16+
Лайт-версия сайта

МОЛИТВЫ БОГОРОДИЦЕ разные

Литература / Религия / МОЛИТВЫ БОГОРОДИЦЕ разные
Просмотр работы:
04 ноября ’2021   10:00
Просмотров: 4760

Молитвы Богородице разные

Радуйся, радосте наша, Радость всему миру Родившая!

Рождшая Свет миру, просвети душу мою Светом Рождества Твоего!
Рождшая Истинный Свет, просвети душу мою!

Слава Тебе, Владыко Всемилостиве, за дивное заступление Пречистыя Матери Твоея!

Слава Тебе, Господи Иисусе Христе Спасе Боже мой (наш) (Отче Господа нашего Иисуса Христа), Владыко Святый и Истинный, Содетелю и Спасителю наш, Истинный и Живый Путю, Истино Непреложная и Любы Неизреченная, Сердцеведче всех, Наставниче покаяния, яко Ты Боже, сотворивый Небо и Землю и море вся, яже в них (Деян 4: 24), Творче всяческих, за Пречистую Матерь Твою!
Слава Тебе, Господи Иисусе Христе Спасе Боже мой (наш), за Пречистую Матерь Твою!

Слава Тебе, Христе Боже, Владыко Всемилостиве Господи Иисусе Христе Спасе Боже мой (наш) (Отче Господа нашего Иисуса Христа), Владыко Святый и Истинный, Содетелю и Спасителю наш, Истинный и Живый Путю, Истино Непреложная и Любы Неизреченная, яко велика милость Твоя о (ради) Матери Твоея!

*****
Мати Божия, спаси Землю Русскую!

*****
Мати Богородице, не остави мене!
Пресвятая Владычице Богородице, заступи!
Пресвятая Владычице Богородице, прости!
Пресвятая Владычице Богородице, защити!
Пресвятая Владычице Богородице, управи!
Пресвятая Владычице Богородице, утеши!
Пресвятая Владычице Богородице, вразуми!
Пресвятая Владычице Богородице, настави!

*****
Мати Божия, спаси Землю Русскую!
*****
Молитвенные именные призывания Богородице

Мати Подателя милости, помилуй мя, грешного!
Мати Подателя смыслов, вразуми мя, заблудшего!
Взбранной Воеводе Победительная, ополчись за мя, окаянного!
Мати Избавительнице, избави мя от всякия напасти!
Мати Блаженное Чрево, оживотвори мя (омертвелую душу мою) Плодом Чрева Твоего!
Мати Бога Слова, даруй Слово Истины не токмо устом, но наипаче – душе, сердцу и уму моему!
Мати Подательнице ума, подаждь разум заблудшему рабу Твоему!
Мати Взыскание погибших, взыщи погибшую душу мою!
Мати Молебнице, даруй молитву рабу Твоему!
Мати Обидимых Покровительнице, покрый Покровом Твоим всех обидимых (раб Твоих)!
Мати Страждущих и Обидимых Заступнице, Буди Заступницей рабом Твоим!
Мати Радостей Радость, даруй радость рабом Твоим!
Мати Споручнице грешных, буди Верной Споруницей рабом Твоим!
Мати Отрадо и Утешение, буди Отрадой и Утешением моим( рабу Твоему = рабом Твоим)!
Мати Избавительнице от бед страждущих, буди Избавлением моим!
Мати Всех скорбящих Радость, даруй радость скорбящим рабом Твоим!
Мати Утешиельнице скорбящих, утеши скорбящих раб Твоих!
Взбранной Воеводе Победительная, поборай враги моя!


*****
Молитва Пресвятой Богородице о трудах

Пресвятая Владычице Богородице, приими труды мои во славу Сына Твоего, Христа Бога нашего!


Пресвятая Владычице моя Богородице, разреши обиду со злыми врагами моими!
Пресвятая Владычице моя Богородице (Господи Иисусе Спасе Боже мой, Отче Господа нашего Иисуса Христа, Святитель Отче Николае, угодниче Божий (имя рек), вступись за мя перед сильными врагами моими (сильными мира сего)!

Пресвятая Владычице Богородице, буди мне Заступницей на Страшном Суде Сына Твоего (Христа Бога нашего) (на злых враг моих)!
Пресвятая Владычице Богородице, яви мне, недостойному, заступление Твое перед врагами моими!
Пресвятая Владычице Богородице, обличи злобных враг моих, ищущих избыти мя злобными языками своими!

Пресвятая Владычице Богородице, исполни во благих прошения моя, да не в ложь (не суетна) будет молитва моя!

Пресвятая Владычице Богородице, даруй мне молитву в орудие на враг моих!
Яко всесильным заступлением Твоим (от иконы Твоея святыя – имя рек) Землю Русскую многократно заступала еси и от бед великих сохраняла еси, Пресвятая Владычице наша Богородице, тако всесильным заступлением Твоим заступи (спаси, сохрани) и помилуй окаянную душу мою!

******
Пресвятая Богородице, заступи нас (душу мою)!
Заступнице Усердная, заступи всех уповающих на имя Твое и Сына Твоего Христа Бога нашего!
Яко Заступнице Усердная, заступи всех ищущих Покрова Твоего!


Яко некогда молениями люда русского перед перед Пречистою иконою Твоею Владимирскою суд Божий о Земле нашея на милость преложила еси и полки нечестивых от страны нашей отгнати изволила еси, тако ныне, Мати Божия, спаси Землю Русскую!

Яко иконою Твоею Экономиссою, на Руси Домостроительницей именуемою, благословение лавре Афонской даровала еси и вся потребная исполнила еси, Пресвятая Владычице наша Богородице, тако даруй нам (державе нашей) благодать Твою ради богатства милости Твоея!

или

Яко иконою Твоею Экономиссою, на Руси Домостроительницей именуемою, вся недостающее лавреАфонской исполнила еси тем Угодника Твоего Афанасия и лавры иноков насельников утешила еси, тако сильными того молитвами восполни вся недостающая нам (исполни во благих желания и чаяния наша) ради богатства милости Твоея!

Молитва о Покрове Богородицы

Яко православному Царь – Граду Покров Тво милостиво даровала еси, Пресвятая Владычице наша Богородице, тако даруй нам, рабом Твоим, Покров Твой!

или

Яко православному Царь – Граду Покров Тво милостиво даровала еси, Пресвятая Владычице наша Богородице, тако даруй нам, рабом Твоим, Покров Твой ради милости Твоея!

или

Пресвятая Владычице наша Богородице, даруй нам Покров Твой!

Пресвятая Владычице наша Богородице, покрый нас Покровом Твоим!

Пресвятая Владычице наша Богородице, не лиши нас Покрова Твоего!

Молитва Богородице Блаженное Чрево

Яко Класс Жизни во Блаженном Чреве Своем Возрастившую и Путь, Истину, Дверь и Жизнь Плодом Чрева Своего во чрево адова осужденным даровавшую, тем Всепетую Богородицу величаем!!

Яко Класс Жизни во Блаженном Чреве Своем возрастила еси и Плод Утробы Твея Хлеб Жизни Небесный верным даровала еси, тем верных из чрева адова исторгла еси, Пресвятая Владычице Богородице, моли усердно Рождшегося из Тебе о почитающих память Твою!

Молитва перед иконой Божией Матери «Неисчерпаемая Благодать», или Козельщанская

О, Всеблагого Сына Мати Всеблагая, Всех скорбящих Радосте, Всемилостивая наша Утешительнице, от всех бед Избавительнице, всех молений и прошений наших Милостивая Услышательнице и во благих Исполнительнице, во всех бедах нам Сострадательнице, Всещедрая земных даров и небесныя благодати Христа Бога нашего верным Подательнице!
Прими сие малое моление наше, в сем многотрудном житии нашем от скорби сердец наших Тебе приносимое, и от всякой скорби избавление и на радость ее преложение нам даруй.
Наипаче благодати причастниками Сына Твоего Христа Бога нашего нас соделай, да не лишимся никакоже Того благодати и в час Страшного Суда Его одесную станем, славя Его неизреченное милосердие и Твое Всемилостивое о нас грешных предстательство со всеми небесными Силами и Святыми во веки веков. Аминь.


Молитва Богородице 1
Благодатное Небо и Блаженное Чрево

Яко Блаженно Чрево Твое Превыше Небес соделался еси, темже и икона Твоя Благодатное Небо нареклася еси, Пресвятая Владычице Богородице, тем моли Воплощщагося благодати и блаженства Того нам приобщитися!

Молитва перед иконой «Подательница ума»

Яко икону Твою «Подательница ума» нарещи изволила еси, от нея же написавшему по повелению Твоему сей образ изографу, до сего никакой же пользы от земных врачей получившу, от неисцельныя буйныя болезни помрачения ума исцеление подати изволила еси, темже посли по неизреченной милости Твоея всем молящимся пред ней подание ума и благодати (ума прибавление)!

Молитва о Покрове Богородицы 2

Яко Царь – Граду Покров Свой даровала еси и скорбь на радость смерти чающим обратила еси, Пресвятая Владычице Богородице, тако даруй душе моей вовеки Покров Твой и всех скорбей на радость обращение!

Молитва о иконе Иверской

Яко чудотворною иконою Твоею Иверскою судьбы рода человеческого возвещаеши и беды по молитвам перед ней отводиши, яко некогда Царь – Граду некогда Покров Твой, искренне в Твое заступление верующим даруеши, Пресвятая Владычице наша Богородице, тако даруй невозвратно на Тя надежду имущим Покров Твой и Нечаянну.ю Радость всех скорбей на радость обращение!

Тропать иконе Божией Матери Тучная Гора

Молитва

Яко Горе Тучней, Усыренней Себя Самого – Камень Несекомый в источник Жизни вечныя даровал еси, Господи Иисусе Христе, Спасе Боже наш, тако Пречистыя Матери Твоея молитвами даруй мне источник милости и благодати Твоея!

Молитва о Нечаянной Радости

Яко иконою Твоею «Нечаянная Радость» именуемою, от пути погибельного грешника отвратила еси и к покаянию и примирению с Сыном Своим привела еси, трехкратным ходатайством к Иже из Тебе Рожденному на прощение грешника Того преклоняя, тако даруй грехов оставление и примирение с Сыном Твоим всем, любовию почитающим икону Твою!

Молитва Пресвятой Богородице о верных

Пресвятая Владычице Богородице, призри на верных раб Твоих, вверженных в нищету ради верности Сыну Твоему !

Молитвы о иконе Владимирской

Яко иконою Твоею Владимирскою заступление Земле Русской даровала еси и тьму враг от тоя отогнала еси, милость Свою Русскому народу являя, тако даруй заступлени изможденной душе моей (рабом Твом, чадам моим), Пресвятая Владычице Богородице!

Яко иконою Твоею Владимирскою заступление Земле Русской даровала еси и тьму враг от тоя отогнала еси, милость Свою Русскому народу являя, тако отжени от меня сильных враг моих, ищущих погибели души моей!

Яко иконою Твоею Владимирскою заступление Земле Русской даровала еси и тьму враг от тоя отогнала еси, милость Свою Русскому народу являя, тако даруй даруй утверждение всем служащим Сыну Твоему, Христу Богу нашему!

Молитвы о иконе Богоматери Нерушимая Стена

Яко иконою Твоею Нерушимая Стена заступление Земле Русской даровала еси и той Православие в Отечестве нашем непреложное утверждение знаменовала еси, Пресвятая Владычице Богородице, тако даруй верным Твоим утверждение в Сыне Твоем, Христе Боге нашем!

Яко иконою Твоею Нерушимая Стена заступление Земле Русской даровала еси и той Православие в Отечестве нашем непреложное утверждение знаменовала еси, Пресвятая Владычице Богородице, тако буди Нерушимой Стеной для всех враждующих против нас и замышляющая пакости творити нам, Всемилостивая Владычице!


Молитвы перед иконой Божией Матери Казанской

Молитва перед иконой Божией Матери Казанской о единении

Яко икону Твою Казанскую во благословение и единение стране нашей северней даровала еси и той на победу над супостаты и величие державе Московской дати благоволила еси, Пресвятая Владычице наша Богородице, тако даруй ныне победы над враги и единение народу Русскому, да прославим Тебя, Мати Бога нашего!

Молитва Казанской о знамении милости

Яко обретением иконы Твоея Казанския власти новопросвещенного града вразумила еси и малую девицу яко избранницу Твою показала еси, Пресвятая Владычице Богородице, тако даруй ми, недостойному, знамение милости и благодати Твоея во очию сильных мира сего!

Яко обретением иконы Твоея Казанския власти новопросвещенного града вразумила еси и малую девицу яко избранницу Твою показала еси, Пресвятая Владычице Богородице, тако даруй ми, недостойному, знамение милости и благодати Твоея во очию сильных мира сего ради утверждения моего (милости и благодати Твоея)!


Яко икону Твою Казанскую стране нашей северней во утверждение ниспослати изволила еси, Пресвятая Владычице наша Богородице, тако посли ми, недостойному, знамение милости и благодати Твоея во утверждение воли Владыки нашего и Сына Твоего (во очию враг моих, да видят ненавидящие и злословящие мя и постыдятся!

Молитва Богородице Всех скорбящих Радость

Пресвятая Владычице Богородице, преложи скорбь на радость всем уповающим на Тя!

ПресвятаяВладычице Богородице, преложи скорбь на радость народу русскому!

Яко Сама Себя Всех скорбящих Радость наименовати изволила еси, Пресвятая Владычице наша Богородице, тако даруй нам по неизреченной милости и благодати Твоея всех скорбей на радость обращение!


Молитвы Заступнице Усердной

Пресвятая Богородице, заступи нас!
Яко Заступнице Усердная, заступи всех ищущих Покрова Твоего!

Пресвятая Дево, уцеломудри нас!

Мати Разума, вразуми нас!
Мати Премудрости Божия, Премудростию Рождшегося из Тебе вразуми нас!

Мати Хлеба Небесного, насыти нас, алчущих!

От всякого зла Избавительнице и всякого блага Подательнице, сирых и нагих Защитительнице и всех обидимых Покровительнице, сохрани нас под кровом Твоим!

Пресвятая Владычице Богородице, посли мне, недостойному, Радость Нечаянную!

Пресвятая Владычице Богородице, посли мне, недостойному, От бед Избавление!

Пресвятая Владычице Богородице, посли мне, недостойному, В скорбех и печалях Утешение!

Пресвятая Владычице Богородице, буди ми Единая Надеждо!

Пресвятая Владычице Богородице, буди нам скорбящим Утешительнице!

Пресвятая Владычице Богородице, буди нашим сердцам Умиление!

Яко Землю Русскую иконою Твоею непрестанно заступаеши, Пресвятая Владычице Богородице, тако заступи окаянную душу мою!

Молитва перед Вышенской иконой Божией Матери
Яко злого слугу, убити рабу Твою ищущего, слепотою поразила еси тем к покаянию привела еси, верной же рабе Твоей Заступницей быти обещалася еси и паки и паки по сем прибегающим к чудотворному образу Твоему исцеления в болезнех и заступление в бедах по каегождо вере подаеши еси, Пресвятая Владычице Богородице, того ради даруй мне, недостойному, заступление от злых враг моих и всех прошений исполнение ( и принеси молитвы моя к Сыну Твоему и Богу нашему)!


Яко верному рабу Твоему Ермогену дар чудный написания молитв даровала еси, темже сильными того глаголами народ русский на иноземныхсупостатов, ищущих того поработити воздвигла еси, о Заступнице Усердная Мати Господа Вышняго, того ради сильными молитвами даруй мне того дар пламенных словес ко утверждению Твоему (всесильного заступления Твоего)!!


Молитва перед иконой Божией Матери Владимирской о заступлении

Яко по молитвам перед иконой Твоею Владимирской Землю Русскою многократно заступала еси и полки неверных в бегство обращала еси, Пресвятая Владычице Богородице, темже защити страну нашу (немощную душу мою) ищущих поживы в погибели ея (моей)!

Молитва перед Тихвинской иконой Божией Матери

Яко нечестивых свеев, обитель Твою тщащихся разорити, от стен той отгнала еси и в самом бегстве их же руками поразила еси, темже врагов своих посрамила еси, верным же на помощь Твою несумненную надежду даровала еси, темже тако порази всех утесняющих рабов Твоих и даруй уповающим на Тя надежду несумненну!



Молитва Троеручице о Иоанне Дамаскине

Яко Угодника Твоего Иоанна Дамаскина, помилуй меня, Пресвятая Владычице Богородице!

Молитва о вразумлении Богоматери
О, Всемилостивая наша Владычице, Премудрость и Силу Божию плотью родившая и наш грешный безумный в растленной похоти воли своея падший мир благодати Того приобщившая!
Прими сие малое моление наше, от нищеты духовной Тебе творимое и к Престолу Премудрости Божия – Рожденного Тобой Бога Слова – премудрости и смыслов Подателя милостиво принеси! Вразуми нас, в чем воля Распявшегося за нас Сына Твоего Христа Бога нашего, благая, угодная и совершенная, да познав Премудрость Того, всеми делами и помыслами нашими творити сию да потщимся и верными сынами Рожденной Тобой Премудрости Божией да станем! И тако, лукавого тлителя смыслов века сего сетей избежав, премудро достигнем тихой гавани спасения – жилища Премудрости Божия – Сына Твоего и Бога нашего, славя Его премудрое о нас промышление и Твое всемилостивое о нас заступление во веки веков! Аминь.


Молитва перед иконой Божией Матери «Подательница ума».
О, Всемилостивая Владычице наша, во Блаженном Чреве Твоем носившая и рождшая на спасение наше Премудрость Божию – непреложно в Тебе воплотившагося от Духа СвятаСына Твоего Христа Бога нашего!
Нынешнее наше прими приношение, от скверны нашей Тебе творимое, и ко Владыке и Творцу всех – премудрости и смыслов Подателю милостивно принеси! Подаждь нам, в нищете нашей, угасающим светильникам сердец наших от елея милости Твоея - неиссякаемого Источника Премудрости – сокровища благих и жизни Подателя! Укрепи нас в вере, надежде и любви, иже есть соуз совершенства и верными сынами Премудрости Божией соделай!
Неведущих вразуми, малодушных укрепи, колеблящихся в вере утверди, от малодушия избави и на тернистом пути Христовом терпение нам подай!
Отроков и младенцев учащихся милостиво вразуми, вкорени в сердцах их дух разума и страха Божия, да будет премудрость их не ради праздного любопытства и тщеславия, а во укрепление и утверждение веры, иже есть премудрый поводырь разума, ибо, по премудрому слову Божию, колеблющийся в помыслах нетверд во всех путях своих!
Ибо всем оскудевшим в вере и потерявшим спасительный страх Божий враг всеивает злые плевелы страха своего, иже, по премудрому слову мудрейшего из людей - царя Соломона, есть не что иное, как лишение помощи от разума. Поистине, чем менее надежды и упования на Бога внутрь душ наших, тем более враг представляет злые безумныяизмышления своя, производящие страх и мучения, иже есть преддверие мук геенских, ибо, по слову пророка,боязливая бо злоба, своим свидетельством осуждаема, выну приемлет во ум лютая, содержима совестью (Премудр 17 – 10-12).
Да минует нас чаша сия, да не приобщимся духу губителя душ наших, но да от чар и суетных мечтаний его отбежим и духом смиренным и сокрушенным в простоте сердец наших Сыном Твоим приняты да будем, Иже по всемилостивому ходатайству Твоему да изольет в души наша Духа Премудрости Своея.
Всем учащим и трудящимся ради просвещения братий своих милостивно вразумление Свое подай, да несут служение свое с любовью и страхом Божиим, ради блага ближних своих, яко призванные дати нелицеприятный ответ за делание свое на Страшнем Суде Сына Твоего.
Вразуми нас, в чем воля Распявшегося за нас Сына Твоего, Христа Бога нашего, всеблагая, всеугодная и всесовершенная, да познав милость Его о нас, недостойных и грешных, возблагодарим Его во всем житии нашем и всеми делами и помыслами нашими творити сию да потщимся, да тако, бурное море жития сего без порока прейдем и сетей лукавого тлителя смыслов избежав, достигнем вечного дома своего – Небесного Царствия Сына Твоего Христа Бога нашего и тамо прославим Его и Твое всемилостивое о нас грешных предстательство со всеми святыми во веки веков. Аминь!

Молитва Богоматери о Премудрости 2

Мати Премудрости, вразуми мя!

Яко Разум Небесный воплотила еси и Матерью Премудрости стала еси, Пресвятая Владычице Богородице, моли Воплотившегося из Тебе и разум Небесный нам даровавшего чадами Премудрости нам стати!

Молитвы Богородице Всецарице

Яко чудотворною иконою Твоею Всецарицею ослепленного сатанинскими учениями юношу обличила еси и того к покаянию чудено обратила еси, Пресвятая Владычице Богородице, тако обличи всех в прелести сатанинской пребывающих и вразуми к покаянию всех чтущих имя святое Твое!

Яко иконою Твоею, Всецарицей именуемою, юношу, бесовскими учениями прельщенного обличила еси и к покаянию обратила еси, тако обличи, накажи, к покаянию обрати, а аще не пожелают обратитися - низложи неверных раб Твоих (Сына Твоего), извращающих Закон (Сына Твоего) Господа нашего Иисуса Христа во оправдание греховных дел своих!

Молитва на Рождество Богородицы

Яко Рождеством Твоим родителей Твоих возвеселила еси и Внука Творца им соделала еси, темже главизну спасения нашего положила еси, Пресвятая Владычице наша Богородице, того ради моли Рождшегося из Тебе спастися душам нашим!

Молитва о Покрове Богородицы

Яко славному Царь – Граду заступление свое явила еси и нечестивых агарян кораблей воинство в пучине морской потопила еси, Пресвятая Владычице Богородице, тако явин ныне яви заступление страждущим рабом Твоим и потопи злыя козни враг наших в неизреченной бездне милосердия Твоего!

Яко голубиным смирением, в жестокие узы в срубе заточением и немилосердным во время принесения Бескровныя Жертвы во очию Пречистыя Матери Твоея во свидетельство иконы Ея чудотворныя Игоревская убиением страдальца Твоего первоверховного князя Игоря немилосердных жестоковыйных киевлян обличил еси и начало покаяния народу русскому положил еси, Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш, тако того с Пречистыя Матери Твоея славными молитвами даруй покаяние народу русскому!!!


Тропарь Игоревской иконе Божией Матери

Яко Ты еси Матерь Сына Твоего Христа Бога нашего, Иже вся Создавый и милуяй, и творяяй судьбу всем обидимым, Того моли усердно сотворити нам судьбы благи и разрешити обиды наша (обиду мою), яко будет угодно святой воле Его.

Пресвятая Владычице Богородице, Всех обидимых Покровительнице, разреши обиду мою, даруй мне, недостойному, Покров Твой! Покрый мя, недостойного, омофором Твоим! Даруй мне, недостойному, милостивое заступление Твое)!

Яко голубиным смирением, в жестокие узы в срубе заточением и немилосердным во время принесения Бескровныя Жертвы во очию Пречистыя Матери Твоея во свидетельство иконы Ея чудотворныя Игоревская убиением страдальца Твоего первоверховного князя Игоря немилосердных жестоковыйных киевлян обличил еси и начало покаяния народу русскому положил еси (мученической смертию первоверховного страдальца Твоего начало – камень устроения Святой Руси кровь мученика Твоего – конец – кончину кротких царственных мучеников Твоих – кротких страстотерпцев знаменуя), Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш, тако того с Пречистыя Матери Твоея славными молитвами даруй покаяние народу русскому (даруй покаяние врагом моим) (обличи немилосердие народа моего) (отврати народ Твой от злобы самовластия своего)!!!
****
Тропарь Божией Матери Не рыдай Мене Мати

Яко у Креста Сына Своего духом Тому сраспиналася еси, Богородице, и вся испросити у Него можеши, Того моли во всякой скорби облегчение и на радость скорбей обращение нам даровати

Тропарь Божией Матери о Премудрости

Яко Божию Премудрость плотию родила еси, Богородице, Того моли всякого недоумения разрешение и в Истине, Яже Премудрость есть, утверждение нам даровати.

Тропарь Божией Матери Скорбящей

Яко скорбь за Сына Своего претерпела еси, Того моли непрестанно от всякия скорби избавити нас!

Тропарь Божией Матери Слово Жизни

Яко Слово Жизни плотию рождшая, Того моли нам вечную жизнь Собой даровати.

*****
Молитва Божией Матери
Избавительнице от бед

Пресвятая Владычице Богородице, избави нас от бед!

Пресвятая Владычице Богородице, избави нас от враг, утесняющих нас!

Пресвятая Владычице Богородице, избави нас от тяжкого бремени грехов наших!

Пресвятая Владычице Богородице, избави нас от всякого зла!

Пресвятая Владычице Богородице, избави нас от духа злобы сего!

Молитвы о знамении милости

Молитва о знамении Божием

Яко снисхождением Благодатного Твоего Огня на Гроб Твой чудо миру непрестанно являеши еси, и тем веру Твою православную непреложно утверждаеши еси, Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш, тако даруй душам нашим в вере истинней несумненное в спасении нашем утверждение!

Молитва о знамении во благо 0

Господи Иисусе Христе, Сыне Божий, аще угодно Тебе делание мое, сделай имя мое грозным для враг Твоих!

Молитва о знамении во благо 1

Господи Иисусе Христе, Сыне Божий, даруй мне знамение во благо во обличение мерзких враг Твоих!

Молитва о знамении во благо 2

Господи Иисусе Христе, Сыне Божий, аще угодно Тебе делание мое, даруй мне знамение во благо во обличение злых лукавых мерзких враг моих, запинающих мя в доброделании моем злой лукавой волей своей!

Молитва о знамении во благо 3

Приими молитвы моя яко знамение во благо, Господи Иисусе Христе, Спасе Боже мой!

Молитва о знамении во благо

Господи Иисусе Христе, Сыне Божий, аще угодно Тебе делание мое, яви на мне знамение во благо: обрати поношение поношающих мя на главу их!

Молитва о знамении милости 1

Господи Иисусе Христе, Сыне Божий, аще угодно Тебе делание мое, яви на знамение милости Твоея ради немощной души моей!

Молитва о знамении милости 2

Господи Иисусе Христе, Сыне Божий, явно соделай на мне милость Твою!

Молитва о знамении милости 3

Господи Иисусе Христе Сыне Божий, из того узнаю, яко не суетно упование мое, аще явиши мне, недостойному, знамение милости Твоея!

Молитва о знамении милости А

Господи Иисусе Христе, Сыне Божий, Ты бо рекл еси, яко род прелюбодейный и грешный знамения ищет. Блаженны же не видевшие и веровавшие. Се, аз, грешный и лукавый маловерный раб Твой, не имам веры во милосердие Твое. Даруй ми, недостойному маловерному рабу Твоему, яко Апостолу Фоме, знамение милости Твоея ради утверждения веры моея, да увидев, уверую и спасуся!
Аще же по маловерию моему, льстивый и лукавый язык, ум лукав, привлаченный земным вещем и душу маловерну и боязливу имея, убоюся творити волю святую Твою, иже всеблагая, всеугодная и совершенная, уклонившись в самонадеянныя хитросплетения и оправдания лукавого ума моего, Ты же, Владыко Всемилостиве, милостивно и кротко посецы корень самоугождения моего, отвратив от лукавых путей самоугождения моего на праведныя стези Твоя, да потщивщись творити волю святую Твою, смогу войти воЦарствие Твое и тамо прославити Всесвятое имя Твое Отца и Сына и Святого Духа. Аминь

Молитва о знамении милости о Святителе Алексие

Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш!
Ныне по святому глаголу Твоему зрим сбытие словес Твоих, яко род прелюбодейный и грешный знамение ищет, простые же рабы Твоя в простоте сердца веру имут.
Ей, Владыко Святый и Истинный! Ныне же мы, рабы Твоя, в скорбях века сего многоскорбного и многопопечительного изнемогохом, духом ослабехом, верою оскудехом и в конец во ад ум свой низведохом. Даруй по велицей милости Твоей утешение рабом Твоим!
И яко Святителю Твоему Московскому Алексию чудо исцеления от слепоты агарянской ханши Тайдулы, в знамение милости Церкви Православной и Державе Русской даровал еси, Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш, тако того молитвами даруй мне (нам) знамение милости Твоея во исцеление слепоты нашей духовной. Да благословится и препрославится великолепное достопоклоняемое имя Твое, со Безначальным Отцем и Единосущным Духом во веки веков. Аминь.

Молитва о утверждении в вере и знамении милости

Господи Иисусе Христе, Сыне Божий, Ты бо рекл еси пречситыми усты Твоими, яко род прелюбодейный и грешный ищет чудес и знамений. Право рекл еси, Господи! Яко человек прост в вере своей верует в простоте сердца, человек же с двоящимися помыслами нетверд во всех путях своих, и сомневающийся в милости Твоей, яко некогда ученик Твой Петр, несумненно обрекает немощную душу свою на утопление в бурных волнах житейского моря сего. Ей, Господи!
Но ныне же яви милость Свою ради многия множества милости Твоея немощной душе моей и аще творит душа моя путь неправды – отврати меня от него, аще же враг тщится в злобе своей отвратити ум мой от пути Твоего, утверди меня в вере Твоей и яви знамение милости Твоея! Да не посмеется враг над немощною душою моей! Не дай врагу моему, яко прародтелей наших, увлещи и поработити скверной державе владычества своего удобосклоняемую душу мою лукавством своим!


********

4.12 (21.11) Введение во храм Пресвятой Богородицы.

Яко Введением во Святая Святых Служение Пречистыя Девы предвозвестити изволил еси и Блаженное Чрево Ея яко Благодатное Небо в знамение Домостроительства Сына Твоего уготовал еси, Отче Господа нашего Иисуса Христа, тако ради милости Воплотившегося от Тебе спаси души наша!

Яко Введение во Святая Святых Пречистыя Дщери Твоея Матерь Сыну Твоему назнаменовати изволил еси и тем Служение Богоизбранной Отроковицы уготовал еси, Отче Господа нашего Иисуса Христа, тако сильными Пресвятой Владычицы нашей молитвами даруй нам знамение ко избавлению душ наших!

Молитва о Введении в Храм Пресвятой Богородицы

Яко во Святая Святых Духом Святым была введена еси и Святая Святых Большую Рождеством Своим Себя явила еси, Пресвятая Владычице наша Богородице, моли Рождшегося из Тебе не оставити нас Духом Своим Святым (введи нас в радость Сына Твоего Христа Бога нашего)!

Яко Введением во Святая Святых Пречистыя Отроковицы Служение Пресвятыя Матери Сына Твоего Христа Бога нашего предвозвестити изволил еси и тем Тайну Боговоплощения назнаменовал еси, Владыко Вседержителю Господи Боже наш, тако сильными Матери Сына Твоего молитвами даруй нам, прелюбодейным и грешным, знамение непререкаемое всемилостивыя милости и благодати Твоея!

****

Молитва Богоматери о Небесной Трапезе

Насущного хлеба Спорительнице и от всяких бед Избавительнице, Мати с Небес Сшедшего Сына Твоего Христа Бога нашего! Моли Испекшегося из Чрева Твоего Небесныя Трапезы Того причастниками нам быти!

4.12 (21.11) Введение во храм Пресвятой Богородицы.
Молитвы о Введении в Храм Пресвятой Богородицы


Яко Введением во Святая Святых Служение Пречистыя Девы предвозвестити изволил еси и Блаженное Чрево Ея яко Благодатное Небо в знамение Домостроительства Сына Твоего уготовал еси, Отче Господа нашего Иисуса Христа, тако ради милости Воплотившегося от Тебе спаси души наша!

Яко Введение во Святая Святых Пречистыя Дщери Твоея Матерь Сыну Твоему назнаменовати изволил еси и тем Служение Богоизбранной Отроковицы уготовал еси, Отче Господа нашего Иисуса Христа, тако сильными Пресвятой Владычицы нашей молитвами даруй нам знамение ко избавлению душ наших!

Яко во Святая Святых Духом Святым была введена еси и Святая Святых Большую Рождеством Своим Себя явила еси, Пресвятая Владычице наша Богородице, моли Рождшегося из Тебе не оставити нас Духом Своим Святым (введи нас в радость Сына Твоего Христа Бога нашего)!

Яко Введением во Святая Святых Пречистыя Отроковицы Служение Пресвятыя Матери Сына Твоего Христа Бога нашего предвозвестити изволил еси и тем Тайну Боговоплощения назнаменовал еси, Владыко Вседержителю Господи Боже наш, тако сильными Матери Сына Твоего молитвами даруй нам, прелюбодейным и грешным, знамение непререкаемое всемилостивыя милости и благодати Твоея!

****
Яко во Святая Святых дерзновенно вступила еси и тем Божие благоволение падшему роду человеческому Собою явила еси, паки и паки Божие Воплощение предвозвестила еси, моли Воплотившегося от Тебе помиловати души наша!!!

Яко Дева юная во Святая Святых вступила еси, темже падшего естества женского обожение предвозвестила еси, Тайну Воплощения Сына Божия Собою явила еси, моли падших под Свои рамена (яко кокош птенцы (Матф23:37)) Тобою Рожденного Собою собрати!

Яко Божию силу и Божию Премудрость ко спасению нашему (падшему миру сему) родила еси, Пресвятая Владычице Богородице, тако Своего моли даровати нам Премудрость ко спасению нашему!
или
Пресвятая Владычице Богородице, даруй мне Премудрость Твою (Сына Твоего, Христа Бога нашего)!


Пресвятая Владычице Богородице, Споручнице грешных, буди мне Верною Споручницею к Сыну Твоему Христу Богу нашему!


Молитвы о иконе Донской Божией Матери

Яко Угоднику Твоему Димитрию Донскому икону Пречистыя Матери Твоея в знамение победы над агарянами даровал еси, Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш, тако сильным тех молитвами даруй ми знамение милости Твоея в победу над врагами Твоими!
Или
Яко Угоднику Твоему Димитрию Донскому икону Пречистыя Матери Твоея в знамение победы над агарянами даровал еси, Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш, тако сильным тех молитвами даруй ми знамение милости Твоея в победу над врагами моими!
Или
Яко Угоднику Твоему Димитрию Донскому икону Пречистыя Матери Твоея в знамение победы над агарянами даровал еси, Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш, тако сильным тех молитвами даруй ми знамение милости Твоея в победу над врагами моими и Отечества моего!
Или
Яко Угоднику Твоему Димитрию Донскому икону Пречистыя Матери Твоея в знамение победы над агарянами даровал еси, Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш, тако сильным тех молитвами даруй ми знамение милости Твоея в победу над врагами моими и Церкви Твоей Святей!

Молитвы о Божией Матери Призри на смирение
Владыко Всемилостиве Господи Иисусе Христе Спасе Боже мой (наш) (Отче Господа нашего Иисуса Христа), даруй мне, недостойному, оправдания Твоя паче всякого оправдания и свободу паче всякой свободы!

О Всемилостивая рабо Господня Пресвятая Владычице наша Богородице! Яко призре Господь на смирение Твое, призри ныне всемилостиве смиренно на смиренное моление раб Твоих, смиренно молящих милостивое смирение Твое ко обретению милостивого ходатайства Твоего к милости всех Подателю и Творцу всяческих! (Лк 1)
Яко раба Твоего Захарию, исполни Духа Свята мя, недостойного, ко пророческому благословению Имени Святого Твоего, Господи Иисусе Христе Спасе Боже мой (наш) (Отче Господа нашего Иисуса Христа)! (Лк 1:67)
Пресвятая Владычице наша Богродице, яко обрела еси благодать у Бога (Лк 1:30), моли благость Его даровати благодать душам нашим!
Яко исполняеши Духа Свята верных раб Твоих, Владыко Всемилостиве Господи Боже Спасе наш, тако исполни Духа Твоего нас, недостойных рабов Твоих, радующихся духом своим о величии милости Твоея (на смиренных рабех Твоих)! (Лк 1:58)!
Яко призре на смирение рабы Своея, Владыко Всемилостиве Господи Боже Спасе наш, тако ныне призри на смирение раб Твоих, ублажающих Тя и Верную Мати Рабу Твою! (Лк1:48)!
Владыко Всемилостиве Господи Боже Спасе наш, сотвори державу мышцею Своею: расточи гордыя мыслию сердца их. Низложи сильныя (мира сего) со престол (надменных сердец их = и властных моисеевых седалищ их) и вознеси кроткия, молчаливыя и смиренныя, трепещущие словес Твоих (Ис 66:2). Алчущие исполни благ, а богатящися надмением своим отпусти тщи в надменном надмении надменных сердец их! Помяни милости, яже глагола ко отцем нашим, Аврааму и семени его до века ради милости Твоея обетования Твоего (Лк 1: 50-55)!
Яко на живущих окрест верных раб Твоих Захарии и Елизаветы, даруй страх Твой на рабех Твоих ради спасительной Премудрости Твоея (Лк 1:65)!
Яко глаголы уст святых сущих от века пророк Твоих, Владыко Всемилостиве Господи Боже Спасе наш, (Владыко Всемилостиве Господи Иисусе Христе Спасе Боже мой (наш)), сотвори милость Твою ныне во спасение от враг наших и из руки всех ненавидящих нас! Помяни Завет Святый Свой и возвести Святую волю Твою, во еже како творити волю Святую Твою и служити Ти преподобием и правдою пред Тобой во вся дни живота нашего! (Лк 1:68-75)
Пресвятая Владычице Богородице, не остави мя, недостойного, во вся дни живота моего и и прими мя, недостойного, во Царствии Сына Твоего Христа Бога нашего!

Яко Смыслов Подателя родила еси и сущим в скорбях жития земного всех скорбей на радость пременение (преложение) Иже Рождшимся из Тебе даровала еси, Мати Спаса Милостивого Христа Бога нашего, того ради даруй нам, в скорбях и бедах сущим, к Сыну Твоему и Богу обращение (и ради Твоего ходатайства от милости Подателя всемилостивое насыщение)!
Прим.: пременение (преложение) старослав – перемена.

Тропарь Богородице Ключ Разумения

Яко Божию Премудрость и Силу плотию родила еси, Богородице, даруй нам Ключ Разумения Сына Твоего, Христа Бога нашего!

Владыко Всемилостиве Господи Иисусе Христе Спасе Боже мой (наш) (Отче Господа нашего Иисуса Христа), Владыко Святый и Истинный, Содетелю и Спасителю наш, Истинный и Живый Путю, Истино Непреложная и Любы Неизреченная, Премудрости и смыслов Подателю, ради Матери Твоея, Стоявшей у Креста Твоего, поимлуй меня и маму мою (исполни во благих прошения моя)!

****

******
Прошу у Пречистой Матери Господа нашего Иисуса Христа защиты от злых мерзких подлых врагов моих и Христа Бога нашего, ищущих погубити автора этих строк и его творчество в угоду сильным мира сего и отцу своему дьяволу!! Рука и воля Господня да будут на всех нас!
Слава Богу за всё!!!!

Молитва о знамении милости
о начале чудес в Кане Галилейском
Зане на браке в Кане Галилейстей недоставшу вину ведяще Сыну Своему «вина не имут» рекла еси и темже милосердия (Двери) Подателя милости милосердным глаголом Своим «еже аще глаголет вам сотворите» заповедь всему роду человеческому о Сыне Своем даровала еси и начаток знамений Сына Своего о падшем роде нашем явлением Славы Своея подвигла еси (Ин 2:1-11), Пресвятая Владычице наша Богородице, темже милосердия ради многия милости по неизреченному благоутробию Сына Твоего милосердия двери отверзи нам и милости Сына Твоего Христа Бога нашего (и даруй нам, недостойным, знамение милости Твоея и Сына Твоего Христа Бога нашего) (сподоби нас, недостойных, званых быти на Брак Сына Твоего Христа Бога нашего)!

Яко на браке в Кане Галилейстей, недоставшу вину, глагола Сыну Своему: «Вина не имут» в жалости Материнского сердца Своего и глагола слугам: «Еже аще глаголет вам, сотворите», дав знамение начатка знамением Сына Твоего, да явит Славу Свою, яко Единогородного от Отца (Ин 2:1-11), да познают Тя, Мати Слова, яко Хадатаицу Милосердную к Сыну Твоему Христу Богу нашему, тако ныне рцы лукавым, яже рабы Сына Твоего ся рекут суть (яже глаголящаяся быти иудеи), и не суть, но лгут (Откр 3:9), яже превращают Закон Сына Твоего Христа Бога нашего, извращают заповеди Его, здравого учения не послушают, учат скверным и бабьим басням (1 Тим 4:7) избираеми по своим похотем отцов и учителей, чешеми слухом и от Истины – Господа нашего Иисуса Христа отвращаются и к басням уклоняются по непреложному обетованию Апостола Сына Его (2 Тим 4: 3-4), всуе чтут Его, уча учением, заповедем человеческим (Матф 15:9), яже вожди суть слепи слепцем, яже оба в яму вметаются (Матф 15:14) – в яму безмерну скверной державы отца своего дьявола, творящие срамные похоти отца своего, еже убийца исокни (Ин 8:44) ради ненасытной злобной похоти лукавой души своея, утесняющих (гонящих) праведника за Слово Святое, тщетно тщащихся, якоже некогда Сына Твоего, зле зло убити мя за служение Сыну Твоему, волю Слова – Сына Божия о мне, недостойном служителе Его (Ин 16:20)!

Земля Премудрости и Мати смыслов Подателя, подай мне разум ко утверждению (просвещению, спасению – слово рек) моему!

Владыко Всемилостиве Господи Иисусе Христе Спасе Боже мой (наш) (Отче Господа нашего Иисуса Христа), Владыко Святый и Истинный, Содетелю и Спасителю наш, Истинный и Живый Путю, Истино Непреложная и Любы Неизреченная, Сердцеведче всех (Пресвятая Владычице Богородице), избави мя от мерзких страстей, воюющих (ищущих поработити) на душу мою (да не лишуся блаженного рабства Тебя (СынаТвоего), Владыки, Творца и Спаса моего)!
Пресвятая Владычице Богородице, избави мя от рабства дьяволя и введи мя, недостойного, в блаженное рабство Сына Твоего!
Пресвятая Владычице Богородице, отрыгни сердцу моему радость сердца Твоего (излей на душу мою радость духа Твоего)! (Лк 1:51)

Матушка Владычице Пресвятая Владычице Богородице, Всех скорбящих Радосте, алчущих Питательнице и нагих одеяние, Отчаянных Единая Надеждо, услыши глас скорбного моления моего! Се, жалость Сына Твоего снесть мя (Ин 2:17), и творяще Дом Отца Сына Твоего домо купленного (Ин 2:16), якоже некогда Сына Твоего, ищут убити мя! Вступись в прю мою, яви всемощный Покров Твой! Разори церковь лукавнующих (Откр 3:9) - сатанинское соборище сие - яже Твоя рабы – православныя ся рекут суть (яже глаголящаяся быти иудеи), и не суть, но лгут (Откр 3:9), яже превращают Закон Твой, извращают заповеди Твоя, здравого учения не послушают, избираеми по своим похотем отцов и учителей, и от Тебя – Истины – Господа нашего Иисуса Христа отвращаются и к басням уклоняются по непреложному обетованию Апостола Твоего (2 Тим 4: 3-4), яже вожди суть слепи слепцем, яже оба в яму вметаются (Матф 15:14) – в яму безмерну скверной державы отца своего дьявола, творящие срамные похоти отца своего, еже убийца искони (Ин 8:44) ради ненасытной злобной похоти лукавой души своея, утесняющих (гонящих) праведника за Слово Святое Твое требующих слушати их паче Тебе, Творца и Спасителя нашего, яже презапрещают верным рабом Твоим (Деян 4:21) и тщатся зело запрещением запретити творити волю Святую Твою и и всуе чтут Тя и учат учением измышлениям человеческим, связывают бремена неудобоносима, сами же перстом не хотят двигнути их (Матф 23:4) ради своекорыстной мерзкой похоти самодовольной души своея, ищущих, якоже некогда Сына Твоего, убити мя за мое служение Ему (Ин 5:16) и сопричти мя, недостойна, звана быти на Брак Сына Твоего Христа Бога нашего (Ин 2:1-2) всемилостивым ходатайством Твоим!

Пресвятая Владычице моя Богородице, обидимых Покровительнице, Страждущих Заступнице! Яви всемощный Покров Твой гонимому рабу Твоему за служение Сыну Твоему Христу Богу нашему!

Пресвятая Владычице моя Богородице, Мати Слова Божия, умоли Рождшегося от Тебе дати чадом противления суетного века сего покаяния от злых дел наших! Наведи на ны зло велие, во еже есте нам плоть человеческу сына своего и плоть человеческу дщере своея! И низрнини ны в исподи, а не наверху, зане не послушаша гласа Твоего, зане рекли о себе «мы рабы Господни» и твориша похоти отца своего дьявола и отца злобы своея (Варух), да насытятся от злобных путей своих и злых похотей своих и уразумеют Един Путь Господень – Сына Твоего Христа Бога нашего и обратятся (Лк 1:77-78)!
Матушка Владычице Пресвятая Богородице, Всех скорбящих Радосте, Страждущих Заступнице, алчущих Питательнице и нагих одеяние, Отчаянных Единая Надеждо, Всех обидимых Покровительнице, якоже Сына Твоего Христа Бога нашего в Кане Галилийском на сотворение начатка знамений Своих сподвигла еси, темже веру ученик Того утвердила еси (Ин 2:11),такоже всемощными Твоими молитвами утверждение в вере в милости Рождшегося от Тебе мне даруй!
Мати Света, освяти душу мою!
Пресвятая Владычице Богордице, буди мне Свидетельницей Верной и Ходатаицей Непреложной на лукавыя рабы Твоя, яже якоже некогда на Сына Твоего, совет сотвориша, якоже научены быша (Матф 28:15), яко убити мя за мое служение Сыну Твоему Христу Богу нашему! Обличи враги моя, яже Твоя и Сына Твоего враги суть! Сему же свидетели Ты, Господи Иисусе, Пречистая Матерь Твоя и Дух Святый (Деян 5:32)!

Аще есть на мне милость Твоя (аще принял еси покаяние мое), Господи Иисусе Христе Спасе Боже мой (наш) (Отче Господа нашего Иисуса Христа), Владыко Святый и Истинный, Содетелю и Спасителю наш, Истинный и Живый Путю, Истино Непреложная и Любы Неизреченная, Сердцеведче всех, Наставниче покаяния, яко Ты Боже, сотворивый Небо и Землю и море вся, яже в них (Деян 4: 24), Творче всяческих, посли Отраду и Утешение измученной душе моей!
Мати Премудрости, обличи заговор сильных мира сего, распявших Сына Твоего Христа Бога нашего (Ин 5:16-18) - лукавых рабов - сатанинское соборище сие - яже рабы Сына Твоего Христа Бога нашего – православныя ся рекут суть (яже глаголящаяся быти иудеи), и не суть, но лгут (Откр 3:9), яже превращают Закон Сына Твоего Христа Бога нашего, извращают заповеди Его, здравого учения не послушают, избираеми по своим похотем отцов и учителей, и от Истины – Господа нашего Иисуса Христа отвращаются и к басням уклоняются по непреложному обетованию Апостола (2 Тим 4: 3-4), яже вожди суть слепи слепцем, яже оба в яму вметаются (Матф 15:14) – в яму безмерну скверной державы отца своего дьявола, творящие срамные похоти отца своего, еже убийца искони (Ин 8:44) ради ненасытной злобной похоти лукавой души своея, утесняющих (гонящих) праведника за Слово Божие, требующих слушати их паче Творца и Спасителя нашего, яже презапрещают верным рабом Твоим (Деян 4:21) и тщатся зело запрещением запретити творити волю Святую Твою и и всуе тщатся тщатися творяшеся, яко богочтецы суть и учат учением измышлениям человеческим, связывают бремена неудобоносима, сами же перстом не хотят двигнути их (Матф 23:4) ради своекорыстной мерзкой похоти самодовольной души своея, ищущих, якоже некогда Сына Твоего, убити мя и всех верных за наше служение Сыну Твоему Христу Богу нашему (Ин 5:16)! Зле зло яве явно обличи мерзость их! На ближних и чадах их, живущих лукавством их, яве явно яви мерзость их!
Мати Премудрости, яве явно яви хари богомерзкия всех врагов Сына Твоего Христа Бога нашего, ищущих, якоже некогда Сына Твоего, убити мя и всех верных за наше служение Сыну Твоему Христу Богу нашему (Ин 5:16 Ин 2:5)!
Мати Премудрости, утверди мя в Сыне Твоем, Христе Боге нашем!
Мати Премудрости, укажи мне, недостойному, Путь к Сыну Твоему Христу Богу нашему (Ин 14:6 Ин 2:5)!

Слава Тебе, Господи Иисусе Христе Спасе Боже мой (наш) (Отче Господа нашего Иисуса Христа), Владыко Святый и Истинный, Содетелю и Спасителю наш, Истинный и Живый Путю, Истино Непреложная и Любы Неизреченная, Сердцеведче всех, Наставниче покаяния, яко Ты Боже, сотворивый Небо и Землю и море вся, яже в них (Деян 4: 24), Творче всяческих, за Премудрую и Премилостивую Матерь Твою!
Благословенна Ты в женах, Мати Господа моего (Лк 1:43) Христа Бога нашего!
Мати Господа моего (Лк 1:43), даруй (посли) мне
целование Твое (Лк 1:44)!
Мати Господа моего (Лк 1:43), помози ми (сцели мя – просвети разум мой – даруй мне Премудрость Твою и Рождшегося от Тебе) Сына Твоего Христа Бога нашего!
*****
Мати Жизни (Живота), (Силою Рождшегося от Тебе) оживотвори душу мою!
Яко Мати Сына Божия, Егоже Царствию не будет конца, прежде, нежели зачала во Чреве, от Ангела наречена быша еси и от южики Твоея Елизаветы Духом Святым Благословенной Тя в женах, яко Благословен Плод Чрева Твоего, проречена быша еси, Мати Сына Вышнего Владычице наша Богородице, и на браке в Кане Галилейском заповедь нам даровала еси, реша о Сыне Своем: «еже аще глаголет вам, сотворите», темже начаток знамения Сына Своего сотворите милостивым ходатайством Своим положила еси, Мати Бога Вышнего и Спаса нашего, тех ради и последствующих множества многих милостей и щедрот Твоих моли Рождшегося от Тебе Всех скорбящих Радостью (Всех обидимых Покровительницей - В скорбях и печалях Утешением – слово рек = нужное вписать) быти нам!
Мати Премудрости, моли Рождшегося от Тебе всех скорбей радость обретение в Царствии Сына Твоего нам даровати!

Яко по глаголам Рождшей Тя начаток знамением Своим положити изволил еси и явил Славу Свою (Ин 2:1-11), Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш, тако всесильными молитвами Матери Твоея помилуй род наш и спаси души наша!
Мати Истины, посрами Рождеством Твоим лукавство мира сего!
Мати Истины, посрамившая Рождеством Своим лукавство мира сего, посрами сынов лукавого века сего с лукавой премудростью их!

Хлеб Живота Рождшая, насыти алчущую душу мою!
Или
Рождшая Хлеб Животный (ИН 6:35:48:51-58), напитай алчущую душу мою (меня, алчущего)!

********
Бы́сть же егда́ глаго́лаше сiя́, воз¬дви́гши нѣ́кая жена́ гла́съ от¬ наро́да, рече́ Ему́: блаже́но чре́во носи́в-шее Тя́, и сосца́, я́же еси́ сса́лъ.
Синодальный перевод
Когда же Он говорил это, одна женщина, возвысив голос из народа, сказала Ему: блаженно чрево, носившее Тебя, и сосцы, Тебя питавшие!
________________________________________
Новый русский перевод
Иисус еще говорил, когда одна женщина из толпы крикнула: — Блаженна та мать, что родила Тебя и выкормила!
________________________________________
Под редакцией Кулаковых
Когда Иисус говорил это, одна женщина из толпы воскликнула: «Блаженна мать, родившая и вскормившая Тебя!»
________________________________________
Библейской Лиги ERV
Когда Иисус сказал это, женщина из толпы громко воскликнула: «Блаженна мать, родившая и вскормившая Тебя!»
________________________________________
Перевод Еп. Кассиана
И было: когда Он говорил это, некая женщина, возвысив голос из толпы, сказала: блаженно чрево, носившее Тебя, и сосцы, вскормившие Тебя.
От Луки 11:27

О (яко) Блаженное Чрево имущая, благослови вся внутренняя моя (душу мою) благословением Рождества Твоего!
О (яко) сосцами всех Творца (Хлеб Живота) напитавшая, напитай мя, алчущего, во вся дни живота моего, да жив буду во веки (Ин 6:51)!
О Мати Слова Божия, испекшая во Блаженном Чреве Своем Хлеб Живота вечнующего, напитай мя, недостойного, (Хлебом Живота Твоего) (да жив буду во веки) (Сына Твоего ради) (ин 6:51-58)!

Мати Слова Божия, воплотившая Славу Небесную, приими нас во славу Рождества Твоего!
Мати Сына Божия, буди Отмстительницей Грозной злобным богомерзким выблядкам, гонящим, якоже некогда Ирод беззаконный и распявшие Сына Твоего, всех угодных Тебе за служение Сыну Твоему Христу Богу нашему (ищущих и алчущих правды Твоей (Сына Твоего Христа Бога нашего)) (Матф 2)!
Мати Слова Божия, Истину и Любовь в падший сей мир Воплотившая и гонения, утеснения и лишения от ищущих погубити Сына Твоего претерпевшая! Обличи ненавистников Рождества Твоего яко Ирода царя, ищущих испытати Истину, дабы погубити Ю ради ненасытной злобной похоти души своея, якоже некогда Сына Твоего Христа Бога нашего (Матф 2)!
Радуйся, Мати Божия, Заступнице Усердная всех верных Сыну Твоему Христу Богу нашему (Истине и Любви Его)!


Молитва Божией Матери последних времён
О, Царице Небесе и Земли, Премудрости и смыслов Подателя во Блаженном Чреве Своем воплотившая и Благодатное Небо яко Селение Бога и Слова Утробу Свою явившая!
Ты, видя Сына Своего учеником Своим преданного и и от неблагодарного избранного народа «Распни Его!» слышавшая, можеши вся скорби рода сего вместити и нам во всем сострадати. Ты, от учеников Сына Своего словесами «Не рыдай Мене, Мати» прославляемая и Всех скорбящих Радость Сама Себя именовавшая, можеши всякую беду по ходатайству к Сыну Твоему отвести и все скорби наши в радость обратити (претворити). Ты, Услышательница и В скорбях и печалях Утешение именуемая, вся наши скорби и печали знаеши и всякие вопль, плачь, вздох и стенание, от падшего мира сего к Тебе возносимыя, приемлеши и всякое Утешение и скорбей в радость обращение молящимся Тебе посылаеши.
Услыши стенание верных раб Твоих, якоже некогда Сына Твоего, Христа Бога нашего, от падшего мира сего, ищущего убити верных Ему, гонимых и притесняемых! Даруй свобождение верным рабом и учеником Твоим и Сына Твоего Христа Бога нашего!
Возопии Сыну Твоему «Ей, гряди, господи Иисусе» (Откр 22:20)! Се ныне опять предсташа царие земстии и князи мира сего собрашася вкупе на Господа и Христа Его – Тебя, Господа Спаса своего и избранных Твоих (Пс 2:1-2 Деян 4:26)! Накажи нечестивыя и свободи праведныя – избранных Своих, творящих волю Святую Твою!
Прошу принять эту молитву о моих богомерзких врагах = они же суть мерзкие враги Господни. Посвящается священникам и прихожанам Никольского монастыря и храма Косьмы Желтогорского = настоятелям богомерзким игумену Никону и иеромонаху Анастасию и прочим богомерзким выблядкам = священнослужителям РПЦ, недостойным этого имени, супругам Булаткиным, подлым богомерзким холуям и верных прислужникам дяди Моники, Воеводина и Едим Россию, а также их усердным последователям. Прошу принять эти молитвы о богомерзких и нечестивых митрополитах Лонгине и Игнатии с их саратовской паствой, насельников, священников, работников и прихожан Никольского монастыря и храма Косьмы Саратовского и иных храмов Саратовской митрополии и РПЦ, а также моих лукавых мерзких друзьях, гонящих и тщательно тщащихся уничтожить автора этих строк за его молитвенное творчество!

**********
Мати Премудрости, Блаженное Чрево Свое Благодатным Небом соделавшая, моли Рождшегося от Тебе Христа Бога нашего дати нам Премудрость Рождества Твоего!
Премудросте Божия, Блаженное Чрево Благодатным Небом соделавшая, даруй нам Путь, Истину и Жизнь Рождества Христа Бога нашего!
Споручнице грешных, буди мне, недостойному, Благою Споручницею (в делах наших)!

Молитвы о Слове Божием
Мати Слова Божия (Ин 1:1), Даруй дар разумения (слова) рабу Сына Твоего (Христа Бога нашего)!
Мати Слова Божия(Ин 1:1), просвети нас Словом Сына Твоего (Христа Бога нашего) (Ин 6:63)!
А́зъ бо да́мъ ва́мъ уста́ и прему́дрость, е́йже не воз¬мо́гутъ проти́витися или́ от¬вѣща́ти вси́ противля́ющiися ва́мъ.
ибо Я дам вам уста и премудрость, которой не сможет ни противостать, ни воспрекословить ни один из противящихся вам.
ибо Я дам вам уста и премудрость, которой не возмогут противоречить ни противостоять все, противящиеся вам.
Синодальный перевод
ибо Я дам вам уста и премудрость, которой не возмогут противоречить, ни противостоять все, противящиеся вам.
________________________________________
Новый русский перевод
потому что Я дам вам такие слова и такую мудрость, что никто из ваших противников не сможет противоречить или противостоять вам.
________________________________________
Под редакцией Кулаковых
ибо Я Сам дам вам такие слова и мудрость, что ни один из противников ваших не сможет им ни противостоять, ни возражать.
________________________________________
Библейской Лиги ERV
так как Я дам вам мудрость и вложу в ваши уста такие слова, что ни один из ваших противников не сможет ни противостоять вам, ни опровергнуть вас.
________________________________________
Перевод Еп. Кассиана
ибо Я дам вам уста и премудрость, которой не сможет ни противостать, ни воспрекословить ни один из противящихся вам.
Сравнение переводов: От Луки 21:15

Премудросте Божия, Господи Иисусе Христе Спасе Боже мой (наш) (Отче Господа нашего Иисуса Христа), Владыко Святый и Истинный, Творче всячских, Содетелю и Спасителю наш, Истинный и Живый Путю, Истино Непреложная и Любы Неизреченная, Премудрости и смыслов Подателю, Свете Истиный, просвещающий всякого человека, грядущего в мир, Хлебе Животный, Сходяяй с Небес (Ин 6:48), Судие Праведный, Царю всех и будущего века (Матф 25:34), даруй мне, недостойному, Премудрость, Ейже не возмогут противитися и отвещевати все противлящиеся нам!


Мати Слова Божия(Ин 1:1), даруй мне, недостойному, Премудрость Сына Твоего Христа Бога нашего, Ейже не возмогут противитися и отвещевати все противлящиеся нам!
Слава Тебе, Господи Иисусе Христе Спасе Боже мой (наш) (Отче Господа нашего Иисуса Христа), Владыко Святый и Истинный, Творче всячских, Содетелю и Спасителю наш, Истинный и Живый Путю, Истино Непреложная и Любы Неизреченная, Премудрости и смыслов Подателю, Свете Истиный, просвещающий всякого человека, грядущего в мир, Хлебе Животный, Сходяяй с Небес (Ин 6:48), Судие Праведный, Царю всех и будущего века (Матф 25:34), яко даровал еси мне, недостойному, Премудрость, Ейже не возмогут противитися и отвещевати все противлящиеся рабу Твоему - церковь лукавнующих – сатанинское соборище сие - Блудни́цу сию добру и прия́тну, нача́лницу волхвова́ний, продаю́щая язы́ки во блуже́нии сво¬е́мъ и племена́ въ чародея́ниих сво¬и́х!
- яже превращают Закон Твой, извращают заповеди Твоя, здравого учения не послушают, учат скверным и бабьим басням (1 Тим 4:7) избираеми по своим похотем отцов и учителей, чешеми слухом и от Тебя – Истины – Господа нашего Иисуса Христа отвращаются и к басням уклоняются по непреложному обетованию Апостола Твоего (2 Тим 4: 3-4), всуе чтут Тя, уча учением, заповедем человеческим (Матф 15:9), яже связывают бремена неудобоносима, сами же перстом не хотят двигнути их (Матф 23:4) ради своекорыстной мерзкой похоти самодовольной души своея, яже вожди суть слепи слепцем, яже оба в яму вметаются (Матф 15:14) – в яму безмерну скверной державы отца своего дьявола, творящие срамные похоти отца своего, еже убийца искони (Ин 8:44) ради ненасытной злобной похоти лукавой души своея! Утесняющих (гонящих) праведника за Слово Святое Твое = требующих слушати их паче Тебе, Творца и Спасителя нашего, яже презапрещают верным рабом Твоим (Деян 4:21) и тщатся зело запрещением запретити творити волю Святую Твою, = яко верныя чада дьяволи суть, с тщанием тщатся творити злые похоти лукавого отца своего, сего ради с тщанием тщатся истребити угодных Тебе и заградити рот у вола молотящего (1 Тим 5:18 Втор 25:4 Матф 10:10), с тщанием тщатися лишити достойного делателя мзды своея (Иак 5:4), утесняющих ближнего своего ради похотей отца своего (Матф 8: 44), гонящих и тщетно тщащихся избыти мя (праведника Твоего)!
= яко верныя чада дьяволи суть, с тщанием тщатся творити злые похоти лукавого отца своего, яко Бог словом моим, еже есть Святое Слово Твое, даст спасение сынам погибельного рода сего (Деян 7:25) и не разумеша народ мой, и яко злобныя псы и свиния, обратишася от сокровищ злобных сердец своих и попраша ногама своими сокровища сердца моего, словеса моя – яже Твоя сокровища суть, и вращщеся тщатся расторгнути и расточити раба Твоего за мое (его) служение Тебе и за проповедь спасения Твоего лукавому роду сему, еже присно противится духу Святому Твоему и отметается пророков Твоих (Деян 7:35) и обратишася к богам суетного века сего, с тщанием тщащееся творити похоти богомерзкого лукавого отца своего (Деян 7:39-42), якоже и жестоковыйные отцы их! Ей, Боже, не закосни!

Мати Слова Божия, Словом Своим мир падший Создавшего (Ин 1:1-3) и на Кресте Жизнь Вечную – Себя – за жизнь мира непреложно и всемилостиво Отдавшего! Псрами Сыном Своим всех срамящих нас за служение Сыну Твоему! Зле зло обличи богомерзких выблядков, ищущих убити верных Сыну Твоему и зле зло лукаво мнящих приносити службу Богу вселукавой мерзкой злобою своей (Ин 16:1-2)! Моли Сына Твоего – Христа и Бога нашего ниспослати Премудрость Отца Небесного = Святого Духа Своего во обличение падшего мира сего и лукавых деяний его (Ин 16: 8-11)!

Яко Владычице нашей Богородице Архангела Своего Гавриила послати изволил еси и того устами о Рождестве Сына Твоего возвестити изволил еси, Владыко Вседержителю Всемилостве Господи и Боже наш, тако изволи послати мне, недостойному, Ангела Твоего с Благой Вестью в сердце мое!

Б М Муромской
Яко угодника Твоего Святителя Василия от злого навета защитила еси и иконою Своею от злах клеврет, судящих судом непрпаведным (Ин 7:24), пешешествовати по воде аки по суху противу течения сотврила еси, Пресвятая Владычице Мати Господа нашего Иисуса Христа Дево Богородице, тако сильным Твоим заступлением соблюди мя, немощного, от лукавых клеврет моих (неприязни мира сего), ищущих, якоже некогда Сына Твоего, убити мя (Ин 7:19) за мое служение Ему (Истине Его)!
Слава Тебе, Всемилостивая Владычице нашаПресвятая Дево Мати Христа Бога нашего, яко яве явно явила еси заступление Свое недостойному рабу Твоему славой Имени Святого Своего во обличение богомерзкого рода сего (мира – града – народа сего, лукаво мнящих ся Христовы быти) – ублюдков богомерзкого рода сего, блядски блядствующих в развращенном мерзком блядстве блядски блядствующих души, ума и сердца своего!



Акафист иконе Богородицы «Слово плоть бысть».
https://www.neizvestniy-geniy.ru/cat/literature/jdhvhfjgng/1925603.html?author

АКАФИСТ перед иконой БОЖИЕЙ МАТЕРИ ВЗЫГРАНИЕ МЛАДЕНЦА

https://www.neizvestniy-geniy.ru/cat/literature/relig/2404556.html?author

Акафист Богородице «Блаженное Чрево»
https://www.neizvestniy-geniy.ru/cat/literature/relig/1940417.html?author


Акафист Богородице
В скорбях и печалях Утешение
https://www.neizvestniy-geniy.ru/cat/literature/relig/2152826.html?author


Акафист Божией Матери Утоли болезни
https://www.neizvestniy-geniy.ru/cat/literature/relig/2152820.html?author

Акафист иконе Божией Матери «Домостроительница»
http://www.neizvestniy-geniy.ru/cat/literature/relig/1931560.html?author

АКАФИСТ перед иконой БОЖИЕЙ МАТЕРИ ВЗЫГРАНИЕ МЛАДЕНЦА

https://www.neizvestniy-geniy.ru/cat/literature/relig/2404556.html?author


Пособие в гонении и всяком обстоянии сущим

Канон о оправдании, совмещенный с акафистом перед иконой Божией Матери «Игоревская» - Всех обидимых Покровительницей

http://www.neizvestniy-geniy.ru/cat/literature/relig/1937408.html?author


Канон о вразумлении совмещённый с акафистом Подательнице ума

http://www.neizvestniy-geniy.ru/cat/literature/relig/1937113.html?author

Акафист иконе Б М Игоревская, Всех обидимых Покровительнице
http://www.neizvestniy-geniy.ru/cat/literature/relig/1938668.html?author

Пособие в гонении и всяком обстоянии сущим
Канон о оправдании, совмещенный с акафистом перед иконой Божией Матери «Игоревская» - Всех обидимых Покровительницей
http://www.neizvestniy-geniy.ru/cat/literature/relig/1937408.html?author


Господи Иисусе, буди со мной!

Не бойся, если весь мир против тебя. Значит, Господь с тобой!

Господи Иисусе, буди со мной!

*****
Жестоко слово сие. (Ин 6:60). Размысли в себе, о человече суетне (Иак 2:20), понесеши ли словеса сия, яже откровения Бога Живого суть!!

****

Без Тебя я обязательно погибну, Господи Иисусе Христе Спасе Боже мой, с Тобой я обязательно спасусь!!

Господи Иисусе Сыне Божий, Спасе и Боже наш, открый Истину и волю Свою народу русскому: угодна Тебе церковь сия?

Слава Тебе, Господи Иисусе Христе Спасе Боже наш, яко посрамил еси устами моими мерзкое сборище сатанинское, творящее беззакония Именем Твоим Святым, яже православныя ся рекут суть!!

Почему нас Господь не слышит?
За что нас Бог наказывает?
Что мне Господь открыл:
В нашей Церкви гонят Истину – Иже Господь наш Иисус Христос. И (иногда (чаще…?) – нужное для себя решить) намного спасительнее НЕ ходить в церковь, чем ходить в неё!!!

******
******

Прошу молитв, чтобы Господь открыл Истину о российских властях и священноначалии РПЦ, которое подозреваю в заговоре с целью моего уничтожения за моё молитвенное творчество. Подчёркиваю: автор никого и ни в чём не обвиняет. Он всего-то хочет убедиться, что в мире есть люди, читающие на русском языке, которым ещё нужна Истина, и просит помолиться, чтобы Господь эту самую Истину открыл и подтвердил или опроверг его подозрения.

******
Слава Тебе, Владыко Всемилостиве Вседержителю Боже наш Отче Господа нашего Иисуса Христа. Яко сподобил еси мя, недостойного, обличити богомерзкое нечестивое соборище сие – церковь лукавнующих от сонмища сатанина, яже глаголящаяся быти иудеи, и не суть, но лгут (Откр 3:9), яже вольною волею даша исполнити сатане сердце свое и согласишася искусити Духа Святого Твоего и солгати Духу Господню ради мерзкой злобной похоти лукавой самодовольной душе своея!

*******
Людей можно заставить поверить во всё. Кроме правды. Заходите - автор именно об этом!
Господи Иисусе, зле зло обличи лукавых, нарицающих ся Именем Твоим Святым!
РПЦ и власть против Бога
ХРОНИКИ АПОКАЛИПСИСА https://www.neizvestniy-geniy.ru/cat/literature/sobit/2278051.html?author
Автор с университетской скамьи занимается труднейшим делом разоблачением мифов. То есть пророчествует – по заповеди Апостола Павла: 1Кор.14:1 Держи́тесѧ любвѐ: ревнꙋ́йте же дꙋхѡ́внымъ, па́че же да прⷪ҇ро́чествꙋете.
Свою первую и достаточно безобидную статью «Сатанизм Казимира Малевича» автор проталкивал в российской печати ни много ни мало … десять лет. Как сатанинское учение «отцов и учителей», которых Сын Отца нашего Небесного так строго – настрого называть запретил, стало считаться самым истинным столпом Истины – Господа нашего Иисуса Христа – читайте в моих публикациях:
ПРАВОСЛАВИЕ = ЭТО САТАНИЗМ!
РУССКИЕ = САТАНИСТЫ!!!
Судите сами.
Мне скоро шестьдесят. Мои акафисты воруют на официальные сайты РПЦ, а я умираю с голоду!! Священники обещали мне смерть от изнасилования, если я не перестану писать молитвы, а главное – публиковать их!!!
А акафисты тем временем висят на официальных сайтах. А люди церкви в это же время активно меня гонят – зато, что смею говорить об этом!
По старой человеческой традиции: талант следует почитать после смерти = чтобы не платить ему при жизни. Ну, и кому от этого лучше?
А люди из правоохранительных и властных структур и спецслужб активно им в этом помогают. А до этого автор более четверти века ходил в храм, исповедовался и причащался — пока на официальный сайт не стащили опубликованный им акафист — и автор публично возмутился этому!!! Тогда батюшки пригрозили ему смертью от изнасилования и вызвали наряд полиции, который популярно объяснил автору. почему не стоит больше ходить в храм... Заходите — кому интересно...Прочитали? Так вот, это всё ерунда! Почитайте, ЧТО мне в ответ на это наши дорогие православные пишут! Думаете, в правоте автора сомневаются? Убеждают? Как бы ни так! Если кратко: ну когда же ты со своей правильной правдой сдохнешь, сволочь, и тебя загребут до смерти? Ну точь в точь как иудеи, распявшие Христа! К вопросу о православии и патриотизме… Думаете - шучу? А вы почитайте! Полемика из инета – даже ники натуральные…
Как думаете – что делают мои патриоты - читатели по прочтении сего текста? Правильно – блокируют! К вопросу о честности и патриотизме…
И что бы автор ни делал — в любом случае = в ЛЮБОМ СЛУЧАЕ = ЛЮДИ ВСТАЮТ НА СТОРОНУ ДЬЯВОЛА и УЧАСТВУЮТ В ТРАВЛЕ ПРАВЕДНИКА ( слав праведник = получивший оправдание Бога = тот, кого Бог оправдал). Причём активнее всего в травле участвуют те. кто считает себя верующим! Проверено! Кто не верит — может попробовать на себе.
Заходите – автор именно об этом!
Как автора уничтожает подлый богомерзкий русский народ за то, что он всю жизнь борется за его спасение.
О православных сатанистах, манипуляторах и чёрных риэлторах, покровителях фашистов, сатанистов, педерастов и педофилов – и не только
Как вы думаете: что делают православные угрёбки - садисты, узнав, что у тебя воруют молитвы, мать довели до смерти, а тебя пиздили в камере по почкам за то, что пожаловался, что твои молитвы воруют? Правильно - они стараются сделать тебе ещё больнее, обязательно – заткнуть рот и не дать говорить об этом, а по возможности - убить!
ВСЁ НЕ ТАК ПЛОХО, КАК ВЫ ДУМАЕТЕ – ВСЁ НАМНОГО – НАМНОГО СТРАШНЕЕ!
Найти просто, забив в поисковик
Игорь ХРАМОВ ТЕСЁЛКИН
ПИШУ О ТОМ, О ЧЁМ ВЫ ДУМАТЬ БОИТЕСЬ
Вопросы и попытки ответов старца Игоря Желтогорского Новомультимедийного
ЧТО ТАКОЕ ПРАВОСЛАВИЕ .
Тайна беззакония Апокалипсис онлайн
https://www.neizvestniy-geniy.ru/cat/literature/obsh/2043069.html?author
ЧТО ДЕЛАТЬ? Хроники Апокалипсиса 2
https://www.neizvestniy-geniy.ru/cat/literature/obsh/2539492.html?author
*******
Ей, Господи Иисусе Христе Спасе Боже мой (наш) (Отче Господа нашего Иисуса Христа), Владыко Святый и Истинный, Содетелю и Спасителю наш, Истинный и Живый Путю, Истино Непреложная и Любы Неизреченная, Сердцеведче всех, Наставниче покаяния, яко Ты Боже, сотворивый Небо и Землю и море вся, яже в них (Деян 4: 24)! Яко Ананию с Сапфирою, давших сатане исполнити сердце свое и согласием согласистеся искусити Духа Господня и солгати Духу Святому Твоему, яже присно исполняются зависти к избранным Твоим, творящим волю Святую Твою и глаголящим учаще глаголы Жизни и Истины Твоея, яже не имут в себе Любви Божия (Ин 5:42) и не послушаша Гласа Твоего по всем словевем пророческим, яже посла к народу сему и хождаша и творяша по разуму сердца своего злого и лукавого произволения своего работати богам иным, яже суть бесове, и творити злая перед Лицем Твоим! Ей, Владыко Всемилостиве! Ныне устави Слово Твое!
Яве явно обличи, накажи, низложи, зле зло истреби и избей лукавых рабов Твоих - сатанинское соборище сие - яже Твоя рабы – православныя ся рекут суть (яже глаголящаяся быти иудеи), и не суть, но лгут (Откр 3:9), яже превращают Закон Твой, извращают заповеди Твоя, здравого учения не послушают, учат скверным и бабьим басням (1 Тим 4:7) избираеми по своим похотем отцов и учителей, чешеми слухом и от Тебя – Истины – Господа нашего Иисуса Христа отвращаются и к басням уклоняются по непреложному обетованию Апостола Твоего (2 Тим 4: 3-4), всуе чтут Тя, уча учением, заповедем человеческим (Матф 15:9), яже вожди суть слепи слепцем, яже оба в яму вметаются (Матф 15:14) – в яму безмерну скверной державы отца своего дьявола, творящие срамные похоти отца своего, еже убийца искони (Ин 8:44) ради ненасытной злобной похоти лукавой души своея, утесняющих (гонящих) праведника за Слово Святое Твое = требующих слушати их паче Тебе, Творца и Спасителя нашего, яже презапрещают верным рабом Твоим (Деян 4:21) и тщатся зело запрещением запретити творити волю Святую Твою и и всуе чтут Тя и учат учением измышлениям человеческим, связывают бремена неудобоносима, сами же перстом не хотят двигнути их (Матф 23:4) ради своекорыстной мерзкой похоти самодовольной души своея!
Зле зло яве явно обличи мерзость их! На ближних и чадах их, живущих лукавством их, яве явно яви мерзость их! Наведи на ны зло велие, во еже есте нам плоть человеческу сына своего и плоть человеческу дщере своея! И низрнини ны в исподи, а не наверху, зане не послушаша гласа Твоего, зане рекли о себе «мы рабы Господни» и твориша похоти отца своего дьявола и отца злобы своея! Да воспомянет душа удручена, еже ходит склячена и боляй, о величестве зла своего и да очи оскудевающия и душа алчущая о Истине и милости Твоей, да воздадут Тебе силу и правду, Всемилостиве Творче Спасителю наш!

Молитва в благодарности о поношении за Истину – Господа нашего Иисуса Христа
Слава Тебе, Господи Иисусе Христе Спасе Боже мой (наш) (Отче Господа нашего Иисуса Христа), Владыко Святый и Истинный, Содетелю и Спасителю наш, Истинный и Живый Путю, Истино Непреложная и Любы Неизреченная, Премудрости и смыслов Подателю, яко рассудил еси меня, недостойного, с сатанинским соборищем сим - яже Твоя рабы – православныя ся рекут суть (яже глаголящаяся быти иудеи), и не суть, но лгут (Откр 3:9), яже превращают Закон Твой, извращают заповеди Твоя, здравого учения не послушают, учат скверным и бабьим басням (1 Тим 4:7) избираеми по своим похотем отцов и учителей, чешеми слухом и от Тебя – Истины – Господа нашего Иисуса Христа отвращаются и к басням уклоняются по непреложному обетованию Апостола Твоего (2 Тим 4: 3-4), всуе чтут Тя, уча учением, заповедем человеческим (Матф 15:9), яже вожди суть слепи слепцем, яже оба в яму вметаются (Матф 15:14) – в яму безмерну скверной державы отца своего дьявола, творящие срамные похоти отца своего, еже убийца искони (Ин 8:44) ради ненасытной злобной похоти лукавой души своея, утесняющих (гонящих) праведника за Слово Святое Твое и сподобил еси меня, недостойного и немощного, прияти поругание за Истину – Имя Святое Твое во свидетельство подлым богомерзким врагом моим – яже Твоя враги соделал еси!

Прошу принять эти молитвы о моих богомерзких врагах = они же суть мерзкие враги Господни. Посвящается священникам и прихожанам Никольского монастыря и храма Косьмы Желтогорского = настоятелям богомерзким игумену Никону и иеромонаху Анастасию и прочим богомерзким выблядкам = священнослужителям РПЦ, недостойным этого имени, супругам Булаткиным, подлым богомерзким холуям и верных прислужникам дяди Моники, Воеводина и Едим Россию, а также их усердным последователям. Прошу принять эти молитвы о богомерзких и нечестивых митрополитах Лонгине и Игнатии с их саратовской паствой, насельников, священников, работников и прихожан Никольского монастыря и храма Косьмы Саратовского и иных храмов Саратовской митрополии и РПЦ, а также моих лукавых мерзких друзьях, гонящих и тщательно тщащихся уничтожить автора этих строк за его молитвенное творчество!

****
МОИ МОЛИТВЫ = МОЕ ПОКАЯНИЕ
Молитва о всяком прошении
Господи Иисусе Христе, Сыне Божий, научи меня, о чем просити Тебя – да будет Тебе угодно прошение мое!
Как думаете - писать молитвы - трудно? А если у тебя их РПЦ ворует? А если сатанисты из РПЦ мстят? Заходите на мою страничку - ежели интересно...
Мне Николушка обещал, что я буду его пресс-секретарём. Сходите и убедитесь - так или нет....

Молитвы о всяком прошении

http://www.neizvestniy-geniy.ru/cat/literature/relig/1930968.html?author

МОЛИТВЫ РАЗНЫЕ
Во всяких нуждах и прошениях
https://www.neizvestniy-geniy.ru/cat/literature/relig/2511348.html?author
Прошу молитв, чтобы Господь обличил моих ненавистников – троллей.
*****

Власть захватили враги. И надо говорить об этом. Но главное – молиться!

ОБ ОТКРОВЕНИЯХ: подлинных и мнимых

https://www.neizvestniy-geniy.ru/cat/literature/relig/2317315.html?author

Предлагаю самый простой, эффективный, безопасный, а главное – богоугодный способ борьбы с захватившими в мире власть сатанистами – молитвенный:
МОЛИТВЫ В ЗАЩИТУ ОТ ВЛАСТЬ ИМУЩИХ

https://www.neizvestniy-geniy.ru/cat/literature/relig/1938580.html?author

Найти просто, забив в поисковик

Игорь Храмов Тесёлкин
Старец Игорь Желтогорский Новомультимедийный
НИЧЕГО, КРОМЕ ПРАВДЫ!!!!

Прошу молитв о моих бесноватых читателях
ПРАВОСЛАВНЫЕ ТРОЛЛИ: фашисты и сатанисты?
https://www.neizvestniy-geniy.ru/cat/literature/relig/2259872.html?author

ПРАВОСЛАВНЫЕ Россияне ТРЕБУЮТ полной БЕЗНАКАЗАННОСТИ ДЛЯ СВЯЩЕННИКОВ – САТАНИСТОВ?
ЗАЩИТИМ БАТЮШЕК - ПЕДОФИЛОВ

https://www.neizvestniy-geniy.ru/cat/literature/obsh/2237440.html?author
После этой публикации меня заблокировали на ФБ Меня блокируют православные сатанисты! Узнайте почему!

Предлагаю вместе помолиться, чтобы Господь открыл Истину!
Батюшки на службе Антихриста
Почему стоит опасаться ЛЮБЫХ священников?

МОЛИТВЫ В ЗАЩИТУ ОТ СВЯЩЕННИКОВ
https://www.neizvestniy-geniy.ru/cat/literature/relig/2164253.html?author

Если правда глаза не колет – ссылку сделайте, пожалуйста – а то автора постоянно блокируют!! Не могу распространять свои публикации почти нигде, кроме крайне ограниченного количества ресурсов – поэтому буду благодарен любому желающему помочь…
Господи Иисусе Христе Сыне Божий, Спасе Боже наш, обличи лукавых клеврет (читателей) моих!

Почему необходимо молиться, чтобы Господь открыл Тайну Беззакония Тайна Беззакония нужна только беззаконникам!

*******
Господи Иисусе Христе Сыне Божий, обличи, накажи, низложи лукавыя рабы Твоя, яже православныя (правоверныя) ся рекут суть!
На детях и близких их, живущих лукавством их, яви всю мерзость их!
И проклят перед Богом всякий, кто не скажет «Аминь»!!!
Истреби церковь лукавнующих, яже мытари и фарисеи восседоша на Святом Престоле Твоем и утверди Церковь верных раб Твоих!!!

*******
Призываю Господа Бога и Спаса моего Иисуса Христа, Мать Пресвятую Богородицу, Святителя Николая Угодника и всех святых в свидетели на моих врагов = представителей РПЦ и Русского народа – тщащихся в лютой ненависти погубить автора в угоду отцу их дьяволу = за его усердное служение Богу.

******
*****
Поражаюсь: тратить драгоценную единственную жизнь для того, чтобы кого-то троллить! Ублюдки,вы расписываетесь, что в вашей собственной жизни смысла просто нет!
Вот за эти ссылки автора заблокировали в Контакте и на многих других ресурсах. Сами смотрите – есть ли за что:
Грамотные, хорошо обученные и - видно - специально организованные люди "бомбят" в инете, проводя тщательную обработку общественного мнения. Заходите - автор именно об этом!
За что администрации В контакте, Телеграмм и многих-многих других ресурсов портят мне жизнь? Кто дал сигнал к травле?
Прошу молитв, чтобы Господь обличил моих гонителей
КАК УЗНАТЬ, КТО СЛЕДИТ ЗА ТОБОЙ В ИНЕТЕ
https://www.neizvestniy-geniy.ru/cat/literature/sobit/2254684.html?author
Господи Иисусе Христе Сыне Божий, Спасе Боже наш, обличи лукавых клеврет (читателей) моих! На детях и ближних их, живущих лукавством их, яви всю мерзость их!
******
ПСИХО АПОКАЛИПСИС
https://www.neizvestniy-geniy.ru/cat/literature/istor/2325581.html?author
******
Настойчиво рекомендую помолиться о вразумлении: что ждёт воцерковлённых православных после смерти? Особенно священников..
Предлагаю помолиться о вразумлении: чтобы Господь открыл, что ждёт Россию в ближайшем будущем. Можно получить ну оо—очень интересный ответ. Автор уже получил.
МОЛИТВЫ РАЗНЫЕ
Во всяких нуждах и прошениях
https://www.neizvestniy-geniy.ru/cat/literature/relig/2511348.html?author


*****
Окажите Любовь - будьте христианином:
******

Стражду от врагов Христа и России. Нуждаюсь в Вашей помощи и защите, в том числе – В ПЕРВУЮ ОЧЕРЕДЬ - материальной и молитвенной!!
Молитва о молящихся молитвой моей

Господи Иисусе Христе Сыне Божий, помяни всех молящихся молитвой моей!

Молитва царя Давида о прошениях

Господи Иисусе Христе Сыне Божий, исполни во благих прошения моя!


Молитва о чтущих молитву
Игоря Храмова Тесёлкина

Господи Иисусе Христе Сыне Божий, помяни всех, со страхом Твоим и добрым расположением чтущих молитвы сия ( составленныя тексты ) и исполни во благих прошения (желания и чаяния) их, и их молитвами помилуй и спаси нас грешных. Аминь.

Господи Иисусе Христе Сыне Божий, Спасе Боже наш, обличи лукавых клеврет (читателей) моих!
****
Нуждаюсь в Вашей молитвенной помощи!
Моя деятельность в инете ограничена! Мои ссылки блокируют! Мои аккаунты и публикации удаляют! Меня, составителя текстов акафистов иконам Божией Матери «Игоревская», «Слово плоть бысть», Косьме Саратовскому и многих других молитвенных текстов, за мою литературную деятельность всячески унижают, преследуют, угрожают, по словам священников, «посадить по голубой статье – вот тебе и мученическая смерть». Меня лишили всяких средств существования. Пройдитесь по ссылочкам, посмотрите и сделайте выводы сами. Просьба ко всем неравнодушным: если публикация понравилась – ссылку сделайте, пожалуйста!!
Мои недоброжелатели распространяют клеветнические измышления: якобы моё творчество «осуждается Православной Церковью». Это гнусная ложь: наберите в поисковике название акафистов иконе Божией Матери Игоревская, Косьме Саратовскому – они, как и многие другие, расположены на официальных сайтах РПЦ – при этом автор вынужден жить в нищете. Мало того – подвергается за своё творчество нападкам. Сами смотрите:
Пишу о сатанизме


*********
Найти просто, забив в поисковик
ИГОРЬ ХРАМОВ ТЕСЁЛКИН

Всем, кому небезразлично моё творчество, огромная просьба: перечислите, пожалуйста, сколько сможете – если сможете - на карточку. Крайне нуждаюсь. Прежде всего в элементарных продуктах. Нет денег заплатить за лекарства, интернет и квартиру, которую могут скоро просто отнять...

Банковские реквизиты:
Получатель
Тесёлкин Игорь Михайлович

Карта Сбербанка
4276 5600 2490 46847
Карта привязана к телефону
Сейчас на карту наложен арест службой судебных приставов в счёт погашения долгов за коммуналку, и для разблокировки необходимо поступление на карту более ста тысяч рублей. Буду благодарен за любую помощь.
Спаси Христос!
Молюсь о своих благодетелях
*******

Молитва о благословении
Господи Иисусе Христе Сыне Божий, воздаждь воздаяние Твое боящемуся имени святого Твоего, чтущему Закон Твой, помышляющему о нищем и убогом, воздающему тому от имения своего ради имени святого Твоего!
А правда, что пожертвовавший и помолившийся о благополучии писателя Игоря может рассчитывать на молитву о своём вразумлении = приобщении к Премудрости - приведение в разум Истины ко спасению?
Правда. Вполне может рассчитывать.

Не можете помочь материально - скопируйте хотя бы пару публикаций.
Прошу молитв о моих бесноватых читателях
Господи Иисусе Христе Спасе Боже мой (отче Господа нашего Иисуса Христа), обличи лукавых клеврет (читателей) моих!
Прошу Бога наказать моих лукавых читателей. «Наказание» - по старорусски = вразумление. Если вы после прочтение текста почувствовали укол совести = эта молитва о вас и для вас. Если задумались = значит автор писал не напрасно….

















Голосование:

Суммарный балл: 0
Проголосовало пользователей: 0

Балл суточного голосования: 0
Проголосовало пользователей: 0

Голосовать могут только зарегистрированные пользователи

Вас также могут заинтересовать работы:



Отзывы:



Нет отзывов

Оставлять отзывы могут только зарегистрированные пользователи
Логин
Пароль

Регистрация
Забыли пароль?


Трибуна сайта

ОХ ЛЮТО БРАТЦЫ ЛЮТО

Присоединяйтесь 




Наш рупор







© 2009 - 2024 www.neizvestniy-geniy.ru         Карта сайта

Яндекс.Метрика
Реклама на нашем сайте

Мы в соц. сетях —  ВКонтакте Одноклассники Livejournal

Разработка web-сайта — Веб-студия BondSoft