взыщу овец Моих от руки их, и не дам им более пасти овец, и не будут более пастыри пасти самих себя, и исторгну овец Моих из челюстей их, и не будут они пищею их.
Ибо так говорит Господь Бог: вот, Я Сам отыщу овец Моих и осмотрю их.
Как пастух поверяет стадо свое в тот день, когда находится среди стада своего рассеянного, так Я пересмотрю овец Моих и высвобожу их из всех мест, в которые они были рассеяны в день облачный и мрачный.
И выведу их из народов, и соберу их из стран, и приведу их в землю их, и буду пасти их на горах Израилевых, при потоках и на всех обитаемых местах земли сей.
Буду пасти их на хорошей пажити, и загон их будет на высоких горах Израилевых; там они будут отдыхать в хорошем загоне и будут пастись на тучной пажити, на горах Израилевых.
Я буду пасти овец Моих и Я буду покоить их, говорит Господь Бог.
Потерявшуюся отыщу и угнанную возвращу, и пораненную перевяжу, и больную укреплю, а разжиревшую и буйную истреблю; буду пасти их по правде.
Вас же, овцы Мои, – так говорит Господь Бог, – вот, Я буду судить между овцою и овцою, между бараном и козлом.
Разве мало вам того, что пасетесь на хорошей пажити, а между тем остальное на пажити вашей топчете ногами вашими, пьете чистую воду, а оставшуюся мутите ногами вашими,
так что овцы Мои должны питаться тем, что потоптано ногами вашими, и пить то, что возмущено ногами вашими?
Посему так говорит им Господь Бог: вот, Я Сам буду судить между овцою тучною и овцою тощею.
Так как вы толкаете боком и плечом, и рогами своими бодаете всех слабых, доколе не вытолкаете их вон, –
то Я спасу овец Моих, и они не будут уже расхищаемы, и рассужу между овцою и овцою.
И поставлю над ними одного пастыря, который будет пасти их, раба Моего Давида; он будет пасти их и он будет у них пастырем.
И Я, Господь, буду их Богом, и раб Мой Давид будет князем среди них. Я, Господь, сказал это.
И заключу с ними завет мира и удалю с земли лютых зверей, так что безопасно будут жить в степи и спать в лесах.
Дарую им и окрестностям холма Моего благословение, и дождь буду ниспосылать в свое время; это будут дожди благословения.
И полевое дерево будет давать плод свой, и земля будет давать произведения свои; и будут они безопасны на земле своей, и узнают, что Я Господь, когда сокрушу связи ярма их и освобожу их из руки поработителей их.
Они не будут уже добычею для народов, и полевые звери не будут пожирать их; они будут жить безопасно, и никто не будет устрашать их.
И произведу у них насаждение славное, и не будут уже погибать от голода на земле и терпеть посрамления от народов.
И узнают, что Я, Господь Бог их, с ними, и они, дом Израилев, Мой народ, говорит Господь Бог,
и что вы – овцы Мои, овцы паствы Моей; вы – человеки, а Я Бог ваш, говорит Господь Бог.

Господи Иисусе Христе Спасе Боже мой (наш) (Отче Господа нашего Иисуса Христа), Владыко Святый и Истинный, Содетелю и Спасителю наш, Истинный и Живый Путю, Истино Непреложная и Любы Неизреченная, обличи, накажи, низложи, расточи злых пастырей Израилевых, глаголящих Твоя бытии, но не суть, но лгут, сами же суть сонмище сатанино, пастырие самих себе, се млеко ядят и тучное заколают и волною одеваются, а овец Твоих не пасут, изнемогшего не подят (не щадят) и сокрушенного не обязуют и заблудшего не обратят, и крепкое оскорбисте тщатся и трудом и властию наказуют и наруганием. И се – того ради расточишася овцы Твоя по горам и заблудиша по всем холмам высоким не бе взыскающаго и бращающегося и не имеях пастырей и быша на изъедение всем зверем сельным и бесовом на поругание и на погибель.
Сего ради по святому пророчеству Твоему отыми от нечестивых пастырей сих, яже Твоя ся реша, но не суть, а лгут, и взыщи овец Твоих от них, и остави их от паствы овец Твоих, яже не суть достойны (Матф 22:8), ниже самих себе пасут и отыми овцы от уст их яко уст львовых (Пс 21:22) и не даждь овец Твоих сим во изъядение.
И рассуди между овцею и овцею, овцею и козлом (Иез 34:22) в правду Твою, да к тому не будут во разграбление, и возстави им пастыря Единого, раба Твоего Давида и Сына Твоего Господа нашего Иисуса Христа, да упасет ны и будет нам Един Пастырь (Ин 10:16)!
Прошу принять эти молитвы о богомерзких и нечестивых митрополитах Лонгине и Игнатии с их саратовской паствой, насельников, священников, работников и прихожан Никольского монастыря и храма Косьмы Саратовского и иных храмов Саратовской митрополии и РПЦ, гонящих и тщательно тщащихся уничтожить автора этих строк за его молитвенное творчество!

Ин.4:22 вы́ кла́няетеся, его́же не вѣ́сте: мы́ кла́няемся, его́же вѣ́мы, я́ко спасе́нiе от Иуде́и е́сть:
Ин.4:23 но гряде́тъ ча́съ, и ны́нѣ е́сть, егда́ и́стиннiи покло́нницы покло́нятся Отцу́ ду́хомъ и и́стиною: и́бо Оте́цъ таковы́хъ и́щетъ покланя́ющихся Ему́:
Ин.4:24 ду́хъ [е́сть] Бо́гъ: и и́же кла́няется Ему́, ду́хомъ и и́стиною досто́итъ кла́нятися.
Иисус говорит ей: поверь Мне, что наступает время, когда и не на горе сей, и не в Иерусалиме будете поклоняться Отцу.
Вы не знаете, чему кланяетесь, а мы знаем, чему кланяемся, ибо спасение от Иудеев.
Но настанет время и настало уже, когда истинные поклонники будут поклоняться Отцу в духе и истине, ибо таких поклонников Отец ищет Себе.
Бог есть дух, и поклоняющиеся Ему должны поклоняться в духе и истине.

Господи Иисусе Христе Спасе Боже мой (наш) (Отче Господа нашего Иисуса Христа), Владыко Святый и Истинный, Содетелю и Спасителю наш, Истинный и Живый Путю, Истино Непреложная и Любы Неизреченная, научи нас, недостойных, кланятися Духом и Истиною Тебе и Отцу Твоему!
Молитвы ветхозаветным пророкам и о пророках

Аще есть на мне милость Твоя, Господи Иисусе Христе Спасе Боже мой (наш) (Отче Господа нашего Иисуса Христа), Владыко Святый и Истинный, Содетелю и Спасителю наш, Истинный и Живый Путю, Истино Непреложная и Любы Неизреченная, открыйся мне Сам, яко избранным – Апостолам и пророкам Твоим!
*****
И ду́си проро́честiи проро́комъ повину́ют¬ся:
нѣ́сть бо нестро¬е́нiя Бо́гъ, но ми́ра, я́ко во всѣ́хъ це́рквахъ святы́хъ.
И духи пророческие послушны пророкам,
потому что Бог не есть Бог неустройства, но мира. Та́к бывает во всех церквах у святых.
1 Коринф 14: 32-33
Даруй мне духа пророческого, Владыко Вседержителю (Господи Иисусе Христе) Спасе Боже мой!

Даруй мне силу ко обличению, Господи Иисусе Христе Спасе Боже мой!
Господи Иисусе Христе Спасе Боже мой (наш) (Отче Господа нашего Иисуса Христа), Владыко Святый и Истинный, Содетелю и Спасителю наш, Истинный и Живый Путю, Истино Непреложная и Любы Неизреченная, сподоби меня, недостойного, дара пророчества ради служения Имени Святому Твоему (Любви Твоей)!
Господи Иисусе Христе Спасе Боже мой (наш) (Отче Господа нашего Иисуса Христа), Владыко Святый и Истинный, Содетелю и Спасителю наш, Истинный и Живый Путю, Истино Непреложная и Любы Неизреченная, обличи, накажи, низложи, расточи, зле зло истреби лукавых раб Твоих, яже тщатся в безумной гордыне своей заградити уста Духу Твоему Святому, Иже глаголет через избранных своих!
1 Книга Царств
И помоли́ся а́н¬на и рече́: утверди́ся се́рдце мое́ въ Го́сподѣ, воз¬несе́ся ро́гъ мо́й въ Бо́зѣ мо¬е́мъ, разшири́шася уста́ моя́ на враги́ моя́, воз¬весели́хся о спасе́нiи тво¬е́мъ:
я́ко нѣ́сть свя́тъ я́ко Госпо́дь, и нѣ́сть пра́веденъ я́ко Бо́гъ на́шъ, и нѣ́сть свя́тъ па́че тебе́:
1Цар.2:1 И молилась Анна и говорила: возрадовалось сердце мое в Господе; вознесся рог мой в Боге моем; широко разверзлись уста мои на врагов моих, ибо я радуюсь о спасении Твоем.
1Цар.2:2 Нет столь святаго, как Господь; ибо нет другого, кроме Тебя; и нет твердыни, как Бог наш.
Утверди в Тебе сердце мое, Владыко Вседержителю Боже Спасе мой!
не хвали́теся и не глаго́лите высо́кая въ горды́ни, ниже́ да изы́детъ велерѣ́чiе изъ у́стъ ва́шихъ: я́ко Бо́гъ ра́зумовъ Госпо́дь, и Бо́гъ уготовля́яй начина́нiя своя́:
1Цар.2:3 Не умножайте речей надменных; дерзкие слова да не исходят из уст ваших; ибо Господь есть Бог ведения, и дела у Него взвешены.
Владыко Вседержителю Боже Спасе мой, избави мя от хвалитвы самолюбования и велеречия высокая в гордыни (речей надменных), но даруй мне разумети и знати, а наипаче творити волю Святую Твою и суд правду посреди земли во Имя Святое Твое!

И разумѣ́ша вси́ Изра́илтяне от¬ Да́на да́же и до вирсаві́и, я́ко вѣ́ренъ самуи́лъ Го́споду во прсро́цѣхъ.
И пр謬ложи́ Госпо́дь яви́тися въ Сило́мѣ, яви́ бо ся́ Госпо́дь самуи́лу: и увѣ́рися самуи́лъ проро́къ бы́ти Го́сподеви во все́мъ Изра́или, от¬ конца́ до конца́ земли́. Илі́й же состарѣ́ся зѣло́, и сы́нове его́ ходя́ще хожда́ху, и лука́въ пу́ть и́хъ предъ Го́сподемъ.

1Цар.3:20 И узнал весь Израиль от Дана до Вирсавии, что Самуил удостоен быть пророком Господним.
1Цар.3:21 И продолжал Господь являться в Силоме после того, как открыл Себя Самуилу в Силоме чрез слово Господне. [И уверились во всем Израиле, от конца до конца земли, что Самуил есть пророк Господень. Илий же сделался очень стар, а сыновья его продолжали ходить беззаконным путем своим пред Господом.]
1Цар.3:12 въ де́нь то́й воздви́гну на илі́а вся́, ели́ка глаго́лахъ на до́мъ его́: начну́ и сконча́ю:
1Цар.3:13 и возвѣсти́хъ ему́, я́ко отмщу́ а́зъ на до́мѣ его́ до вѣ́ка въ непра́вдахъ сыно́въ его́, о ни́хже вѣ́дяше, я́ко злосло́виста Бо́га сы́нове его́, и не наказа́ и́хъ:
1Цар.3:14 и сего́ ра́ди кля́хся до́му илі́ину, я́ко не очи́стится непра́вда до́му илі́ина въ кади́лахъ и же́ртвахъ его́ до вѣ́ка.
Я объявил ему, что Я накажу дом его навеки за ту вину, что он знал, как сыновья его нечествуют, и не обуздывал их;
и посему клянусь дому Илия, что вина дома Илиева не загладится ни жертвами, ни приношениями хлебными вовек.

Се́, даю́ от¬ со́нмища сатанина́ глаго́лющыяся бы́ти Иуде́и, и не су́ть, но лгу́тъ: се́, сотворю́ и́хъ, да прiи́дутъ и поклоня́т¬ся предъ нога́ма тво¬и́ма, и уразумѣ́ютъ, я́ко А́зъ воз¬люби́хъ тя́.
Вот, Я сделаю, что из сатанинского сборища, из тех, которые говорят о себе, что они Иудеи, но не суть таковы, а лгут, – вот, Я сделаю то, что они придут и поклонятся пред ногами твоими, и познают, что Я возлюбил тебя. (Откр 3:9)
Се́, А́зъ полага́ю ю́ на одрѣ́ и любо¬дѣ́ющыя съ не́ю въ ско́рбь ве́лiю, а́ще не пока́ют¬ся от¬ дѣ́лъ сво¬и́хъ:
и ча́да и́хъ у́мрутъ сме́ртiю {и ча́да ея́ убiю́ сме́ртiю}: и уразумѣ́ютъ вся́ це́ркви, я́ко А́зъ е́смь испыта́яй сердца́ и утро́бы: и да́мъ ва́мъ кому́ждо по дѣло́мъ ва́шымъ.
Вот, Я повергаю ее на одр и любодействующих с нею в великую скорбь, если не покаются в делах своих.
И детей ее поражу смертью, и уразумеют все церкви, что Я есмь испытующий сердца и внутренности; и воздам каждому из вас по делам вашим.
(Откр 2:22-23)

Владыко Вседержителю Всемилостиве Боже Спасе мой (Господи Иисусе Христе Сыне Божий (Отче Господа нашего Иисуса Христа)), Святый и Истинный, Содетелю и Спасителю наш, Истинный и Живый Путю, Истино Непреложная и Любы Неизреченная, яко пророку Твоему Моисею, даруй мне пророчества о нечестивых служителях Твоих, сонмища сатанина, глагллящихся бытии иудеи, но не суть, а лгут, яже злословяща Бога и чада своя наказаша тако, да поврегнеши их в скорбь велию, аще не покаются о делех своих!

И отяготѣ́ рука́ Госпо́дня на азо́тѣ, и наведе́ на ни́хъ, и воскипѣ́ и́мъ на сѣда́лищахъ и́хъ, во азо́тѣ и въ предѣ́лѣхъ его́, и посредѣ́ страны́ его́ умно́жишася мы́шы: и бы́сть смуще́нiе сме́рти вели́ко во гра́дѣ.
1Цар.5:5 Посему жрецы Дагоновы и все приходящие в капище Дагона в Азот не ступают на порог Дагонов до сего дня, [а переступают чрез него].
1Цар.5:6 И отяготела рука Господня над Азотянами, и Он поражал их и наказал их мучительными наростами, в Азоте и в окрестностях его, [а внутри страны размножились мыши, и было в городе великое отчаяние].
Аще есть на мне милость Твоя, Господи Иисусе Христе Спасе Боже мой (наш) (Отче Господа нашего Иисуса Христа), Владыко Святый и Истинный, Содетелю и Спасителю наш, Истинный и Живый Путю, Истино Непреложная и Любы Неизреченная, отяготи Руку Свою на обидчиков – супостатов моих, яже Твоя супостаты суть, яко над иноплеменницы на Азоте и наведе на них и воскипе им и в пределах их во смущение смерти за нечестие их!

Молитва в пророческом служении
Аще есть на мне милость Твоя, Владыко Вседержителю Всемилостиве Боже Спасе мой (Господи Иисусе Христе Сыне Божий (Отче Господа нашего Иисуса Христа)), да уразумеет народ Твой, яко верен раб Твой во пророцех!
Слава Тебе, Владыко Вседержителю Всемилостиве Боже Спасе мой (Господи Иисусе Христе Сыне Божий (Отче Господа нашего Иисуса Христа)), яко явил еси милость и верность Твою недостойному рабу Твоему!

Крестителю Спасов Иоанне, посланный народу израильскому в служение пророческо Вышняго, пред Лицем Господним, уготовати пути Его: датиразум спасения людям Его во сотавление грех их! (Лк 1:76-78) Моли Всевышнего сотворити (мя, недостойного) глас вопиющего в пустыни:уготовайте путь Господень: правы творити стези Его (Лк 3:4), научи (умоли Всемилостива Агнца) дати разум спасения людям Его, во оставление грех их (Лк 1:77), милосердия ради милости Бога нашего (Лк 1:78) научити, что подобает сотворити чадом Его (Лк 3:10)!
О чуде Архангела Михаила в Хонех
1 Яко рабу Твоему Архиппу, тяжко горце вопиющему Ти о разгуле враг Твоих, в помощь Архистратига Михаила Твоего послати изволил еси, Владыко Всемилостиве Вседержителю Господи Боже Спасе наш, тако посли мне, немощному, врагами одержимому, и от того во отчаяние тяжкое впадшему, спасительную помощь Твою!
2 Яко верному рабу Божьему Архиппу, из глубины сердца своего, яко некогда Иона из бездны, горце вопиющему, нечаянную радость заступления Твоего скоро явити изволил еси, Святый Архистратиже Божий славный княже Михаиле, тако не откажи мне, немощному и убогому рабу Божьему, в всемощном всехвальном заступлении Твоем!


*******
Молитвы о Вере, Надежде, Любови и матери их Софии

Молитва о вере, надежде, любви 1

Господи Иисусе Христе, Сыне Божий, даруй мне веру непостыдну, любовь нелицемерну, надежду несумненну, к сим же Премудрость Твою, Христе Боже наш, да научуся творити волю святую Твою!


Молитва о Вере, Надежде Любови 2

Яко Угодница Твоя Великомученица София в жертву Живую дщерей своих Веру, Надежду и Любовь принесла еси Тебе, Господи, тех имена добродетели яко камни живые дети своя полагая в созидание Тела Церкви Твоея Святыя, тако тех сильным ходатайством камень меня да соделаеши в Тело Твое, Господи Иисусе Христе, Спасе Боже наш!

Молитва о Вере, Надежде Любови 3

Яко страданиями и славной кончиной дщерей твоих Веры, Надежды и Любови верность Христу премудро сохранити (запечатлети) сподобила еси, премудрая мати София, премудрость имени твоего премудро Премудрости Божией верность запечетлевая, тако сильными вашими с дщерями твоими молитвами сподоби мя, недостойного, Премудрости Божией верность в добродетелях Веры, Любви и Надежды премудро в сердце своем сохранити (запечатлети)!

Молитва о Вере, Надежде Любови 4

Дщери твоя Веру Надежду Любовь яко дар совершен принесла еси, премудрая мати София, иждити жизнь свою тоя Подателю Возлюбленному Жениху в дар увещевая, того ради с теми же Того моли усердно чада моя такоже Создателю уневестити!

Молитва о Вере, Надежде Любови 5

Чада своя возлюбленная – плод чрева своего Веру, Надежду и Любовь в Хлеб Небесный в горниле искушений испещися увещевала еси, премудрая мати София, ныне с ними же усердно Жениха Своего молите Хлеб Небесный нам даровати (и души своя Жениху Небесному уневестити)!

Молитва о Вере, Надежде Любови 6

Дщери своя верныя Веру, Надежду Любовь Христу уневестила еси, премудрая мати София, ныне с теми же молите Всех Владыку помиловати души наша!

Молитва о Вере, Надежде и Любови 7

Святыя мученицы Веро, Надеждо, Любы и матерь их София Премудрая! Немощи нашея не омерзите! Мужеством вашим нас укрепите! Верою вашею нас оправдайте! Надеждою вашею нас утвердите! Премудростию вашею сердца почитающих вас просветите и Духом Святым и Любовью своею нас оправдайте и к Жениху своему – Иже всех Любы нас приведите!
О, премудрая мати Софие! Верою, надеждою и любовию добродетелями дщерей своих нас, нагих дерзновения, наготы нашей мерзость покройте, любовию согрейте и просветите!

Молитвы о Лонгине сотнике
О прозрении и исцелении духовной и телесной слепоты

Молитва 1
О Лонгине сотнике и прозрении

Яко мученику Лонгину сотнику при Кресте Твоем избавление от отчныя болезни в знамение милости Твоея и исцеление от слепоты духовныя даровал еси, Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш, тако сильными того молитвами просвети духовныя очи моя к разумению милости и благодати Твоея!

Или
Молитва 2

Яко мученику Лонгину сотнику знамением от Креста Твоего Честною Кровию Твоею даровал еси, Господи Иисусе Христе Спасе Боже мой, тако сильными того молитвами даруй мне знамение ко утверждению милости Твоей во укрепление веры моея!

Молитва 3

Яко Распятого Сына Божия исповедал еси и от телесныя и духовныя слепоты Того Кровию исцеление получил еси, мучениче Лонгине сотниче всехвальне всеблаженне, моли Исцелившего и Просветившего тебя даровати прозрение очам и душам нашим!

Молитва 4

Яко мученику Лонгину сотнику у Креста Твоего исцеление даровал еси и тем слепоту духовную и телесную просветил еси, Врачу душ и телес Всемилостиве Всесильне Вседержителю, тако сильными того молитвами и Крестом Твоим Спасительным помилуй нас и даруй ограждение от всякия напасти!

****
Святый мучениче Лонгине сотниче, избави мя от слепоты духовныя и телесныя!
Яко Христа Сына Божия исповедал еси и тем страх Божий премудро явил еси (Матф 27: 54
Притч 1:7), мучениче славнее Лонгине сотниче богомудре, темже моли Учителя всех просветити очи наша во славу Твою и спасти души наша!
Яко стражу у Креста Христа Спасителя понести сподобился еси, преславне отниче Лонгине богомудре, и того ради страхом Господним просветился еси, темже слепоты духовныя и телесныя избавился еси, того ради моли слепоты века сего избавитися нам (Матф 27:54) и в Свете Христовом премудро ходити (Ин 12:35-36)!

Святый мучениче Лонгине сотниче, моли Слово Христа Бога даровати нам. немощным, спасительный страх Свой, имже Сына Божия исповедал еси (Матф 27:54)!

*****
Прошу молитв о тяжко болящих р Б Игоре и митрополите Лонгине

Яко избранных Твоих, исполни Духа Святого недостойного раба Твоего, Владыко Всемилостиве Господи Иисусе Христе Спасе Боже мой (наш) (Отче Господа нашего Иисуса Христа)! ( 1 Коринф 14: 32-33 Лк 1:15:41:67)!

Артемия Веркольского

Яко кончиною праведного отрока Артемия Веркольского самомнение односельчан того, мнящих ся праведными быти и тщащихся ся достойны вадити на ближния своя и Суд Божий верно рассуждати, обличил еси, темже телеси нетлением и чудесами от мощей того угодника Своего прославити изволил еси, Владыко Вседержителю Судие Всемилостиве Праведне Спасителю и Боже наш, темже вскрытием мощей безбожной властью уметы мира сего (Флп 3:8) в раке обретением лукавство сонмища безбожна сатанина, глаголящих ся быти иудеи, и не суть, но лгут (Откр 3:9), яже зиждут гробы пророческия и глаголят: аще быхом были во дни отец наших, не быхом убо общницы им в крове пророк, темже сами свидетельствуют себе, яко сынове суть избивших пророцы, яже исполняют меру зле злобных отец своих (Матф 23: 29-33) и творят Дому Отца Небесного дому купленного (Ин 2:16) и раки убиенных ими праведников – в прибыток себе, темже праведного отрока молитвами обличи, накажи, низложи лукавую церковь лукавнующих и утверди вовеки Церковь верных раб Твоих!

Молитвы о Апостоле Иакове брате Господнем

Яко Господа Иисуса раб рекл ся еси и от Церкви Святыя брат Господень наименовался еси, Святый Апостоле Иакове блаженный, того ради моли Милостивого Владыку рабами Христа Бога нашего нам быти (Иак 1:1)!

Яко во искушении радость имети заповедал еси, Апостоле Иакове всехвальне богомудре, моли всех благ Подателя ни в чем же лишеннии и совершеннии нам пребывати (Иак 1:2-4)!

Иакове блаженнее Апостоле премудре, моли Слова Христа Бога Премудрость просящим нам нелицеприемне и непонашающе даровати (Иак 1:5)!

Владыко Всемилостиве Господи Иисусе Христе Спасе Боже мой (наш) (Отче Господа нашего Иисуса Христа), Владыко Святый и Истинный, Содетелю и Спасителю наш, Истинный и Живый Путю, Истино Непреложная и Любы Неизреченная, даруй нам веру ничтоже сумняшеся просити нам Милость Твою (Иак 1:6)

Владыко Всемилостиве Господи Иисусе Христе Спасе Боже мой (наш) (Отче Господа нашего Иисуса Христа), Владыко Святый и Истинный, Содетелю и Спасителю наш, Истинный и Живый Путю, Истино Непреложная и Любы Неизреченная, аз есмь муж неустроен во всех путех своих, даждь мне, недостойному, веру ничтоже сумняшеся просити милость Твою (Иак 1:6-8)!

Владыко Всемилостиве Господи Иисусе Христе Спасе Боже мой (наш) (Отче Господа нашего Иисуса Христа), Владыко Святый и Истинный, Содетелю и Спасителю наш, Истинный и Живый Путю, Истино Непреложная и Любы Неизреченная, помяни мя, немощного, во искушении моем, егда от своея похоти много зело влеком и прельщаем! (Иак 1:14)

Владыко Всемилостиве Господи Иисусе Христе Спасе Боже мой (наш) (Отче Господа нашего Иисуса Христа), Владыко Святый и Истинный, Содетелю и Спасителю наш, Истинный и Живый Путю, Истино Непреложная и Любы Неизреченная, даруй мне, недостойному, быи творцом Слова Твоего, ниже како прельщаще ся (Иак 1:22)!

Владыко Всемилостиве Господи Иисусе Христе Спасе Боже мой (наш) (Отче Господа нашего Иисуса Христа), Владыко Святый и Истинный, Содетелю и Спасителю наш, Истинный и Живый Путю, Истино Непреложная и Любы Неизреченная, даруй мне. Недостойному, бытии творцом Закона совершена свободы Твоея – со-творцом делания Твоего (Иак 1:25)!

Владыко Всемилостиве Господи Иисусе Христе Спасе Боже мой (наш) (Отче Господа нашего Иисуса Христа), Владыко Святый и Истинный, Содетелю и Спасителю наш, Истинный и Живый Путю, Истино Непреложная и Любы Неизреченная, не даждь мне, недостойному льстити сердце свое в лукавом самонадеянии моем (Иак 1:26)!

Яко Первозваный Христом и Первоверховного братом являешися и того ради от Церкви и Учителя нашего Господа Иисуса Христа зело рославляешися, Андрее Апостоле Христов Первозваный, того ради моли Господа Славы Небесной Славы Причастие нам даровати!
Яко Слово Христово проповедал еси и Крестом верность Христу исповедал еси, Апостоле Христов всехвальне Андрее Первозваный, тако сильною Твоею верою моли Слово Христа Бога нашу веру утвердити!

Молитвы о праведном Филарете нищелюбце

Яко праведному Твоему Филарету Милостивому, в нищету нищелюбия ради пришедшему и за то укоры и тяжкия скорби от ближних претерпевшему нечаянную радость утешения даровал еси и дщерь праведника сего в невесты царевы обручил еси, Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш, тако даруй ми нечаянную радость утешения в нищете моей (в тяжкой скорби моей) !!

Яко праведному Твоему Филарету Милостивому, в нищету нищелюбия ради пришедшему и за то укоры и тяжкия скорби от ближних претерпевшему нечаянную радость утешения даровал еси и дщерь праведника сего в невесты царевы обручил еси, Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш, тако даруй ми нечаянную радость утешения в нищете моей (в тяжкой скорби моей), в кою аз, недостойный впадох по грехом моим!!

Яко праведному Твоему Филарету Милостивому, в нищету нищелюбия ради пришедшему и за то укоры и тяжкия скорби от ближних претерпевшему нечаянную радость утешения даровал еси и дщерь праведника сего в невесты царевы обручил еси, Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш, тако даруй ми, вверженному в нищету сильными мира сего ради служения Тебе нечаянную радость утешения Твоего!

Яко Угодника Великого Твоего Чудотворца Николая роду христианскому даровал еси и того многими чудесами и заступлением великим роду человеческому веру утвердил еси, Всемилостиве Владыко Господи Иисусе Христе Сыне Божий, Спасе и Боже наш (Отче Господа нашего Иисуса Христа), того ради сильными Угодника Твоего молитвами утверди веру Твою и помилуй души наша!

Яко бесов зле зло посрамил еси и веру Христову во всем мире утвердил еси, заступниче наш всехвальне Николае Великий Чудотворче, того ради моли Милостивого Спаса и Пречистую Матерь Его спасти христианы и помиловати души наша!

Молитвы о Илии Муромце

Молитва о Илии Муромце о исцелении

Яко преподобному Твоему Илии Муромцу чудо избавления от неисцельныя болезни, от нея же тридесять и три лета страждал еси, чудо исцеления в вифлеемской купели
на будущем защитнике Земли Русской являя, тако сильными угодника Твоего молитвами даруй облегчение неисцельных недугов всем обращающимся к Тебе ради просиявшей в стране нашей северней славе Твоей!

Яко за землю Русскую Крестом и мечом добре подвизался еси и того ради от врагов ея зело поруган и оболган еси, того ради народом русским добре оправдан и возвеличен еси, преподобне отче Илие муромский и киевский преславне чудотворче, тогоради моли Царя Небесного Иерусалима Русь Святую в Царствие Небесное утвердити и от врагов нечестивых всем нам защищение даровати!

Яко во дни тяжкой смуты Земле Русской богатыря Илию Муромского в защиту даровал еси, темже народом русским яко защититель и поборник от нечестивых злобных похотливых сильных мира сего возвеличен еси, Владыко Всемилостиве Господи Иисусе Христе Спасе Боже мой (наш) (Отче Господа нашего Иисуса Христа), того ради сильными угодника Твоего молитвами обличи власть предержащих и спаси души наша!

Яко Духа Свята яко голубя, на Христе Спасе пребывающа узрети сподобился еси и Того Агнца, Вземлющего (на Себя) грех мира прорекл еси, Крестителю Спасов и Предтече Господень Иоанне. Того ради моли Безгрешного, Омытого Тобою в водах иорданских, Премудрости Духа даровати нам и велию милость!
Яко Духа Свята телесным образом на Христе Спасе узрел еси и Того Агнца Божия, Вземлющего грех мира, прорекл еси, Крестителю Спасов премудрый пророче Иоанне, того ради моли Прореченного тобою узрети нам, недостойным, Премудрость Творца Спаса нашего и в оправдание Премудрости чад Божиих вовеки души наша утвердити!
(Матф 3:13-17, Мк 1:9-10 Лк 3: 21-22 Ин 1:29-34)

Молитвы о мученике Трифоне

Яко дщерь единородную цареву, от беса зле мучиму, от беса достойна свободити исповедан еси и зримым образом телесным демона во свидетельство явити сподобился еси, мучениче славне Трифоне всехвальне всеблаженне, тако спободи нас, недостойных младших братий Твоих, злых духов века сего зрети и силой Божией и верой сих во славу Божию изгоняти!

Яко славного угодника, целителя и исповедника Господня Трифона устами демона достойного от бесов свободителя и обличителя нечистых народу римскому явити соизволил, Господи Иисусе Христе Спасе Боже мой (наш) (Отче Господа нашего Иисуса Христа), Владыко Истинный, Содетелю и Спасе наш, тако ныне Твоего Угодника угодными Тебе молитвами сподоби нас, сынов времен последних, век лукавый тленный погибающего мира сего путь прейти, миродержителей его всехвально обличити и сынами Рима Вечного Небесного Иерусалима в Царствии Твоем всеславно просияти!

Яко народ израильский порождение еходново обличил еси и безумие бежати гнева Божия рекл еси и сотворити плоды достойны покаяния (Лк 3:7-9), еже уготовати Путь Господень, вразумил еси (Лк 3:4-5), да не творят каждый ближнему, во еже не желают себе, заповедь Господню открыл еси, Крестителю Христа Спасе Иоанне, тако обличи сатанинское сборище сие, от сонмища сатанина глаголящихся быти иудеи, но не суть, а лгут (Откр 3:9), да покаются во еже сотворити плоды достойны покаяния во еже право творити стези Господни (Лк 1:4)!

Преподобная Мати Марие Египетская, моли Господа нашего Иисуса Христа и Пречистую Матерь Его обличити лукавство мира сего, ищущего, якоже некогда тебя, отвратити избранных от Всемилостивого Владыки и Десницы Его!

Молитвы о воскрешении Лазаря

Яко Лазаря Четверодневного воскресил еси, Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш, тако воскреси погибшую душу мою!!!

Яко воскрешением друга Твоего Лазаря Марфу и Марию утешил еси и радость грядущего воскресения прежде всех человеков Воскресения возвестити изволил еси, Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш, тако славными угодников Твоих молитвами даруй радость Воскресения всем чтущим Тя!

Без Тебя я обязательно погибну, Господи Иисусе Христе Спасе Боже мой, с Тобой я обязательно спасусь!!
********

Яко Лазаря Четверодневного в знамение непререкаемо народу Твоему избранному лукавому даровати изволил еси и злобу непорных жестоковыйных сынов израилевых обличил еси, Господи Иисусе (Откр 22:20) Христе Спасе Боже мой (наш) (Отче Господа нашего Иисуса Христа), Владыко Святый и Истинный, Содетелю и Спасителю наш, Истинный и Живый Путю, Истино Непреложная и Любы Неизреченная, Премудрости и смыслов Подателю, тако даруй нам знамение Ионы Твое во обличение нечестия мерзкого богоотступления Нового Израиля Твоего!

Яко Воскрешением Друга Твоего праведного Лазаря нечестие Ветхого Израиля обличил еси и знамение грядущего Воскресения даровал еси, Господи Иисусе (Откр 22:20) Христе Спасе Боже мой (наш) (Отче Господа нашего Иисуса Христа), Владыко Святый и Истинный, Содетелю и Спасителю наш, Истинный и Живый Путю, Истино Непреложная и Любы Неизреченная, Премудрости и смыслов Подателю, тако даруй нам, недостойным, Воскресение Твое во обличение лукавства церкви лукавнующих, яже Твоя рабы ся рекут суть (яже глаголящаяся быти иудеи), и не суть, но лгут (Откр 3:9), яже превращают Закон Твой, извращают заповеди Твоя, здравого учения не послушают, учат скверным и бабьим басням (1 Тим 4:7) избираеми по своим похотем отцов и учителей, чешеми слухом и от Тебя – Истины – Господа нашего Иисуса Христа отвращаются и к басням уклоняются по непреложному обетованию Апостола Твоего (2 Тим 4: 3-4), всуе чтут Тя, уча учением, заповедем человеческим (Матф 15:9), яже вожди суть слепи слепцем, яже оба в яму вметаются (Матф 15:14) – в яму безмерну скверной державы отца своего дьявола, творящие срамные похоти отца своего, еже убийца исокни (Ин 8:44) ради ненасытной злобной похоти лукавой души своея!

Всехвальный друже Христов Лазаре всехвальне досточудне, моли Друга своего Господа Иисуса Христа Спаса Бога нашего ) Владыку Святаго и Истиннаго, Содетеля и Спасителя нашего, Истинного и Живого Путю, Истину Непреложную и Любы Неизреченную, Премудрости и смыслов Подателя, даровати нам, якоже Тебе, видение посмертной участи нашей, да покаемся!

Яко Воскрешением друга Твоего Лазаря нечестие священства с паствою народа Твоего обличил еси, Господи Иисусе Христе Спасе Боже мой (наш), Владыко Святый и Истинный, Содетелю и Спасителю наш, Истинный и Живый Путю, Истино Непреложная и Любы Неизреченная, Премудрости и смыслов Подателю, тако обличи Благой Вестью Евангелия Твоего лукавство церкви лукавнующих, яже Твоя рабы ся рекут суть (яже глаголящаяся быти иудеи), и не суть, но лгут (Откр 3:9), яже превращают Закон Твой, извращают заповеди Твоя, здравого учения не послушают, учат скверным и бабьим басням (1 Тим 4:7) избираеми по своим похотем отцов и учителей, чешеми слухом и от Тебя – Истины – Господа нашего Иисуса Христа отвращаются и к басням уклоняются по непреложному обетованию Апостола Твоего (2 Тим 4: 3-4), всуе чтут Тя, уча учением, заповедем человеческим (Матф 15:9), яже вожди суть слепи слепцем, яже оба в яму вметаются (Матф 15:14) – в яму безмерну скверной державы отца своего дьявола, творящие срамные похоти отца своего, еже убийца исокни (Ин 8:44) ради ненасытной злобной похоти лукавой души своея!

Молитвы о Мефодии и Кирилле, Учителях Словенских

Яко грамоту племенном словенским своим языком Бога славити даровали есте, двоице святая Мефодие и Кирилле богомудре, тако даруйте нам, чадом вашим, якоже и вам, разумети, во еже како волю Божию творити – благую, угодную и совершенную!
Или
Яко грамоту племенном словенским своим языком Бога славити даровал еси, Владыко Всемилостиве Слово Божие Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш, тако даруй нам, молитв ради двоицы святой Мефодия и Кирилла богомудрых, разумети, во еже како волю Божию творити Твою, Владыки Милостивого Христа Бога Спаса нашего – благую, угодную и совершенную!

Яко славным житием своим Истину и волю Божию непрестанно утверждали есте и от мерзких слуг дьяволих = сильных мира сего много претерпели есте, темже от Владыки Милостивого Христа Бога Спаса нашего и Слова Божия Господа Христа Иисуса славно увенчалися есте, двоице святая Мефодие и Кирилле богомудре, тако даруйте нам. недостойным чадом вашим, чающим учением вашим верно Истине Христовой послужити, волю Божию творити, Истину собой запечатлети и Небесный Иерусалим стяжати, бегати учений странных, огребатися плотских похотей, яже воюют на душу (1 Петр 2:11), учения странна и различна не прилагатися (Евр 3:9), тщащихся Учение Христово извратити в угоду князю мира сего и верным чадом – подручным его = сильным мира сего!

Яко разум совершен стяжал есии с Богом и Ангелами беседовал еси, Святителю отче Николае (имя рек), моли Слово Христа Бога и Пресвятую Матерь Его просветити разум наш Божественным Словом Своим!

Яко рабу твоему преподобному Серафиму, даруй мне, недостойному, кончину с молитвой к Тебе, Господи Иисусе Христе, Спасе и Боже наш!
Пресвятая Владычице Богородице, яко даруй мне кончину с молитвой к Тебе!

Молитвы о Святителе Алексие Московском

Молитва о знамении милости о Святителе Алексие

Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш!
Ныне по святому глаголу Твоему зрим сбытие словес Твоих, яко род прелюбодейный и грешный знамение ищет, простые же рабы Твоя в простоте сердца веру имут.
Ей, Владыко Святый и Истинный! Ныне же мы, рабы Твоя, в скорбях века сего многоскорбного и многопопечительного изнемогохом, духом ослабехом, верою оскудехом и в конец во ад ум свой низведохом. Даруй по велицей милости Твоей утешение рабом Твоим!
И яко Святителю Твоему Московскому Алексию чудо исцеления от слепоты агарянской ханши Тайдулы, в знамение милости Церкви Православной и Державе Русской даровал еси, Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш, тако того молитвами даруй мне (нам) знамение милости Твоея во исцеление слепоты нашей духовной. Да благословится и препрославится великолепное достопоклоняемое имя Твое, со Безначальным Отцем и Единосущным Духом во веки веков. Аминь.

Молитвы о Святителе Алексие Московском о Пути
Яко молитвою Первопредстоятеля Русского Святителя Московского Алексия агарянскую ханшу Тайдулу о слепотисцелил еси и тем Путь спасения от слепоты духовныя исцелением слепоты супруги агарянского хана от слепоты телесныя указал еси, Господи Иисусе Христе Спасе Боже мой (наш) (Отче Господа нашего Иисуса Христа), Владыко Святый и Истинный, Содетелю и Спасителю наш, Истинный и Живый Путю, Истино Непреложная и Любы Неизреченная, Врачу душ и телес Всемилостиве, тако славными угодника Твоего молитвами исцели от тьмы духовныя рабы Твоя, Путь Твой – Дверь, Свет и Истину – Тебя, Влаыку и Спасителя молитвами того всем Истины взыскующим всесветло указуя!

Яко Христа Распятого Сына Божия исповедал еси и тем начаток знамения людского обличения нечестия иудеев (власть имущих) положил еси, Лонгине сотниче мучениче Христов Державы Римския премудрый, того ради моли Отвергшего Ся ум и очи Твоя Премудрости, Любви и Истины нам откровение даровати (Матф 27:54 Мк 15:39)!

Господи Иисусе Христе Спасе Боже мой (наш) Владыко Святый и Истинный, Содетелю и Спасителю наш, Истинный и Живый Путю, Истино Непреложная и Любы Неизреченная, Сердцеведче всех, Наставниче покаяния, яко верных учениц Твоих, яже скоро от Гроба Твоего со страхом и радостию велию текосте возвестити учеником Твоим Радость Светлого Воскресения Твоего (Матф 28:8), сию же никогда же никтоже возможет взятии (отъяти) (Ин 16:22), сретил еси и «радуйтеся» глаголал еси (Матф 28:9), тако предвари на мне, недостойном, Велию милость твою, еяже никтоже не в силах побороти (Откр 3:7)!

Яко Христа Распята Сына Божия исповедати сподобился еси и тем Любовь и Истину Царя Славы познал еси, мучениче Лонгине сотниче Римский воине Христов преславне богомудре, того ради сильными молитвами твоими помози нам, грешным, ум Христов = Премудрость, Истину и Силу Божию ради Царствия Небесного познати и стяжати!
Яко Сын Божий прямо стоящу Тебе Распяту открытися изволил еси и тем Истину, Премурость и Любовь Отца Небесного в уничижении Смерти Крестныя Сына Божия Царя Славы Собой утвердити сподобил еси, Господи Иисусе Христе Спасе Боже мой (наш), того ради сильными молитвами святого Твоего отверзи ум и очи наша к разумению Силы, Истины, Любви и Славы Твоея Небесной (непреходящей)!

Прошу молитв о тяжко болящих р Б Игоре и богомерзком богоотступнике митрополите Лонгине

Яко Весть Благую от Христа воприял еси и Светлое Воскресение Христово отверзением очес в Преломлении Хлеба от Хлеба с Небес Сошедшего познал еси, Евангелисте Апостоле Луко богомудре преславне, того ради моли Тайную Вечерю Даровавшего Небесныя трапезы нам с тобой насладитися!

Яко на горе Славу Сына Божия зрети и Церкви Первой Иерусалимской епископом первоверховным быти сподобился еси, темже словом и делом за Христа усердно подвизался еси, Иакове Апостоле премудре Христа братом нареченный, того ради сильными молитвами твоими сподвигни Брата твоего и Бога нашего в служении Слову Божий всех верных утвердити!

Яко за Землю Русскую добре подвизался еси и того ради Церковью Русскою к воем Небесным причислен еси, святый благоверный заступниче наш теплый Александре, Небесного ради служения Твоего Землю нашу заступи и обличи враги и супостаты!


Яко за Христом Агнцем Божиим несумненно последовал еси и Того брату своему Симону Христа Мессию исповедовал еси и отселе ученик верный Спасов соделался еси, Апостоле Христов Андрее всеблаженне Первозване, сих ради откровений велиих и милостей великих заступник пред Отцем Небесным буди нам, всехвальне и премудре (Ин 35-42)!

О Святый (отче) Николае (святой = имя рек), Угодниче преизрядный Господень, буди мне, немощному и недостойному, буди мне свидетелем верным и яве явно яви мне милость свою во свидетельство сатанинскому соборищу сему - церкви лукавнующих - падшему роду суетного века сего – яже рабы Истины Господа нашего Иисуса Христа – православныя ся рекут суть (яже глаголящаяся быти иудеи), и не суть, но лгут (Откр 3:9), яже превращают Закон Божий, извращают заповеди Господа нашего, здравого учения не послушают, учат скверным и бабьим басням (1 Тим 4:7) избираеми по своим похотем отцов и учителей, чешеми слухом и от Истины – Господа нашего Иисуса Христа отвращаются и к басням уклоняются по непреложному обетованию Апостола (2 Тим 4: 3-4), всуе чтут Тя, уча учением, заповедем человеческим (Матф 15:9), яже связывают бремена неудобоносима, сами же перстом не хотят двигнути их (Матф 23:4) ради своекорыстной мерзкой похоти самодовольной души своея, яже вожди суть слепи слепцем, яже оба в яму вметаются (Матф 15:14) – в яму безмерну скверной державы отца своего дьявола, творящие срамные похоти отца своего, еже убийца искони (Ин 8:44) ради ненасытной злобной похоти лукавой души своея, утесняющих (гонящих) праведника за Слово Святое = Господа нашего Иисуса Христа и требующих слушати их паче Творца и Спасителя нашего, яже презапрещают верным рабом Божиим (Деян 4:21) и тщатся зело запрещением запретити творити волю Святую Его, = яко верныя чада дьяволи суть, с тщанием тщатся творити злые похоти лукавого отца своего, сего ради с тщанием тщатся истребити угодных Ему и заградити рот у вола молотящего (1 Тим 5:18 Втор 25:4 Матф 10:10), с тщанием тщатися достойного делателя мзды своея (Иак 5:4), утесняющих ближнего своего ради похотей отца своего (Матф 8: 44), гонящих и тщетно тщащихся избыти мя (праведника Твоего) за мое служение Тебе!! Зле зло истреби лукавых делателей сих лукавого отца своего! На близких и детях их, живущих мерзким лукавством их, яве явно яви мерзость их!
Святителю Николаю – о оклеветаемых и невинно заключенных
Яко царю во сне явился еси и усердно призывающих тя воевод, неправедную смерть приятии имущих, неврежденных отпустити повелел еси, темже усердно призывающим тя от неправедного убиения избавителя явил ся еси, сего ради проявителем правды, растерзающим лжу яко паучину, и возношаяй славно Истину - Неправедную Смерть от оклеветавших Его добровольно прияти имущего Господа Спаса нашего и посрамителю неправды и неповинных от уз разрешение прославляешися (Акафист Николаю Угоднику икос 6), сих ради великих щедрот твоих моли Воплощенную Истину – Господа нашего Иисуса Христа, за Ея же утверждение душу свою положил еси, Святителю Христов всехвальне великий Чудотворче Николае, от всех бед избавити почитающих святую память твою, всех невинных и оклеветаемых оправдати и всех клеветников завистливых яве явно обличити (обличити злобных врагов моих, клевещущих на мя за мое служение Истине – Христу Богу нашему)!

Яко лукавого купца, от цены проданного козлища решивша утаити, животным бессловесным обличил еси и татей, пришедших обократи тя, невидимою силою связал еси, по сих тех бодрствующих наградити чаящем украсти даровал еси, тех кротко к покаянию обращая, премудре и предивне отче славне чудотворче Спиридоне, тако сильными молитвами твоими обличи торговцев, зле зло наживающих богатство нищетою малых сих и сильных мира сего и моли Домовладыку всех тех к покаянию обратити!


****


Яко избранных угодник Твоих Алексия Человека Божия, Ксению Петербуржскую, блаженную Матрону Московскую, всехвальнейшего Иакова Постника во обличение миру сему явил еси и тем буйство рода сего обличил еси, (Владыко Всемилостиве,) Господи Иисусе Христе Спасе Боже мой (наш) (Отче Господа нашего Иисуса Христа), Владыко Святый и Истинный, Творче всячских, Содетелю и Спасителю наш, Истинный и Живый Путю, Истино Непреложная и Любы Неизреченная, Премудрости и смыслов Подателю, Свете Истиный, просвещающий всякого человека, грядущего в мир, Хлебе Животный, Сходяяй с Небес (Ин 6:48), Судие Праведный, Царю всех и будущего века (Матф 25:34), тако сильными избранных Твоих молитвами яве явно яви безумие самонадеянного рода сего и шествие в Небесное Отечество Твое избранное малое стадо малых сих управи во обличение блядски блядствующего содомитского самонадеянного рода сего!

Славные Севастийския мученицы, в ледяной купели Христа исповедовавшие, молите Господа нашего даровати нам дар исповедования вашего – исповедати Господа всем сердцем, умом и душею своей!
Яко подвигом Севастийских мучеников лукавый мир сей посрамил еси, Смерть на Кресте за падший мир Принявый, тако сильными тех исповедников молитвами, смерть страшную мучительную и позорную, в Жизнь Вечнуюведущую предательству Тебя в освобождении мук временных пермудро предпочетших, настави, вразуми и укрепи Твоих избранных непреложно в мире сем всегда Тебя – Путь, Истину и Жизнь премудро избирати!
Яко падший мир лукавый, ненавидящий Христовых верных и мнящий злобою своею тех убийством Богу службу приносити своею смертью в ледяной купели мира сего баню падшую, ведущую в геенну, предпочли и тем посрамили, нам, потомкам младшим вашим, Путь – Христа тем верно указуя, молите на Кресте мир падший Посрамившего нас, немощных и недостойных, к вашей вере и надежде приобщити!

Молитва Алексию Человеку Божию

Яко жестоким житием твоим падший любодейный мир сей – мнящий ся Христовым быти - сынов погибельных: церковь лукавнующих - нечестивых от сонмища сатанина, яже глаголящаяся быти иудеи, и не суть, но лгут (Откр 3:9), яже вольною волею даша исполнити сатане сердце свое и согласишася искусити Духа Святого Твоего и солгати Духу Господню -Рим Вторый – Царьград посрамил еси, праведне многострадальне Алексие Божий человече, тако сильными твоими пред Богом молитвами посрами богомерзкое соборище сие, мнящее ся Именем Христовым лицемерно нарицати!


Господи Иисусе, буди со мной!

Не бойся, если весь мир против тебя. Значит, Господь с тобой!

Господи Иисусе, буди со мной!

*****
Жестоко слово сие. (Ин 6:60). Размысли в себе, о человече суетне (Иак 2:20), понесеши ли словеса сия, яже откровения Бога Живого суть!!

****

Без Тебя я обязательно погибну, Господи Иисусе Христе Спасе Боже мой, с Тобой я обязательно спасусь!!

Господи Иисусе Сыне Божий, Спасе и Боже наш, открый Истину и волю Свою народу русскому: угодна Тебе церковь сия?

Слава Тебе, Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш, яко посрамил еси устами моими мерзкое сборище сатанинское, творящее беззакония Именем Твоим Святым, яже православныя ся рекут суть!!

Почему нас Господь не слышит?
За что нас Бог наказывает?
Что мне Господь открыл:
В нашей Церкви гонят Истину – Иже Господь наш Иисус Христос. И иногда (чаще…?) спасительнее НЕ ходить в церковь, чем ходить в неё!!!

******
******

Прошу молитв, чтобы Господь открыл Истину о российских властях и священноначалии РПЦ, которое подозреваю в заговоре с целью моего уничтожения за моё молитвенное творчество. Подчёркиваю: автор никого и ни в чём не обвиняет. Он всего-то хочет убедиться, что в мире есть люди, читающие на русском языке, которым ещё нужна Истина, и просит помолиться, чтобы Господь эту самую Истину открыл и подтвердил или опроверг его подозрения.

******
Слава Тебе, Владыко Всемилостиве Вседержителю Боже наш Отче Господа нашего Иисуса Христа. Яко сподобил еси мя, недостойного, обличити богомерзкое нечестивое соборище сие – церковь лукавнующих от сонмища сатанина, яже глаголящаяся быти иудеи, и не суть, но лгут (Откр 3:9), яже вольною волею даша исполнити сатане сердце свое и согласишася искусити Духа Святого Твоего и солгати Духу Господню ради мерзкой злобной похоти лукавой самодовольной душе своея!

*******
Людей можно заставить поверить во всё Кроме правды. Заходите - автор именно об этом!
РПЦ и власть против Бога
ХРОНИКИ АПОКАЛИПСИСА https://www.neizvestniy-geniy.ru/cat/literature/sobit/2278051.html?author
Автор с университетской скамьи занимается труднейшим делом разоблачением мифов. То есть пророчествует – по заповеди Апостола Павла: 1Кор.14:1 Держи́тесѧ любвѐ: ревнꙋ́йте же дꙋхѡ́внымъ, па́че же да прⷪ҇ро́чествꙋете.
Свою первую и достаточно безобидную статью «Сатанизм Казимира Малевича» автор проталкивал в российской печати ни много ни мало … десять лет. Как сатанинское учение «отцов и учителей», которых Сын Отца нашего Небесного так строго – настрого называть запретил, стало считаться самым истинным столпом Истины – Господа нашего Иисуса Христа – читайте в моих публикациях:
ПРАВОСЛАВИЕ = ЭТО САТАНИЗМ!
РУССКИЕ = САТАНИСТЫ!!!
Судите сами.
Мне скоро шестьдесят. Мои акафисты воруют на официальные сайты РПЦ, а я умираю с голоду!! Священники обещали мне смерть от изнасилования, если я не перестану писать молитвы, а главное – публиковать их!!!
А акафисты тем временем висят на официальных сайтах. А люди церкви в это же время активно меня гонят – зато, что смею говорить об этом!
По старой человеческой традиции: талант следует почитать после смерти = чтобы не платить ему при жизни. Ну, и кому от этого лучше?
А люди из правоохранительных и властных структур и спецслужб активно им в этом помогают. А до этого автор более четверти века ходил в храм, исповедовался и причащался — пока на официальный сайт не стащили опубликованный им акафист — и автор публично возмутился этому!!! Тогда батюшки пригрозили ему смертью от изнасилования и вызвали наряд полиции, который популярно объяснил автору. почему не стоит больше ходить в храм... Заходите — кому интересно...Прочитали? Так вот, это всё ерунда! Почитайте, ЧТО мне в ответ на это наши дорогие православные пишут! Думаете, в правоте автора сомневаются? Убеждают? Как бы ни так! Если кратко: ну когда же ты со своей правильной правдой сдохнешь, сволочь, и тебя загребут до смерти? Ну точь в точь как иудеи, распявшие Христа! К вопросу о православии и патриотизме… Думаете - шучу? А вы почитайте! Полемика из инета – даже ники натуральные…
Как думаете – что делают мои патриоты - читатели по прочтении сего текста? Правильно – блокируют! К вопросу о честности и патриотизме…
И что бы автор ни делал — в любом случае = в ЛЮБОМ СЛУЧАЕ = ЛЮДИ ВСТАЮТ НА СТОРОНУ ДЬЯВОЛА и УЧАСТВУЮТ В ТРАВЛЕ ПРАВЕДНИКА ( слав праведник = получивший оправдание Бога = тот, кого Бог оправдал). Причём активнее всего в травле участвуют те. кто считает себя верующим! Проверено! Кто не верит — может попробовать на себе.
Заходите – автор именно об этом!
Как автора уничтожает подлый богомерзкий русский народ за то, что он всю жизнь борется за его спасение.
О православных сатанистах, манипуляторах и чёрных риэлторах, покровителях фашистов, сатанистов, педерастов и педофилов – и не только
Как вы думаете: что делают православные угрёбки - садисты, узнав, что у тебя воруют молитвы, мать довели до смерти, а тебя пиздили в камере по почкам за то, что пожаловался, что твои молитвы воруют? Правильно - они стараются сделать тебе ещё больнее, обязательно – заткнуть рот и не дать говорить об этом, а по возможности - убить!
ВСЁ НЕ ТАК ПЛОХО, КАК ВЫ ДУМАЕТЕ – ВСЁ НАМНОГО – НАМНОГО СТРАШНЕЕ!
Найти просто, забив в поисковик
Игорь ХРАМОВ ТЕСЁЛКИН
Вопросы и попытки ответов старца Игоря Желтогорского Новомультимедийного
ПИШУ О ТОМ, О ЧЁМ ВЫ ДУМАТЬ БОИТЕСЬ
ЧТО ТАКОЕ ПРАВОСЛАВИЕ .
Тайна беззакония Апокалипсис онлайн
https://www.neizvestniy-geniy.ru/cat/literature/obsh/2043069.html?author
ЧТО ДЕЛАТЬ? Хроники Апокалипсиса 2
https://www.neizvestniy-geniy.ru/cat/literature/obsh/2539492.html?author
*******
Ей, Господи Иисусе Христе Спасе Боже мой (наш) (Отче Господа нашего Иисуса Христа), Владыко Святый и Истинный, Содетелю и Спасителю наш, Истинный и Живый Путю, Истино Непреложная и Любы Неизреченная, Сердцеведче всех, Наставниче покаяния, яко Ты Боже, сотворивый Небо и Землю и море вся, яже в них (Деян 4: 24)! Яко Ананию с Сапфирою, давших сатане исполнити сердце свое и согласием согласистеся искусити Духа Господня и солгати Духу Святому Твоему, яже присно исполняются зависти к избранным Твоим, творящим волю Святую Твою и глаголящим учаще глаголы Жизни и Истины Твоея, яже не имут в себе Любви Божия (Ин 5:42) и не послушаша Гласа Твоего по всем словевем пророческим, яже посла к народу сему и хождаша и творяша по разуму сердца своего злого и лукавого произволения своего работати богам иным, яже суть бесове, и творити злая перед Лицем Твоим! Ей, Владыко Всемилостиве! Ныне устави Слово Твое!
Яве явно обличи, накажи, низложи, зле зло истреби и избей лукавых рабов Твоих - сатанинское соборище сие - яже Твоя рабы – православныя ся рекут суть (яже глаголящаяся быти иудеи), и не суть, но лгут (Откр 3:9), яже превращают Закон Твой, извращают заповеди Твоя, здравого учения не послушают, учат скверным и бабьим басням (1 Тим 4:7) избираеми по своим похотем отцов и учителей, чешеми слухом и от Тебя – Истины – Господа нашего Иисуса Христа отвращаются и к басням уклоняются по непреложному обетованию Апостола Твоего (2 Тим 4: 3-4), всуе чтут Тя, уча учением, заповедем человеческим (Матф 15:9), яже вожди суть слепи слепцем, яже оба в яму вметаются (Матф 15:14) – в яму безмерну скверной державы отца своего дьявола, творящие срамные похоти отца своего, еже убийца искони (Ин 8:44) ради ненасытной злобной похоти лукавой души своея, утесняющих (гонящих) праведника за Слово Святое Твое = требующих слушати их паче Тебе, Творца и Спасителя нашего, яже презапрещают верным рабом Твоим (Деян 4:21) и тщатся зело запрещением запретити творити волю Святую Твою и и всуе чтут Тя и учат учением измышлениям человеческим, связывают бремена неудобоносима, сами же перстом не хотят двигнути их (Матф 23:4) ради своекорыстной мерзкой похоти самодовольной души своея!
Зле зло яве явно обличи мерзость их! На ближних и чадах их, живущих лукавством их, яве явно яви мерзость их! Наведи на ны зло велие, во еже есте нам плоть человеческу сына своего и плоть человеческу дщере своея! И низрнини ны в исподи, а не наверху, зане не послушаша гласа Твоего, зане рекли о себе «мы рабы Господни» и твориша похоти отца своего дьявола и отца злобы своея! Да воспомянет душа удручена, еже ходит склячена и боляй, о величестве зла своего и да очи оскудевающия и душа алчущая о Истине и милости Твоей, да воздадут Тебе силу и правду, Всемилостиве Творче Спасителю наш!

Молитва в благодарности о поношении за Истину – Господа нашего Иисуса Христа
Слава Тебе, Господи Иисусе Христе Спасе Боже мой (наш) (Отче Господа нашего Иисуса Христа), Владыко Святый и Истинный, Содетелю и Спасителю наш, Истинный и Живый Путю, Истино Непреложная и Любы Неизреченная, Премудрости и смыслов Подателю, яко рассудил еси меня, недостойного, с сатанинским соборищем сим - яже Твоя рабы – православныя ся рекут суть (яже глаголящаяся быти иудеи), и не суть, но лгут (Откр 3:9), яже превращают Закон Твой, извращают заповеди Твоя, здравого учения не послушают, учат скверным и бабьим басням (1 Тим 4:7) избираеми по своим похотем отцов и учителей, чешеми слухом и от Тебя – Истины – Господа нашего Иисуса Христа отвращаются и к басням уклоняются по непреложному обетованию Апостола Твоего (2 Тим 4: 3-4), всуе чтут Тя, уча учением, заповедем человеческим (Матф 15:9), яже вожди суть слепи слепцем, яже оба в яму вметаются (Матф 15:14) – в яму безмерну скверной державы отца своего дьявола, творящие срамные похоти отца своего, еже убийца искони (Ин 8:44) ради ненасытной злобной похоти лукавой души своея, утесняющих (гонящих) праведника за Слово Святое Твое и сподобил еси меня, недостойного и немощного, прияти поругание за Истину – Имя Святое Твое во свидетельство подлым богомерзким врагом моим – яже Твоя враги соделал еси!

Прошу принять эти молитвы о моих богомерзких врагах = они же суть мерзкие враги Господни. Посвящается священникам и прихожанам Никольского монастыря и храма Косьмы Желтогорского = настоятелям богомерзким игумену Никону и иеромонаху Анастасию и прочим богомерзким выблядкам = священнослужителям РПЦ, недостойным этого имени, супругам Булаткиным, подлым богомерзким холуям и верных прислужникам дяди Моники, Воеводина и Едим Россию, а также их усердным последователям. Прошу принять эти молитвы о богомерзких и нечестивых митрополитах Лонгине и Игнатии с их саратовской паствой, насельников, священников, работников и прихожан Никольского монастыря и храма Косьмы Саратовского и иных храмов Саратовской митрополии и РПЦ, а также моих лукавых мерзких друзьях, гонящих и тщательно тщащихся уничтожить автора этих строк за его молитвенное творчество!

****
МОИ МОЛИТВЫ = МОЕ ПОКАЯНИЕ
Молитва о всяком прошении
Господи Иисусе Христе, Сыне Божий, научи меня, о чем просити Тебя – да будет Тебе угодно прошение мое!
Как думаете - писать молитвы - трудно? А если у тебя их РПЦ ворует? А если сатанисты из РПЦ мстят? Заходите на мою страничку - ежели интересно...
Мне Николушка обещал, что я буду его пресс-секретарём. Сходите и убедитесь - так или нет....

Молитвы о всяком прошении

http://www.neizvestniy-geniy.ru/cat/literature/relig/1930968.html?author

МОЛИТВЫ РАЗНЫЕ
Во всяких нуждах и прошениях
https://www.neizvestniy-geniy.ru/cat/literature/relig/2511348.html?author
Прошу молитв, чтобы Господь обличил моих ненавистников – троллей.
*****

Власть захватили враги. И надо говорить об этом. Но главное – молиться!

ОБ ОТКРОВЕНИЯХ: подлинных и мнимых

https://www.neizvestniy-geniy.ru/cat/literature/relig/2317315.html?author

Предлагаю самый простой, эффективный, безопасный, а главное – богоугодный способ борьбы с захватившими в мире власть сатанистами – молитвенный:
МОЛИТВЫ В ЗАЩИТУ ОТ ВЛАСТЬ ИМУЩИХ

https://www.neizvestniy-geniy.ru/cat/literature/relig/1938580.html?author

Найти просто, забив в поисковик

Игорь Храмов Тесёлкин
Старец Игорь Желтогорский Новомультимедийный
НИЧЕГО, КРОМЕ ПРАВДЫ!!!!

Прошу молитв о моих бесноватых читателях
ПРАВОСЛАВНЫЕ ТРОЛЛИ: фашисты и сатанисты?
https://www.neizvestniy-geniy.ru/cat/literature/relig/2259872.html?author

ПРАВОСЛАВНЫЕ Россияне ТРЕБУЮТ полной БЕЗНАКАЗАННОСТИ ДЛЯ СВЯЩЕННИКОВ – САТАНИСТОВ?
ЗАЩИТИМ БАТЮШЕК - ПЕДОФИЛОВ

https://www.neizvestniy-geniy.ru/cat/literature/obsh/2237440.html?author
После этой публикации меня заблокировали на ФБ Меня блокируют православные сатанисты! Узнайте почему!

Предлагаю вместе помолиться, чтобы Господь открыл Истину!
Батюшки на службе Антихриста
Почему стоит опасаться ЛЮБЫХ священников?

МОЛИТВЫ В ЗАЩИТУ ОТ СВЯЩЕННИКОВ
https://www.neizvestniy-geniy.ru/cat/literature/relig/2164253.html?author

Если правда глаза не колет – ссылку сделайте, пожалуйста – а то автора постоянно блокируют!! Не могу распространять свои публикации почти нигде, кроме крайне ограниченного количества ресурсов – поэтому буду благодарен любому желающему помочь…
Господи Иисусе Христе Сыне Божий, Спасе Боже наш, обличи лукавых клеврет (читателей) моих!

Почему необходимо молиться, чтобы Господь открыл Тайну Беззакония Тайна Беззакония нужна только беззаконникам!

*******
Господи Иисусе Христе Сыне Божий, обличи, накажи, низложи лукавыя рабы Твоя, яже православныя (правоверныя) ся рекут суть!
На детях и близких их, живущих лукавством их, яви всю мерзость их!
И проклят перед Богом всякий, кто не скажет «Аминь»!!!
Истреби церковь лукавнующих, яже мытари и фарисеи восседоша на Святом Престоле Твоем и утверди Церковь верных раб Твоих!!!

*******
Призываю Господа Бога и Спаса моего Иисуса Христа, Мать Пресвятую Богородицу, Святителя Николая Угодника и всех святых в свидетели на моих врагов = представителей РПЦ и Русского народа – тщащихся в лютой ненависти погубить автора в угоду отцу их дьяволу = за его усердное служение Богу.

******
Прошу молитв чтобы Господь наш Иисус Христос открыл Истину о сильных мира сего – священноначалии РПЦ и власть имущих = нечестивейших и богомерзких:
Святейшем Патриархе Кирилле
Митрополите Лонгине Корчагине
Митрополите Игнатии Депутатове
Игумене Никоне Полякове
Иеромонахе Серафиме Баранове с братией, работниками и прихожанами Никольского монастыря
Иеромонахе Анастасии и братиях храма Косьмы Саратовского
Игумене Нектарии Морозове
Протоиерее Геннадии Токаре
Православных Саратовской митрополии и РПЦ,
Священнослужителях, братии, послушниках и паломнниках Санаксарского монастыря – исполнителей воли сильных мира сего – участников травли составителя акафиста адмиралу Феодору Санаксарскому гимнографа Игоря
Профессоре Андрее Кураеве
А также
Вячеславе Володине,
Дмитрии Аяцкове,
Сергее Наумове,
Семьях:
Супругах Булаткиных – Николае и Наталье
Протоиерея Вячеслава и семье Голощаповых
Полковнике Прокуроре Николае и семье Абрамовых
Владимире Митянине из Рассказово Тамбовской области
И прочих - жителях Саратова – и не только,
которых автор подозревает в служении дьяволу и стремлении всячески уничтожить и опорочить его и его творчество, а также лишить законного жилья.
Автор никого и ни в чём не обвиняет: автор просит молитв, чтобы Милосердный Господь открыл Истину – если она кому-то ещё нужна в этой стране и заранее признателен за стремление к Этой Самой Истине – Господу нашему Иисусу Христу


Господь наш Иисус Христос, Который есть Истина, нас рассудит, обличит, накажет и покарает лжецов и хулителей!

*****
Вот за эти ссылки автора заблокировали в Контакте и на многих других ресурсах. Сами смотрите – есть ли за что:
Грамотные, хорошо обученные и - видно - специально организованные люди "бомбят" в инете, проводя тщательную обработку общественного мнения. Заходите - автор именно об этом!
За что администрации В контакте, Телеграмм и многих-многих других ресурсов портят мне жизнь? Кто дал сигнал к травле?
Прошу молитв, чтобы Господь обличил моих гонителей
КАК УЗНАТЬ, КТО СЛЕДИТ ЗА ТОБОЙ В ИНЕТЕ
https://www.neizvestniy-geniy.ru/cat/literature/sobit/2254684.html?author
Господи Иисусе Христе Сыне Божий, Спасе Боже наш, обличи лукавых клеврет (читателей) моих! На детях и ближних их, живущих лукавством их, яви всю мерзость их!
******
ПСИХО АПОКАЛИПСИС
https://www.neizvestniy-geniy.ru/cat/literature/istor/2325581.html?author
******
МОЛИТВЫ РАЗНЫЕ
Во всяких нуждах и прошениях
https://www.neizvestniy-geniy.ru/cat/literature/relig/2511348.html?author


*****

Окажите Любовь - будьте христианином:
******

Стражду от врагов Христа и России. Нуждаюсь в Вашей помощи и защите, в том числе – В ПЕРВУЮ ОЧЕРЕДЬ - материальной и молитвенной!!
Молитва о молящихся молитвой моей

Господи Иисусе Христе Сыне Божий, помяни всех молящихся молитвой моей!

Молитва царя Давида о прошениях

Господи Иисусе Христе Сыне Божий, исполни во благих прошения моя!


Молитва о чтущих молитву
Игоря Храмова Тесёлкина

Господи Иисусе Христе Сыне Божий, помяни всех, со страхом Твоим и добрым расположением чтущих молитвы сия ( составленныя тексты ) и исполни во благих прошения (желания и чаяния) их, и их молитвами помилуй и спаси нас грешных. Аминь.

Господи Иисусе Христе Сыне Божий, Спасе Боже наш, обличи лукавых клеврет (читателей) моих!
****
Нуждаюсь в Вашей молитвенной помощи!
Моя деятельность в инете ограничена! Мои ссылки блокируют! Мои аккаунты и публикации удаляют! Меня, составителя текстов акафистов иконам Божией Матери «Игоревская», «Слово плоть бысть», Косьме Саратовскому и многих других молитвенных текстов, за мою литературную деятельность всячески унижают, преследуют, угрожают, по словам священников, «посадить по голубой статье – вот тебе и мученическая смерть». Меня лишили всяких средств существования. Пройдитесь по ссылочкам, посмотрите и сделайте выводы сами. Просьба ко всем неравнодушным: если публикация понравилась – ссылку сделайте, пожалуйста!!
Мои недоброжелатели распространяют клеветнические измышления: якобы моё творчество «осуждается Православной Церковью». Это гнусная ложь: наберите в поисковике название акафистов иконе Божией Матери Игоревская, Косьме Саратовскому – они, как и многие другие, расположены на официальных сайтах РПЦ – при этом автор вынужден жить в нищете. Мало того – подвергается за своё творчество нападкам. Сами смотрите:
Пишу о сатанизме


*********
Найти просто, забив в поисковик
ИГОРЬ ХРАМОВ ТЕСЁЛКИН

Всем, кому небезразлично моё творчество, огромная просьба: перечислите, пожалуйста, сколько сможете – если сможете - на карточку. Крайне нуждаюсь. Прежде всего в элементарных продуктах. Нет денег заплатить за лекарства, интернет и квартиру, которую могут скоро просто отнять...

Банковские реквизиты:
Получатель
Тесёлкин Игорь Михайлович

Карта Сбербанка
4276 5600 2490 46847
Карта привязана к телефону
Сейчас на карту наложен арест службой судебных приставов в счёт погашения долгов за коммуналку, и для разблокировки необходимо поступление на карту более ста тысяч рублей. Буду благодарен за любую помощь.
Спаси Христос!
Молюсь о своих благодетелях
*******

Молитва о благословении
Господи Иисусе Христе Сыне Божий, воздаждь воздаяние Твое боящемуся имени святого Твоего, чтущему Закон Твой, помышляющему о нищем и убогом, воздающему тому от имения своего ради имени святого Твоего!
А правда, что пожертвовавший и помолившийся о благополучии писателя Игоря может рассчитывать на молитву о своём вразумлении = приобщении к Премудрости - приведение в разум Истины ко спасению?
Правда. Вполне может рассчитывать.

Не можете помочь материально - скопируйте хотя бы пару публикаций.
Прошу молитв о моих бесноватых читателях
Господи Иисусе Христе Спасе Боже мой (отче Господа нашего Иисуса Христа), обличи лукавых клеврет (читателей) моих!
Прошу Бога наказать моих лукавых читателей. «Наказание» - по старорусски = вразумление. Если вы после прочтение текста почувствовали укол совести = эта молитва о вас и для вас. Если задумались = значит автор писал не напрасно….

















Голосование:

Суммарный балл: 0
Проголосовало пользователей: 0

Балл суточного голосования: 0
Проголосовало пользователей: 0

Голосовать могут только зарегистрированные пользователи

Вас также могут заинтересовать работы:



Отзывы:



Нет отзывов

Оставлять отзывы могут только зарегистрированные пользователи
Логин
Пароль

Регистрация
Забыли пароль?


Трибуна сайта

Сказочный лес

Присоединяйтесь 




Наш рупор

 
Оставьте своё объявление, воспользовавшись услугой "Наш рупор"

Присоединяйтесь 







© 2009 - 2024 www.neizvestniy-geniy.ru         Карта сайта

Яндекс.Метрика
Реклама на нашем сайте

Мы в соц. сетях —  ВКонтакте Одноклассники Livejournal

Разработка web-сайта — Веб-студия BondSoft