16+
Лайт-версия сайта

Годинник

Литература / Проза / Годинник
Просмотр работы:
15 апреля ’2021   08:55
Просмотров: 5599

Не люблю годинників! Не люблю! Більш того- НЕНАВИДЖУ!
Ви, звичайно, можете запитати: "І чому? Дуже навіть корисна річ! З чого б це їх не любити, а тим паче- ненавидіти?" Доведеться мені розповісти Вам свою історію ...

З самого раннього дитинства мене оточували ГОДИННИКИ! Мій покійний тато, дуже любив цей корисний винахід і у нас їх було більше, ніж достатньо. Різноманітні за формою, великі і маленькі, настінні і настільні, будильники і ...


Ні, мій батько не був колекціонером, просто він любив спостерігати, як щорічно змінюється дизайн годинників, які фірми випускають щось новеньке в цій області. Загалом, стежив за еволюцією корисного винаходу!

Незважаючи на величезну різноманітність і кількість різних годинників , мені так і не вдалося стати пунктуальною людиною. "Точність - ввічливість королів і обов'язок всіх добрих людей" - легендарний вислів французького короля Людовика XIV, був не про мене.

З моєї постійної звичкою спізнюватися, тато вирішив боротися своїм методом. На кожен День Народження, на свята, а то і зовсім без приводу, він дарував мені наручний годинник. Спочатку, мені це подобалося, але з роками будь-який годинник перестал мене взагалі цікавити і викликал відторгнення!

На час мого заміжжя, я була власницею великої шкатулки наповненою годинникамі різних фірм. На роботу спізнюватися, як відомо не можна, а у мене зламався новий, черговий подарунок батька, годинник! У той час мобільних телефонів ще не було. На допомогу прийшов чоловік, запевнивши мене в тому, що відремонтувати його не складе великих труднощів! Тим більше, що в цей день він був вільний ...

Кілька наступних днів, про годинник я і не згадувала. Адже недарма існує прекрасна приказка: "Щасливі годин не спостерігають!", а ми в той час були молодятами ...


Одного разу, коли мій чоловік поїхав у справах до іншого міста, до мене в гості прийшов батько. Під час бесіди, поцікавився чи йде годинник. Я принесла скриньку. Відкривши її, ми сміялися до сліз!

Годинники були розібрані! Причому - усі! Мабуть, не знайшовши поломки, чоловік вирішив подивитися, як вони влаштовані ... став на час, шляхом проб і помилок, "Вартових справ майстром".
- Так він у тебе "Кулібін"! - підсумував сміючись тато і забрав їх з собою, в ремонт. Більше годинників він мені не дарував.


П.С.

Через двадцять п'ять років, в День Народження, мій улюблений брат підніс мені в подарунок чудову шкатулку. Ви вже здогадалися, що там було? Звичайно Годинник!
Свидетельство о публикации №385897 от 15 апреля 2021 года





Голосование:

Суммарный балл: 0
Проголосовало пользователей: 0

Балл суточного голосования: 0
Проголосовало пользователей: 0

Голосовать могут только зарегистрированные пользователи

Вас также могут заинтересовать работы:



Отзывы:



Нет отзывов

Оставлять отзывы могут только зарегистрированные пользователи
Логин
Пароль

Регистрация
Забыли пароль?


Трибуна сайта

939
ГРОЗА АПРЕЛЬСКАЯ НАД ГОРОДОМ✨

Присоединяйтесь 




Наш рупор







© 2009 - 2024 www.neizvestniy-geniy.ru         Карта сайта

Яндекс.Метрика
Реклама на нашем сайте

Мы в соц. сетях —  ВКонтакте Одноклассники Livejournal

Разработка web-сайта — Веб-студия BondSoft